Ние, момичета, можем да си представим какъв проблем трябва да преживяваме всеки месец, когато трябва да подновяваме ноктите си в салона. Извън натоварения график и скъпите оферти, за нас жените е почти мъка да резервираме време на ръка и да седнем в салон в очакване да дойде нашият ред, когато най -накрая отново можем да им направим ноктите, само за да преминем през дългия процес още веднъж през следващия месец.

Не би ли било по -лесно, ако можехме просто да правим всичко това у дома в неделя на обяд, когато имаме много свободно време? Често ли не би било забавно да спите през нощта с приятелките си, които си правят ноктите една на друга, а вие да сте блестящият, който може да предложи на приятелите си безплатни пари, платени без много проблеми. За вас не само е удобно да си направите красивите нокти у дома, но и е чудесен начин да прекарате известно време, като си възстановите малко време сам.

Как да направите маникюр и педикюр у дома

Преди да продължим по -нататък, ето кратка бележка от книгата за красота за момичета, които все още са объркани относно скорошната статия и нейното съдържание. Маникюрът е едно от най -разпространените козметични процедури, които се фокусират върху ръцете ви, особено върху ноктите, и работи за тяхното усъвършенстване. Това е просто разкрасяващо лечение, подобно на лицето, при което ноктите се нанасят, изравняват, полират и привеждат във форма с помощта на сложни инструменти и техники.

Част от съдържанието му включва неравномерно изпиляване на ноктите, изтласкване на кожичките, изрязване на ноктите, за да се постигне необходимата форма, изрязване на страничната кожа около нокътните легла, полиране на ноктите, така че те да сияят и да изглеждат здрави, и много такива. Сложните умения за рисуване на шарки и картини върху ноктите също са част от процеса на маникюр. Понякога включва бижутерия, където подпори като скъпоценни камъни се добавят към ноктите, за да им се даде ослепителен ефект.

Сега, когато ръцете бяха погрижени, малките крачета се чувстват сами и затова имаме решение и за краката си. разтворът се нарича педикюр, където бебешките крачета се полират, почистват, напълват и оцветяват. Целият процес на изплащане на пари може лесно да се извърши у дома с помощта на тази статия.

За солиден маникюр и педикюр в неделя следобед, ето стъпките.

Как да направите маникюр и педикюр у дома

Готови оръжия:

Преди да влезете в света на ноктите, пригответе всичките си запаси и ги дръжте под ръка. Основните необходими продукти ще бъдат крем за омекотяване на кожичките, крем за ръце, пушилка за кожички, пили за нокти, три основни лака за нокти- основното покритие, цветът и горното покритие, буферите за нокти и ножът за нокти. Ще ви трябват и малко памучна топка и q-връхчета.

Подготовка:

Поставете работното място, кърпа или мек картон, за да получите твърда основа, като използвате лакочистител, отстранете правилно предишните си покрития за нокти. Използвайте ръчно измиване и крем, за да омекотите ноктите. Използвайте един от q съветите, за да стигнете до ъглите на ноктите, за да изкорените предишния цветен слой. Ако имате акрил или добавяне на нокти, уверете се, че духът на ноктите не разхлабва лепилото върху добавката върху ноктите.

Изрязване и настройка:

Започнете с изрязване на ноктите в страхотна форма. най -секси маникюрът може да се подходи само ако ноктите ви не са твърде дълги и не прекалено къси, просто със страхотна дължина. Също така най -добрата форма не е подходящият овал или квадрат. „Скуовал“ трябва да бъде целта. Започнете с изрязване на ноктите и след това използвайте филето за нокти, за да получите необходимата форма. що се отнася до горната част, огледайте основата на нокътното си легло и продължете. Един от най -добрите съвети за изпиляването на ноктите е да използвате леко филъра върху ноктите си, вместо да го използвате насилствено. Също така завъртете ръката си под ъгли, които съответстват на удара. Вместо да използвате пила за нокти, използвайте пълнителя отдолу на върха на нокътя. По този начин изстъргването или начупването на ноктите може да бъде предотвратено.

Подобрете го:

Следващата стъпка изисква да използвате буфери за нокти, както и прах за полиране. За полиране използвайте буфер със стик или буфер със стил на подложка, който можете да получите правилно сега. Използвайки праха за полиране, изгладете повърхността, за да се отървете от неравностите или тъпотата; Никога не правете полиране, тъй като изтъняването на ноктите ще го направи чуплив.

Накиснете и почистете:

Може да са необходими топла купа с вода от Лука и няколко лимона. За целта напълнете малка купа, достатъчна, за да побере ноктите ви в двата случая за ръцете и пръстите на краката. За пръстите на краката може да се нуждаете от по -голяма купа, която да потопите в краката. Изстискайте в лимон или лайм и добавете малко течно ръчно измиване. Напуснете, ако желаете. Потопете ноктите за малко. Лимонът и сапунът заедно с топлата вода разхлабват мръсотията и мъртвите кожи от ноктите. Лимонът също действа озаряващо средство, за да избледнее определени петна, ако има на върха на нокътя.

Лечение на кутикула:

Всички знаем как един перфектен нокът може да бъде унищожен от неприятна кутикула в другия край, която ви гледа отблизо и затова изсушете ръцете си подсушени и веднага поставете лек за кутикула. ще получите кремове за кожички в близкия ви аптека. Нанесете накрайника върху ноктите и нокътните легла и след това използвайте изтласквачка за кожички, за да изтласкате внимателно кожичките. Не използвайте прекомерна сила. Оранжевата пръчка или буталото за кожички се нуждае само от леко усилие, така че не прекалявайте.

Процесът завършва:

Тъй като всички основни неща са приключени, трябва да използвате крем за ръце и лосион, за да изгладите ръцете или краката заедно с нокътя. Използвайте всеки крем за ръце, така че ноктите сега да получат малко влага и да се почувстват еластични. Оставете крема да попие за малко.

Боядисайте града в червено:

Сега идва забавната част, цветовете на ноктите. За това започнете с основно покритие, което обикновено е прозрачно или цвят на кожата, така че горният цвят да не се манипулира. След като изсъхне, използвайте желания цвят, червено зелено синьо жълто. След това използвайте прозрачен гланцов гланц, за да запечатате цвета и да предпазите нокътя от отчупване.

И ето, приключихте с ноктите.