Как се прави френски маникюр? Какво е френски маникюр? Маникюрът е козметично лечение, което основно включва цялостна грижа за ноктите, започвайки от изпиляване, оформяне, масажиране и накрая нанасяне на лак.

Най -добрият метод за френски маникюр

Френските нокти, ако са подготвени правилно, изглеждат изключително чисти и изискани. Изглежда изключително женствена и елегантна. Френският маникюр с акрил плюс гел трябва да бъде по -добре оставен на професионалистите, тъй като те трябва да се правят с най -голяма грижа.

Ако искате да спестите парите си, прочетете тази статия, за да получите най -добрия метод за френски маникюр.

Най -добрият метод за френски маникюр:

1. Изискване:

 • 4 вида лак за нокти;

  Пръчка за кожичка

  основно покритие или пълнеж за билници – цветен лак

 • топ лак – бял или кремав лак
 • Масло за кожички или каквото и да е годно за консумация масло
 • Подложка от памук

  Шкурка

 • Овлажнител за ръце и нокти – Препарат за отстраняване на лак за нокти

2. Препарат за премахване на лак за нокти:

Отстранете стария лак за нокти с помощта на средство за отстраняване на лак за нокти върху памучен тампон.

3. Масло за кожички:

Нанесете върху малко масло за кожички и го втрийте. Оставете го по време на пълнене, за да облекчите ноктите си. Зехтинът в противен случай малко ядливо масло ще работи също толкова добре.

4. Пилете ноктите си:

Няма смисъл да имате прекрасно лакирани нокти, които са накъсани. Вземете шкурка и я прокарайте надолу по върха на нокътя, просто в една посока, в очакване да получите желаната форма.

5. Изчистете кожичките си:

Кожичките са естествено разделяне на нокътя, но маслото в кожата означава, че лакът за нокти няма да се прикрепи към него дълго. Следователно, за да облекчите кожичките си, натопете ноктите си в топла вода, това може да започне до 15 минути. Можете също така да използвате препарат за отстраняване на кожички върху ноктите си, да предложите на ръцете си някакъв вид овлажняващ крем и да се сгънете в стреч фолио за 15 минути.

Това омекотява кожичките и овлажнява ръцете ви. За да премахнете мъртвата кутикула, масажирайте кожичка около нея в изключително малки кръгове, така че мъртвата кутикула да се изтрие.

6. Почистете ръцете си:

Освежете целия прах от ноктите и мръсотията, за да не го запечатате. Почистете ноктите отново с малко средство за отстраняване на лак за нокти, за да премахнете остатъците от масло, тъй като лакът ще се отлепи.

7. Нанесете основен слой:

Почистете допълнителното отстрани на бутилката. Четкайте с 2 иначе 3 внимателни удара. Основното покритие предпазва ноктите ви от оцветяване от пигментите в цветния лак.

Френски маникюр как да

8. Поставете Съвета:

Използвайте бял или кремав цвят за върха. Внимателно нарисувайте тънка линия на финала напречно на естествения бял връх на нокътя. Несигурно линията първоначално изглежда груба, оставете я да изсъхне, плюс ако се налага, задайте втора по -изрядна линия над нея. За да създадете по -лесно приложението за връх, вземете малко парче картон плюс изрежете диамантена форма. Поставете нокътя си в него и изчеткайте белия връх. Това ще сложи край на лака върху кожата ви.

9. Размажете цвета:

Четкайте върху цветния лак след това. Още веднъж потвърдете, че няма повече от четката. Можете да поставите на повече слоеве, ако имате нужда от задълбочаване на цвета. Останете в очакване първият слой да изсъхне на допир плюс след това поставете върху втори слой. Типичният цвят за френски маникюр е полупрозрачен розов, иначе бежов.

10. Нанесете върху топ лак:

Горното покритие е твърдо, прозрачно покритие. Заключва цвета и защитава нокътя.

11. Нека изсъхне:

Ако желаете добър френски маникюр, трябва да го оставите поне 5 минути по -рано, отколкото дори да проверите дали е сух. Несигурно се страхувате, че ноктите ви все още са евтини; поставете върху тях малко масло за кожички, за да свършите мъх от дрехите си, прикрепени към тях.

12. Подредете: Сега можете да нанесете горния слой с цвят на ноктите.