Vroeger hadden Indiase vrouwen lang, dik en sterk haar. Ze gebruikten ook alle traditionele methoden. Maar tegenwoordig hebben we daar geen tijd voor. Bovendien is de vervuiling enorm toegenomen, wat ons haar beschadigt. We krijgen gemakkelijk problemen zoals haaruitval, haarbeschadiging etc. waardoor we meestal de voorkeur geven aan kort haar. Nadat we een knipbeurt hebben gekregen, voelen we ons niet slecht en willen we het haar terug? In tegenstelling tot voorheen is het erg moeilijk om lang en dik haar te laten groeien.

Natuurlijke tips om het haar sneller te laten groeien

Laten we dus 50 nuttige natuurlijke en zelfgemaakte tips bekijken om op een gezonde manier sneller haar te laten groeien.

Zelfgemaakte tips om het haar sneller en natuurlijker te laten groeien:

1. Om de 2-3 maanden trim je je gespleten haarpunten:

Knippen van gespleten haarpunten voor haarverzorging

Welnu, we weten dat haar groeit vanaf de wortels en niet vanaf de punten. Je zult vaak merken dat je haar van nature gespleten punten heeft. Dus waarom is het belangrijk om het haar en dat ook eens in de 2 tot 3 maanden te knippen? Als je je haar niet struikelt, d.w.z. de dode punten van je haar niet knipt tijdens het haargroeiproces, krijgt je haar langzaam gespleten punten en breekt dan. Nu is het tijd om dit probleem te stoppen, het is noodzakelijk dat je je haar elke drie maanden blijft trimmen om gespleten punten te verwijderen en je haar nog sneller te laten groeien. Nu weet je dat dit een van de oplossingen is om haar sneller te laten groeien. Je wilt gewoon geen haar laten groeien. Je wilt het op een gezonde manier doen. Het is dus belangrijk om die doodlopende wegen op tijd weg te werken.

2. Oliemassages:

Hoofdmassage voor haargroei

Oliemassages doen altijd wonderen. Verhit de olie en masseer je hoofdhuid een tijdje zachtjes met deze hete olie. U kunt ook kiezen voor in de winkel gekochte behandelingen, maar dit kan ook hetzelfde doen. Kokosolie, olijfolie, amandelolie, jojoba-olie etc. kunnen dit werk voor u doen. Laat dit een tijdje staan ​​en je zult het verschil zien.

3. Essentiële oliën voor snellere haargroei:

Essentiële oliën voor snellere haargroei

We weten dat essentiële oliën goed zijn voor de huid. Maar je weet dat deze ook goed zijn voor de haargroei. Meng lavendelolie, rozemarijnolie, tijmolie, cederhoutolie en jojoba-olie in gelijke verhouding en breng het aan op je hoofdhuid. Dit gaat het haargroeiproces zeker verhogen.

4. Druivenpitolie:

Druivenpitolie

Inmiddels weet je dat massage met hete olie en essentiële oliën goed zijn voor de haargroei. Nu is het tijd om te weten dat massage met druivenpitolie het beste is wat je voor je haar kunt doen. Behandel je haar elke avond of minstens 2 tot 3 keer per week met wat druivenpitolie om je haargroei te verbeteren. Deze behandeling wordt zelfs aanbevolen voor beschadigd haar.

5. Palmolie:

Palmolie voor haargroei

Investeer in een goede palmolie. Breng het minstens één keer per week aan op de hele lengte van je haar. Denk eraan dat u uw hoofdhuid niet moet aanbrengen of masseren. Alleen op het haar aanbrengen. Laat het 10 tot 15 minuten intrekken en was het zoals gewoonlijk met een shampoo. Van palmolie is bekend dat het bescherming biedt tegen zon, zout, chloor enz. Wat handig is voor een goede haargroei.

6. Haarwas:

Tips om je haar sneller te laten groeien Haar wassen

Hoe vaak was jij je haar? Hoe vaak wassen is gezond? Veel mensen zeggen dat we het regelmatig moeten wassen zoals we baden, maar de agressieve chemicaliën in shampoos en conditioners beschadigen het haar. Het is erg moeilijk voor haar om zelfs maar te overleven als ze dagelijks deze chemicaliën ondergaan. Het is dus aan te raden om je haar twee keer per week te wassen. Als je vettig haar hebt, was het dan drie keer per week.

7. Massages voor haargroei sneller:

Massages voor haargroei sneller

Wanneer je je haar wast, masseer je hoofdhuid dan ongeveer 30 tot 60 seconden heel zachtjes. Dit stimuleert de haarzakjes waardoor het haar sneller groeit. Het resultaat kan in een paar weken tijd worden waargenomen.

8. Conditioners:

Conditionering is erg belangrijk om gezond en lang haar te hebben. Conditioneer je haar een keer per week diep. Ga naar een salon of koop een goed haarbehandelingsproduct en doe het zelf. Het verzacht het haar en maakt het haar zijdezacht. Onthoud ook dat u de conditioner onder geen enkele omstandigheid op uw hoofdhuid mag aanbrengen. Het mag alleen op het haar worden aangebracht. Als je dat doet, zal je haar er pluizig uitzien en vliegroutes creëren die je haar zwaar maken. Het kan zelfs de neiging hebben om roos te krijgen.

conditioner aanbrengen

Een betere manier om een ​​conditioner te gebruiken, is door je haar te wassen en de conditioner aan te brengen, en indien mogelijk 10 minuten te laten intrekken. Ga indien mogelijk in een stoomcabine zitten of u kunt uw haar apart stomen. Deze stoom helpt bij het doordringen van voedingsstoffen in de conditioner tot diep in het haar, waardoor het nog zijdezacht en gezonder wordt. Als je geen stoomvoorziening hebt, wikkel dan een warme handdoek in.

9. Natuurlijke haarproducten:

U kent nu veel belangrijke tips voor zelfgemaakte remedies. Bij het kiezen van goede haarverzorgingsproducten kunt u uw gezond verstand gebruiken. Ja je hebt gelijk. U moet kiezen voor natuurlijke haarverzorgingsproducten. Producten met minder chemicaliën hebben altijd de voorkeur voor je mooie haar. Controleer op verschillende zachte en natuurlijke merken. Ga indien mogelijk ook voor zelfgemaakte haarproducten. Ze zijn veel beter dan alle chemicaliën.

Organische producten

Nog iets dat je moet weten, is dat siliconenrijke haarverzorgingsproducten altijd gezond en mooi haar lijken te geven, terwijl dat niet het geval is. Ze verstoppen de haarzakjes en maken het haar zwak en groeien niet goed. Deze resultaten zijn alleen op de lange termijn zichtbaar. Het is dus aan te raden om weg te blijven van deze producten.

10. Drink veel water:

Water voor haarauto

Drink elke dag minimaal 8 glazen water. Dit maakt je haar sterker en hydrateert het van binnenuit. Dus als het haar sterk is, groeit het natuurlijk sneller.

11. Met zorg poetsen:

Goed borstelen voor haar

Het kammen van het haar stimuleert de hoofdhuid, verbetert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat het haar gelijkmatig en snel groeit. Net als Marcia Brady hoef je niet 100 keer per dag te poetsen. Maar poets je zo’n 2-3 keer ‘s ochtends, ik ‘s avonds en’ s nachts. Het is genoeg.

12. Vermijd het borstelen van nat haar:

Vermijd het borstelen van nat haar

Je moet je haar nooit borstelen als het nat is. Dit breekt het haar en veroorzaakt veel haarbeschadiging en haaruitval. Als je moet kammen, gebruik dan in dergelijke gevallen een kam met wijde tanden om het te ontwarren.

13. Vermijd föhnen:

Föhnen voor haar

Föhnen beschadigt zeker het haar, maar deze drukke dagen die haast hebben om uit te gaan, kunnen we het haar niet aan de lucht laten drogen. Dus föhnen we ons haar. Als je dit kunt knippen en je haar aan de lucht kunt laten drogen, dan zie je dat je haar niet meer beschadigd door de hitte. Als u er echter niet mee kunt stoppen, moet u het gebruik op zijn minst verminderen. Droog het eerst met een handdoek en daarna op 15 cm afstand van je haar en op een zeer lage temperatuur, of föhn het heel kort. Je kunt ook koud föhnen in plaats van de temperatuur helemaal te verhogen. Stop ermee als je haar nog een beetje vochtig is en het binnen een paar minuten vanzelf droogt.

14. Vermijd haarstyling:

hairstyling vermijden voor haarverzorging

Om het haar op zijn plaats te houden, gebruiken we af en toe veel haarstylingproducten. Dit moet strikt worden vermeden. Doe in plaats daarvan gewoon een koude föhn in je haar om de glans te fixeren, en laat het zo.

15. Eet eiwitrijk voedsel voor snellere haargroei:

Eiwitdeficiëntievoedsel voor haar

Je haar laat zien wat je eet. Snijd alle junkies weg en eet veel eiwitrijk voedsel zoals vis, vlees, eieren, fruit, groenten, granen, noten enz. Je zult zeker de verandering in je haar en de groei ervan merken.

16. Eiwit haarmasker:

eiwitten voor haarverzorging

Misschien heb je al van deze tip gehoord. Eieren zijn erg goed voor de gezondheid van het haar. Hoewel sommigen zeggen dat dit niet werkt, hebben eieren helende eigenschappen die de haartextuur verbeteren, waardoor ze glanzend en glad worden. Neem een ​​ei, breek het en scheid de dooier. Maak er een eiwitmasker van en breng het aan op je haar. Laat het minstens 10 minuten intrekken en was het. Je ziet direct gezond, sterker en glanzend haar. Ei verbetert de haargroei heel goed.

17. Aardappel voor snellere haargroei:

Aardappel voor snellere haargroei

Controleer of u een vitaminetekort heeft. Je haar heeft deze vitamines nodig voor een betere groei. Vitamine B, A en C zijn hiervoor zeer essentieel. Heb ze in ladingen en zie het verschil. Aardappelen kunnen als masker worden gebruikt of aardappelwater kan ook worden gebruikt om het haar uit te spoelen. Dit aardappelwater bevat vitamines en is dus erg goed voor de haargroei.

Hier is een aardappelhaarmasker. Probeer dit in het weekend. Maak wat aardappelsap en voeg er de eidooier aan toe samen met wat honing. Het masker is klaar voor gebruik. Breng het aan en laat het een tijdje staan, gevolgd door goed uit te spoelen.

18. Ui voor haargroei:

Ui voor haargroei

Heb je eerder gehoord dat uien helpen om haar te laten groeien? Ja dat is waar. U kunt uien in wat water koken en dit uienwater gebruiken om uw haar uit te spoelen. Dit zal je haargroei zeker verbeteren en het glans geven. Maak je geen zorgen, dit geeft geen nare geurtjes. Behalve dit water, als je vrij bent, maak dan een pasta van een ui en breng het aan op je hoofdhuid. Laat het een tijdje liggen en was het dan. Anders kun je er ook een stuk van afknippen en zachtjes over je hoofdhuid wrijven, gevolgd door na enige tijd spoelen. Je gaat het volume zeker heel snel zien.

19. Aloë Vera en cognac:

Aloë Vera En Brandewijn

Het klinkt misschien gek en raar, maar het is het feit dat cognac erg goed is voor de haargroei. Het enige wat je hoeft te doen is wat vers aloë vera-sap uit de bladeren halen, wat eigeel toevoegen en er wat cognac door mengen. Breng dit masker aan op je haar, laat het een tijdje intrekken en spoel het goed uit. Het kan zeker ruiken alsof je dronken bent. Dus het is beter als je het in het weekend probeert. Als je je er niet prettig bij voelt, vermijd dan cognac en breng het aloë- en eiermasker aan. Deze twee verbeteren ook je haar.

20. Appelciderazijn:

Appelciderazijn voor het haar

Ik neem aan dat je al van deze tip hebt gehoord. Van appelciderazijn wordt gezegd dat het een haarconditioner is, nietwaar? Voeg er wat water aan toe en spoel je haar ermee uit na het wassen van het haar. Er zijn maar weinig soorten azijn die een geur achterlaten. Als dit bij de jouwe gebeurt, kun je er de voorkeur aan geven om er wat etherische olie aan toe te voegen om die geur te voorkomen. Doe dit na elke wasbeurt en je kunt zeker een snelle haargroei verwachten.

21. Sjaals en hoeden:

Haarverzorging bescherming

Afgezien van het volgen van alle bovenstaande tips, is het erg belangrijk om je haar te beschermen tegen felle zon en vervuiling. Probeer een sjaal over je hoofd te dragen wanneer je uitgaat. Vermijd direct zonnebaden. Als je gaat zwemmen zorg er dan voor dat je goed wat palmolie op je haar aanbrengt.

22. Gebruik katoenen kussenslopen:

Gebruik katoenen kussenslopen

Katoenen kussenslopen worden meestal gebruikt dan zijden hoezen. Je vindt vast elke dag een paar van je haarlokken op je kussen. Schakel dan over op zijden hoezen. Katoen veroorzaakt veel wrijving in vergelijking met zijde, waardoor je niet elke nacht je strengen verliest. Niet alleen haar, zijde is ook goed voor de huid, omdat ze niet zo grijpend zijn als katoen, waardoor je veel minder kans hebt op rimpels. Is dit niet goed? Nu moet je van plan zijn om zijden kussenslopen te kopen als je katoenen kussens gebruikt.

23. Biotine:

Biotine

Biotine is vitamine B die je kunt vinden in eieren, soja, groene groenten, volkoren granen etc. Eet ze dagelijks of krijg via supplementen. Dit zal je haargroei zeker verbeteren. Eet dagelijks biotinerijk voedsel en wees klaar om verbluffende resultaten te krijgen. Dit is bewezen.

24. Stress vermijden Laat het haar sneller groeien:

Stress vermijden Laat het haar sneller groeien

Wie is er tegenwoordig zonder stress op aarde? Je zou kunnen zeggen kinderen, maar helaas worden zelfs zij gestrest door hun schoolwerk. We hebben elke dag te maken met stress. Wat is de relatie tussen stress en haar? Het is duidelijk dat je stressniveaus effect zullen hebben op je huid en haar. Toch moet je altijd proberen het altijd onder controle te houden. Probeer yoga, luister naar aangename muziek, ga naar een rustige plek met je dierbaren, dans een beetje, volg lessen stressmanagement en vooral voldoende slaap. Dit zal zeker de gezondheid van je huid en haar zeker verbeteren.

25. Ga niet slapen met vlechten:

Ga niet slapen met vlechten

Slaap nooit met gevlochten haar of een strakke paardenstaart, aangezien dit de neiging heeft om je haarlokken te breken. Je kunt je gebroken haarlokken ‘s ochtends in je banden vinden. Liever een losse paardenstaart met een zijden band.

26. Gezonde voeding:

Gezond dieet

Een uitgebalanceerd dieet is uiterst belangrijk voor de oplossing om sneller haar te laten groeien. Dit betekent dat uw dieet vol moet zijn met groene groenten en vers fruit. Ook moet alles wat je eet grote hoeveelheden vitamine B12, eiwitten, vitamines, ijzer en zink bevatten. Zorg ervoor dat je niet te veel vettig en junkfood eet.

27. Plantaardige supplementen:

Plantaardige supplementen

Ook wel voedingssupplementen genoemd, zijn ook belangrijk als het gaat om haargroei echt snel. Nu is het niet nodig dat deze in de vorm van pillen en capsules zijn, omdat veel groene groenten en melkproducten ook voedingssupplementen zijn en ons leren hoe we haar sneller kunnen laten groeien. Als u echter medicijnen gebruikt, is het altijd beter om een ​​goede arts te raadplegen.

28. Luke warm water:

Drinkwater voor haar

Er wordt gezegd dat ons haar, net als ons lichaam, ook water nodig heeft en dat ons haar bijna 5% water bevat en daarom is het uiterst belangrijk om te weten hoe je haar op natuurlijke wijze met water kunt laten groeien. Het is ook belangrijk dat u dagelijks wat lauw water drinkt om een ​​goede gezondheid te behouden, wat op zijn beurt resulteert in mooi haar.

29. Trainingen voor een gezonde en goede haargroei:

Trainingen voor een gezonde en goede haargroei

Regelmatige lichaamsbeweging is het belangrijkste geheim om onszelf altijd fit te houden. Minstens 20-30 minuten aan een of andere vorm van lichaamsbeweging is uiterst essentieel voor het goed functioneren van het lichaam en houdt het haar ook mooi en helpt het sneller te groeien. Dus nu weet je hoe je je haar sneller kunt laten groeien, omdat je naar keuze kunt rennen, joggen, zwemmen of yoga doen.

30. Geluidsslaap:

Slapen voor haar

Het is erg belangrijk voor ons allemaal om elke dag goede slaapuren te behouden. Het is nodig dat we elke dag ongeveer 8 uur slapen en dit helpt om ons fris en glanzend te houden, samen met ons haar. Dit is ook een antwoord op hoe je haar op natuurlijke wijze sneller kunt laten groeien, omdat het gebrek aan slaap ook een langzame haargroei kan veroorzaken.

31. Massagebehandeling met hete ricinusolie voor haargroei:

Tips om het haar sneller te laten groeien - ricinusolie

Hete ricinusolie is een superheld voor alle haarbehandelingen. Als je haar niet snel groeit, breng dan gewoon de hete ricinusolie aan op het haar tot aan de streng en masseer dan over de hele hoofdhuid, bedek dan je vette haar met een douchemuts en droog je haarlokken met een föhn gedurende 15 minuten.

32. Haarextensies:

Haarextensies

Dit klinkt misschien grappig, maar dan is dit het enige antwoord op de vraag hoe je haar sneller kunt laten groeien. Je kunt zeker de hulp van hair extensions gebruiken als je je haar aan het stylen bent en je letterlijk verlangt naar lang haar om het specifieke kapsel er echt goed uit te laten zien. Dit is de directe uitweg!

33. Dermatoloog:

dermatoloog voor haarhuid

Als u merkt dat uw haargroei extreem traag is en ook beneden normaal is, moet u de dermatoloog raadplegen. Een huidspecialist is de beste persoon die u het beste kan vertellen hoe u uw haar sneller kunt laten groeien. Hij kan u een goede grafiek geven om te volgen voor de beste resultaten en een verschil in het haargroeipatroon.

34. Homeopathie voor haargroei:

Homeopathie voor haargroei

Dit soort behandeling is nuttiger voor diegenen die meer willen weten over hoe ze op natuurlijke wijze haar kunnen laten groeien. Dit komt omdat homeopathie alle problemen langzaam maar gestaag geneest. Hiervoor zul je veel geduld nodig hebben en niet depressief worden omdat je niet snel resultaat boekt. Een voordeel hierbij is dat deze behandeling geen bijwerkingen heeft.

35. Stop met bleken:

Stop met bleken

Het kleuren of bleken van het haar is een belangrijke reden voor beschadigd haar dat helemaal niet wil groeien. De meeste haarkleuren hebben een hoog gehalte aan ammoniak en andere agressieve chemicaliën. Dit zijn dingen die ervoor zorgen dat het haar niet meer groeit en waardoor het droog en beschadigd raakt.

36. Poetstechniek:

Poetstechniek

Het is belangrijk dat u nooit nat haar borstelt, omdat het haar hierdoor alarmerend snel uitvalt. Het is nodig dat je je haar op natuurlijke wijze laat drogen en het daarna borstelt. Deze technieken zijn erg belangrijk om in gedachten te houden als je meer wilt weten over hoe je haar op natuurlijke wijze sneller kunt laten groeien.

37. Vermijd een warmwaterbad:

Vermijd een warmwaterbad voor haargroei

Heet water is extreem schadelijk voor het haar en het is belangrijk dat we dit zoveel mogelijk proberen te vermijden. Hoewel lauw water goed is om droog haar te herstellen, kan een beetje te hoge temperatuur de nadelige effecten onmiddellijk veroorzaken. Het is veiliger om altijd koud water te gebruiken om je haar te wassen, zelfs als je warm water gebruikt om je anders te wassen.

38. Volkoren granen voor snelle haargroei:

Volkoren granen voor snelle haargroei

Als je wilt weten hoe je haar sneller kunt laten groeien, is het belangrijk dat je veel volkoren granen in je dieet opneemt. Dit omvat alles van tarwe, gerst, raagi, jowar, bajra en alle andere soorten volle granen die je kent. Deze bevatten veel vezels en andere voedingsstoffen die het haar sterker maken en helpen bij de haargroei.

39. Linzen:

linzen voor haar

Linzen zijn zeer rijke bronnen van eiwitten en dus zijn deze uiterst belangrijk als je haar heel snel wilt laten groeien en ook sterker wilt maken. Deze helpen de haarzakjes te versterken en zo wordt het haar vanaf de wortels sterk, waardoor ze er ook van buiten gezond, dik en prachtig uitzien.

40. Zoete aardappelen:

Zoete aardappelen

Dit zijn hele goede manieren om gezond, sterk en lang haar te laten groeien. Dit zijn rijke bronnen van anti-oxiderende caroteen die weer worden afgebroken tot vitamine A. Deze vitamine A is nu uiterst belangrijk voor elk deel en elke cel van het lichaam. Nu zijn op deze manier ook vitamine A-deeltjes nodig voor het onderhoud van haarcellen.

41. Vitamine C:

Vitamine C voor haargroei

Het is erg belangrijk om vitamine C-voedsel in uw dagelijkse voeding op te nemen om de haarzakjes van wortel tot punt te versterken. Dit komt vooral omdat een vitamine C-tekort haarbreuk kan veroorzaken, wat uiteindelijk leidt tot beschadiging van het haar. Om dergelijke dingen te voorkomen, neem fruit en groenten die rijk zijn aan vitamine C.

42. Chocolade voor haargroei:

Chocolade voor haargroei

Meer dan alleen normale chocolade hebben we het hier over pure pure chocolade die favoriet is bij iedereen. Dit is een rijke bron van antioxidanten en is ook erg rijk aan vitamine B-gehaltes die helpen bij de haargroei en ook helpen om het haar sterker en mooier te maken.

43. Groene thee:

Groene thee voor haargroei

We moeten allemaal weten dat de aanwezigheid van roos in de hoofdhuid haargroei verhindert en dus moeten we dat eerst behandelen. De voordelen van groene thee zijn talrijk en nu moet je ook weten dat behalve het consumeren ervan ook nuttig is. Je kunt dagelijks ongeveer twee kopjes groene thee drinken of je haar wassen met groene thee.

44. Vis:

Gegrilde vis voor Verhogen HAAR

Vissen in verschillende soorten is erg handig voor de haargroei en zijn enkele van de beste manieren om het haar sneller en beter te laten groeien. Nu zijn vissen zoals de Indiase makreel erg rijk aan Omega 3 en 6 en sommige andere zeevissen bevatten grote hoeveelheden fosfor. De consumptie hiervan op regelmatige basis helpt veel bij de haargroei.

45. Oliën:

VEG-olie voor haargroei

Nee, we hebben het niet over essentiële oliën, maar we hebben het hier over normale bakoliën en witte oliën. Terwijl aan de ene kant haargroei belangrijk is, is het ook te zien dat het haar glad en zijdeachtig wordt. De plantaardige oliën die we gebruiken om te koken, helpen veel om het haar er zachter en glanzender uit te laten zien.

46. ​​Kip:

Tips om het haar sneller te laten groeien-kip

Kip is goed voor de haargroei en om het haar sterker te maken omdat dit een zeer rijke bron van eiwitten is. Zoals het is, weten we dat onze haarlokken voor 95% uit eiwitten bestaan, dus dit zijn ingrediënten waarmee ons haar echt sterk kan worden en er nog mooier uit kan zien.

47. Eieren:

Tips om het haar sneller te laten groeien-eieren

Dit zijn de meest goedkope en gemakkelijk verkrijgbare bronnen van eiwitten en calcium. Er wordt door artsen gesuggereerd dat het eten van één ei per dag van grote hulp is voor het lichaam. Ook kun je ei als eiwit toepassen om je haar sneller te laten groeien. Voeg ze toe aan je gewone haarmaskers en breng ze vervolgens aan. Zorg ervoor dat je je haar hierna alleen met koud water wast om van de geur af te komen.

48. Melk voor haargroei:

Melk 4 VOOR HAAR

De hoogste bron van eiwitten en andere waardevolle voedingsstoffen, melk is uiterst belangrijk voor het lichaam en ook voor de haargroei. Het is omdat eiwitten het beste voedsel voor het haar zijn en het helpen om heel snel en op een geweldige manier te groeien. Je moet minstens elke dag een glas melk consumeren of ze op zijn minst toevoegen aan haarmaskers.

49. Indiase kruisbes:

Tips voor het sneller laten groeien van haar - Indiase kruisbes

Ook bekend als amla, deze zijn erg goed voor alle haargerelateerde problemen. Dit zijn ook rijke bronnen van vitamine C en helpen zo bij het versterken van de haarzakjes. U kunt amla op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het sap van amla nemen en ook haarmaskers toevoegen of het dagelijks consumeren voor het beste resultaat. Je kunt ook kleine stukjes van hetzelfde nemen en het koken met je gewone kokosolie om je haar te masseren.

50. Tulbandtherapie:

Tulbandtherapie voor haargroei

Gebruik elke soort olie, of het nu amandelolie of kokosolie is. Je kunt ook olijfolie gebruiken of misschien een mengsel van alle oliën. Essentiële oliën en andere haarmaskers zijn ook geweldige voedingsmiddelen voor de haargroei. Wat je ook toepast, het is goed om een ​​goede tulbandtherapie te volgen, waardoor het haar beter kan genieten van de voordelen.

Dit waren de 50 supertips die op deze manieren gemakkelijk te volgen zijn en ook weten wat goed en slecht is voor je haargroei.

50 beste natuurlijke tips om het haar sneller te laten groeien