Het probleem van een terugtrekkende haarlijn wordt niet langer bepaald door leeftijd. Haaruitval is een serieus probleem geworden bij beide geslachten en wordt meestal veroorzaakt door ondervoeding en een stressvolle levensstijl. In de meeste gevallen is haartransplantatie de enige oplossing om deze kaalheid te behandelen. Haartransplantatie is een chirurgische techniek waarbij haarzakjes worden overgebracht van het ‘donor’-deel van het lichaam naar de kalende of ontvangende plaats. Bekijk deze beste haartransplantatiecentra in Chennai die deskundig toezicht gebruiken om het probleem te behandelen.

Haartransplantatie in Chennai:

Hier zijn de 10 beste haartransplantatieklinieken in Chennai City die je kunt kiezen.

haartransplantatiecentra in Chennai

1. V Zorg:

V Care is een van zijn soort super gespecialiseerde haarklinieken in Chennai. Het maakt gebruik van de beste haartransplantatietechnologie genaamd DHI of Direct Hair Implantation. Het is de meest geavanceerde en superieure techniek die maximale haargroeivoordelen biedt met een minimale hersteltijd. Geen pijn, littekens, hechtingen en geen bloedverlies zijn enkele andere voordelen.

Website: www.vcarehairimplant.com

2. Dr. Jayanthy Ravindran:

Dr. Jayanthy Ravindran is een gerenommeerd haartransplantatiecentrum in Chennai. Hier gebruiken ze de nieuwste haarhersteltechniek genaamd Follicular Unit Extraction. Dr. Jayanthy Ravindran is zelf een specialist in de techniek en heeft goede resultaten opgeleverd. De folliculaire extractietechniek is immens populair omdat het een effectieve maar littekenvrije en minder invasieve techniek is.

Website: www.drjayanthyravindran.com

3. Max Haarkliniek:

Max hair Clinic is een internationaal gerenommeerde haarfranchisenemer met vestigingen in de VS, het VK en India. Ze opereren onder een groep gekwalificeerde haarexperts van over de hele wereld die hun kennis combineren om hun klanten het beste te geven. Max Hair Clinic maakt gebruik van zeer effectieve en veilige haartransplantatie technieken.

Website: www.maxhair.us

4. Hande-ziekenhuis, Shinoy Nagar:

Hande Hospital in Shinoy Nagar is een gespecialiseerd ziekenhuis uitgerust met de beste technieken en deskundige artsen. Zelfs de meest uitgebreide haartransplantatieprocedures kunnen effectief worden uitgevoerd onder toezicht van hun deskundige team. Hande Ziekenhuis biedt u de beste chirurgische ingreep tegen eerlijke tarieven.

Website: www.handehospital.org

5. Vasan-haarverzorging:

Deze gespecialiseerde kliniek voor haartransplantatie biedt u een selectie van chirurgische en niet-chirurgische procedures om het probleem van een terugtrekkende haarlijn aan te pakken. Als gespecialiseerde kliniek gebruikt Vasan Hair Care de beste Follicular Unit Extraction-procedure voor haarherstel. Het wordt geleid door Dr. MMT Vasan, een veteraan in het veld. Laat je afspraak op z’n vroegst vastleggen.

Website: www.chennaihairtransplant.com

6. Dr. Batra’s:

Dr. Batra’s is een naam om rekening mee te houden op het gebied van cosmetische haartransplantatie. Hier gebruiken ze de nieuwste methoden en innovatieve behandelingen voor haarherstel. Dr. Batra’s hebben hun team van deskundige artsen om alle chirurgische behandelingen uit te voeren. Ze hebben talloze verkooppunten in heel India, om uw dichtstbijzijnde verkooppunt in Chennai te vinden, kunt u een kijkje nemen via de onderstaande link:.

Website: www.drbatras.com

haartransplantatie-in-chennai

7. Dr. Renita Rajan bij de haar- en huidkliniek:

Dr. Renita Reddy heeft een niche voor zichzelf veroverd op het gebied van cosmetische chirurgie. Ze is gevestigd in Chennai en is gespecialiseerd in de Follicular Unit Extraction-techniek om de beste resultaten te geven. Haar aanpak is om maximale haardichtheid te bieden met minder invasie en bijna helemaal geen littekens.

Website: www.chennaiskinclinic.com

8. Haarstudio White Cliffs:

Zoals de naam al doet vermoeden, is White Cliffs Hair Studio een gespecialiseerde haarkliniek die een breed scala aan haarherstelbehandelingen biedt aan de klanten. U kunt kiezen uit de verschillende invasieve en niet-invasieve haarrestauratie- en groeiprocedures. White Cliff is een gereputeerde naam die al jaren kwaliteitsdiensten aanbiedt.

Website: www.whitecliffsindia.com

9. Dr. K. Ramachandran:

Dr. K. Ramachandran is een veteraan op het gebied van cosmetische chirurgie. Hij is gevestigd in Chennai en heeft ook deel uitgemaakt van Apollo Gleneagles. Hoewel een expert in verschillende haartransplantatieprocedures, is Dr. K. Ramachandran gespecialiseerd in folliculaire eenheidstransplantatieprocedures. Hij heeft een team van opgeleide artsen onder zich om de meest effectieve haartransplantatiebehandeling aan hun patiënten te geven.

Website: www.ramcosmetic.com

Dit zijn de beste haartransplantatiecentra in Chennai die effectieve en meest recente haartransplantatiebehandelingen en -technieken gebruiken.