Haargroei vindt op natuurlijke wijze plaats of na een specifieke behandeling voor haaruitval, dunner wordend haar of zelfs kaalheid. Er zijn verschillende behandelingen en oplossingen in het aanbod. Sommige zijn echt en effectief, terwijl vele andere rages of manieren zijn om gejaagde mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor de gek te houden. Homeopathie is een gebied van alternatieve medicijnen dat zeer effectief is in het bevorderen van haargroei en het verminderen van haaruitval of het genezen van kaalheid in het proces.

Homeopathie Geneesmiddelen voor haar Main

Het is een eeuwenoude stroom van medicijnen waarbij de doses worden bereid door natuurlijke en soms kruiden- en minerale bronnen. Alcoholische extracten en tincturen worden ook royaal gebruikt bij de bereiding van deze doses. Mensen met een voorliefde voor dik, dicht haar of als ze last hebben van kaalheid, kunnen homeopathie gebruiken voor verlichting. Veel beoefenaars schrijven homeopathische medicijnen voor die het basiskarakter van een patiënt dragen. Hieronder worden enkele specifieke medicijnen besproken waarvan bekend is dat ze de haargroei bevorderen en haaruitval verminderen.

Beste homeopathische geneesmiddelen voor haaruitval en hergroei:

Laten we hier kijken met de genoemde top 15 beste homeopathische geneesmiddelen voor haaruitval en hergroeibehandeling.

1. Silicea:

Silicea voor haaruitval en hergroei

Een van de meest voorgeschreven medicijnen in de homeopathie is Silicea. Het is afgeleid van menselijke weefsels en zandsteen. Dit medicijn is uitstekend voor het versterken van het haar, elimineert de droogheid door het haar volledig te voeden en staat bekend als een groeiversterker. Het is een van de 12 weefselcelzouten in de homeopathie.

2. Kaliumcarbonicum:

Kalium Carbonicum voor haaruitval en hergroei

Kalium Carbonicum is een ander homeopathisch geneesmiddel dat is afgeleid van verbindingen die Egyptenaren gebruikten om glas te bereiden. Het wordt door veel homeopathiebeoefenaars voorgeschreven om in wezen het dunner worden van het haar en broos haar te stoppen en zo automatisch de haargroei te bevorderen. Dit medicijn is uitstekend geschikt voor mensen die orthodox en gereserveerd van aard zijn.

[ Bekijk meer: Natuurlijke huismiddeltjes voor haargroei]

3. Lycopodium:

Lycopodium voor haaruitval en hergroei

Homeopaten schrijven lycopodium ook royaal voor voor vroegtijdige kaalheid. Zwangere vrouwen en vrouwen na de bevalling die veel last hebben van haaruitval, gebruiken dit geneesmiddel met succes. Dit geneesmiddel is ook even effectief voor mannen. Laag gewaardeerde mensen die een goede haargroei wensen, hebben veel baat bij dit medicijn. Het wordt bereid door de sporen van groenblijvende planten zoals clubmos, beter bekend als staghornmos, te distilleren.

Bekijk meer: Beste behandeling voor haargroei

4. Natrummuriaticum:

Natrum Muriaticum voor haaruitval en hergroei

De bereiding van dit geneesmiddel is gemaakt van natriumchloride, algemeen bekend als tafelzout. Om haar te laten groeien waar haarverlies optreedt door roos, droge korsten op de hoofdhuid of haarverlies als gevolg van huidaandoeningen of menstruatiestoornissen, is Natrum Muriaticum uiterst effectief. Soms treedt haarverlies op als gevolg van hormonale onbalans, dit medicijn behandelt beide met werkzaamheid. Het wordt idealiter voorgeschreven aan mensen die gevoelig en emotioneel zijn.

5. Fosfor:

Fosfor voor haaruitval en hergroei

Fosfor is een ander homeopathisch geneesmiddel dat buitengewoon gunstig is voor het verbeteren van de haargroei. Het bevordert de hergroei op die plaatsen waar bosjes haar tegelijk verloren gaan. Het wordt ook voorgeschreven aan mensen die last hebben van haaruitval als gevolg van roos en andere kleine hoofdhuidaandoeningen.

6. Kali Sulphuricum:

Homeopathische geneesmiddelen voor haarverlies

Dit homeopathische geneesmiddel is zowel in vloeibare vorm als in tabletten verkrijgbaar. Zelfs dit medicijn is zeer geschikt voor de behandeling van haaruitval door roos. Het bevat delen van zwavel en is daarom uitstekend geschikt voor de algehele haargroei. Er moet voor worden gezorgd dat het niet meer dan twee keer per dag wordt ingenomen. Het is het beste om te stoppen met het continu innemen van meer dan twee weken per keer.

Bekijk meer: Zelfgemaakte therapie voor haargroei

7. Mezereum:

Soms kan een huidinfectie zoals psoriasis en roos leiden tot haaruitval. Dus medicijnen zoals mezereum kunnen dit probleem behandelen en je haar laten groeien. Regelmatig gebruik hiervan is een must om effectieve en positieve resultaten te zien.

8. Grafieten:

Als u haar ziet vallen op de zijkanten of vlekkerige kaalheid op de hoofdhuid, dan werkt dit geneesmiddel het beste. Soms kan te veel vocht ook de hoofdhuid jeuken en ontstaan ​​er kleine uitbarstingen op de hoofdhuid. Dit resulteert in haaruitval. Regelmatig gebruik van dit medicijn behandelt die en stopt de haaruitval.

9. Kali Sulphuricum, Selenium, Vinca Minor:

Als de oorzaak van haaruitval roos is, dan kunt u deze medicijnen gebruiken om roos te behandelen en de irritatie van de hoofdhuid te verminderen. Deze stoppen uiteindelijk haaruitval en kale plekken en zijn een effectief homeopathisch geneesmiddel voor haaruitval en roos.

10. Fluorzuur:

Dit medicijn voor haargroei in de homeopathie wordt gebruikt voor de behandeling van ziekten zoals alopecia, broos haar, vertexkaalheid, idiopathische haaruitval, verward haar, enzovoort. Het geeft een drijfvermogen aan het haarvolume en stimuleert de haargroei.

Dit homeopathische geneesmiddel is zowel in vloeibare vorm als in tabletvorm verkrijgbaar. Het is ideaal voor de behandeling van haarverlies door roos. Het bevat delen van zwavel en is daarom uitstekend geschikt voor de algehele haargroei. Er moet voor worden gezorgd dat het niet meer dan twee keer per dag wordt ingenomen. Het is het beste om te stoppen met het continu innemen van meer dan twee weken per keer.

11. Kali-carbonium:

Als je ziet dat het haar van de wortels valt, dan heb je dit wortelvoedende medicijn nodig om de beschadigde wortels te behandelen. Regelmatig gebruik van dit geneesmiddel stopt haaruitval en geeft dik, gezond en lang haar.

12. Calcarea Phosphorica:

Als u veel steenpuisten op de hoofdhuid ziet en het haar snel uitvalt, moet u dit homeopathische geneesmiddel proberen. Het heeft bewezen resultaten en verbetert de haargroei efficiënt.

13. Fosforzuur:Acid Phos 30C voor grijs haar en haaruitval

Stress is een andere oorzaak van haaruitval, wit en grijs haar. Stress kan ook nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Dit homeopathische geneesmiddel is een voorgeschreven keuze als de oorzaak van haaruitval te wijten is aan enige vorm van stress of verdriet. Fosforzuurmedicijn is een vertrouwde homeopathische behandeling om voortijdig wit of grijs haar zwart te maken.

14. Sepia 30C:

Sepia 30C voor behandeling van haarverlies en hergroei

Soms begint het haar snel uit te vallen na de bevalling. Het gebeurt ook na de menopauze. U kunt dus de kaalheid met dit geneesmiddel behandelen en binnen een korte tijd ziet u uw haar teruggroeien met het eerdere drijfvermogen. Dit is nog een ander homeopathisch geneesmiddel voor haaruitval en grijs haar waarvan bekend is dat het goed werkt.

15. Lycopodium, Bariet Carb & Fosforzuur:

Dit zijn enkele van de bekende remedies voor haargroei in geval van kaalheid. Lycopodium is het homeopathische geneesmiddel dat wordt voorgeschreven bij kaalheid of haaruitval na de zwangerschap. Een ander betrouwbaar homeopathisch geneesmiddel voor haargroei is Baryta Carb en komt van pas in gevallen van kaalheid van de vertex (top en kruin). Fosforzuur is nog een ander homeopathisch geneesmiddel voor haargroei en is een recept voor kaalheid die optreedt na chronisch verdriet.

16. B&T Haargroeiolie:

B&T hemeopathische haargroeiolie

B&T haargroei door Schwabe India is het beste homeopathische geneesmiddel voor haargroei. Het is gevuld met rijkdom en een combinatie van Jaborandi, Arnica Montana, Sabal Serrulata en Olijfolie die een perfecte glans en glans aan de haren geeft en de haargroei bevordert.

17. Vinca Minor: Vinca Minor voor haaruitval en hergroei

Het is een uitstekend medicijn in homeopathie medicijnen voor jeuk, grijs haar en alopecia areata, waar de patiënt haarverlies in pleisters heeft. Het werkt natuurlijk zonder bijwerkingen.

18. Jhactions Hair-SPA-olie:

Hair SPA-olie voor haaruitval en hergroei

Hier is nog een effectieve homeopathie haarolie voor de haargroei van vrouwen en mannen. Het geneest alle korte haarproblemen zoals roos, beschadigd haar, grijs haar, vettig haar en wit haar.

19. SBL-druppels nr. 1:

SBL Drops No.1 voor haaruitval en hergroei

Het is het beste homeopathische middel tegen haaruitval van SBL. Het is bewezen dat de ingrediënten zoals zuur fosforicum, arnica montana en lycopodium overmatige haaruitval, roos en jeuk op de hoofdhuid behandelen. Het helpt ook om beschadigd haar opnieuw te laten groeien door de haarzakjes te gebruiken.

20. SBL’s homeopathische shampoo:

SBL's homeopathische shampoo voor haaruitval

Naast pillen en oplossingen zijn er ook homeopathie-medicijnen verkrijgbaar in de vorm van shampoo die wonderen doen voor de behandeling van kaalheid en de haargroei bevorderen. De werkzaamheid ligt in het elimineren van roos, het reguleren van voortijdige vergrijzing en het verminderen van haaruitval. Het is ook erg goed voor het handhaven van de hygiëne van de hoofdhuid. Deze medicinale shampoo wordt bereid door extracten van Arnica mont, jaborandi en calendula te combineren. Regelmatig gebruik van deze medicinale shampoo heeft uitstekende resultaten opgeleverd bij haaruitval.

Mensen die lijden aan haaraandoeningen die tot haaruitval leiden, kunnen altijd hun toevlucht nemen tot homeopathie, een van de meest populaire en effectieve holistische praktijken met de minste bijwerkingen.