Ben je haaruitval beu? Dat is geen reden om je zorgen te maken! Hier is een slimme oplossing voor! wij bieden u een unieke manier om haaruitval te voorkomen op zo’n manier die gebruik maakt van stamceltherapie voor haaruitval.

Stamceltherapie voor haarverlies

Wat zijn de redenen voor haarverlies:

Voordat we dieper ingaan op de remedie en huismiddeltjes voor haaruitval, is het belangrijk om de basisredenen voor haaruitval te kennen. Haaruitval kan worden veroorzaakt door een tekort aan benodigde eiwitten en mineralen, roos, onjuist oliën, enz. Ook onjuiste voeding, stress en een snelle levensstijl leiden tot haaruitval en zwak haar. Dit kan worden geregeld als men let op wat hij/zij eet en hoe belangrijk het is om voor je haar te zorgen.

Afgezien van deze kunnen er ook andere redenen. Zelfs omgevingsfactoren zoals stof kunnen problemen met haaruitval veroorzaken. Toch zijn er nogal wat medische behandelingen (chirurgisch en niet-chirurgisch) waarmee men haaruitvalproblemen kan bestrijden.

stamcel-haargroei-behandeling

Behandelingen voor haaruitval:

Er zijn twee methoden om uw haaruitvalprobleem te verhelpen. Dat zijn haartransplantatie en stamceltherapie.

Haartransplantatie voor haaruitval:

Medicijnen kunnen de snelheid van haaruitval alleen maar verlagen en keren niet volledig terug. Chirurgische methoden verplaatsen het haar van de ene plaats naar de andere. Maar om het succes van dergelijke haartransplantaties te garanderen, moet er een gezonde follikelgroei zijn van het donorhaar. Insufficiëntie van donorhaar leidt vaak tot mislukkingen van dergelijke zeer dure methoden.

Stamceltherapie (behandeling) voor haarverlies:

Een uiterst levensvatbaar en snel populair alternatief is de behandeling met stamceltherapie voor haaruitval. Hoewel dit meestal gepaard gaat met complexe biologische problemen, is dit een universeel toepasbare behandeling en kan het ook kaalheid voorkomen. Zelfs haarspecialisten bevelen stamceltherapie aan voor haargroeibehandeling. Artsen zeggen dat stamceltherapie beter is dan haartransplantatiemethoden. Het is kosteneffectief en ook de meest geprefereerde manier door professionals.

Wat zijn stamcellen:

Stamceltherapie voor haarverlies

Stamcellen zijn in wezen kleine voorlopercellen. Deze cellen delen en veranderen in verschillende celtypen, vandaar dat ze medisch mesenchymale stamcellen worden genoemd. Ze fungeren als een reparatiesysteem dat cellen aanvult nadat ze hun levenscyclus hebben voltooid. Dit proces wordt stamceltransdifferentiatie of plasticiteit genoemd. Deze stamcellen zijn grofweg van twee soorten:

Embryonale stamcellen.

Niet-embryonale of volwassen stamcellen: dat dekt

 1. Beenmerg: gewonnen door in het bot te boren.
 2. Bloed: geëxtraheerd via fereseproces.
 3. Vetweefsel: geëxtraheerd door liposuctie.

De uit het eigen lichaam verkregen cellen brengen de minste risico’s met zich mee. Vetweefsel of vetcellen zijn de rijkste bronnen van mesenchymale stamcellen of MSC’s.

Stamceltherapie voor haarkaalheid:

Haar bestaat ook uit stamcellen die prikkels nodig hebben om haar te laten groeien. Maar als deze cellen eenmaal oud of beschadigd zijn, kunnen ze geen haar meer aanmaken.

Haarzakjespapil bestaat uit bindweefsel en een capillaire lus. Ook ontwikkelt de haarfollikel zich voornamelijk vanuit de dermis, d.w.z. ze zijn mesodermaal. MSC’s zijn niet alleen mesodermaal van oorsprong, maar spelen ook een rol bij het herstel en de regeneratie van de follikelpapil.

stamceltherapie-voor-haaruitval

Het proces voor kaalheid omvat het oogsten van stamcellen van de hoofdhuid van een persoon op het gebied van kaalheid. Vervolgens worden de cellen van de dermale schedebeker geïsoleerd van de follikelbasis. Na verloop van tijd worden ze gerepliceerd en vervolgens in de kale plekken geïnjecteerd. Dus de door hormonen aangetaste kale plekken worden na verloop van tijd nieuw leven ingeblazen met gezond haar.

Bij haaruitval worden de vetcellen uit de taille gehaald en behandeld om de stamcellen te activeren. Vervolgens worden deze op dezelfde manier geïnjecteerd. Zodra de regeneratie begint, worden de cellen gewassen van alle oplossingen voor de behandeling die binnen enkele weken tot haargroei leidt. Geïnjecteerde stamcellen beginnen moleculaire signalen naar de follikels te sturen en beginnen zo met de groei van nieuwe haren.

Afgezien van eigen lichaamscellen zijn er enkele bevindingen die bewijzen dat plantenstamcellen ook kunnen helpen vergelijkbare resultaten te bereiken.

Hoe stamceltherapie voor haarverlies werkt op de hoofdhuid:

De stamceltherapie om de haargroei te stimuleren en haaruitval te voorkomen volgt een bepaalde procedure:

 • Eerst nemen artsen een monster van uw bloed.
 • Vervolgens wordt er bloedplaatjesrijk plasma van gescheiden en eruit gehaald.
 • Het wordt vervolgens gemengd met een wondgenezingspoeder dat bekend staat als ‘a-cell’.
 • Nadat het volledig is vermengd met de bloedplaatjes, wordt het terug in de hoofdhuid geïnjecteerd.
 • Vervolgens krijgt de patiënt een goede hoofdmassage die fungeert als een kickstartmechanisme om het geïnjecteerde ding te laten werken.
 • Deze procedure heeft gespecialiseerde artsen nodig en kan niet zonder hen.

Stamceltherapie voor haaruitval Resultaten:

De resultaten van deze procedure kunnen van persoon tot persoon verschillen. Voor sommigen kan het snelle resultaten opleveren en voor sommigen kan het enige tijd duren om effecten te tonen. Maar dit wordt gezien als een kosteneffectieve en de eenvoudigste manier om haaruitval te voorkomen en haargroei te stimuleren.

Hoe te weten over stamceltherapie:

Als u zich zorgen maakt over hoe u een stamceltherapie kunt ondergaan, kunt u zoeken naar een tricholoog bij u in de buurt. Hij helpt u op weg met een afspraak en de procedure voor deze therapie. Deze haarregeneratiebehandeling kan in één keer worden gedaan en kost duizenden roepies in India.

Hoewel er een paar groepen mensen zijn die dit soort behandelingen ondergaan, is er toch een groot deel van de mensen die de voorkeur geven aan huismiddeltjes voor de haargroei. Huismiddeltjes zijn effectief voor de haargroei, maar chirurgische behandelingen zijn tijdbesparend en een eenmalige inspanning. Daarom wordt dit gezien als een kosteneffectieve methode om haaruitval te voorkomen.

Geen bijwerkingen:

Deze stamcelbehandelingsmethode maakt gebruik van veilige en natuurlijke dingen omdat het stamcellen uit het lichaam van de patiënt zelf gebruikt. Dit heeft dus geen bijwerkingen voor de patiënt. Dit proces wordt ook gezien als een permanente oplossing voor haarverliesproblemen. Er zijn twee tot zes zittingen nodig, afhankelijk van de ernst en mate van haaruitval.

Voordelen van stamceltherapie:

stamceltherapie-voor-haargroei

Deze stamceltherapie voor de behandeling van haarverlies heeft verschillende voordelen, waaronder de volgende:-

 • Veilige en kosteneffectieve methode.
 • Blijvende haargroei belofte.
 • Gebruikt de eigen stamcellen van de patiënt, dus er is minder of geen kans op ziekten of aandoeningen tijdens het injecteren van de cellen.
 • Het is de meest geprefereerde optie in vergelijking met andere chirurgische en niet-chirurgische methoden.
 • Kost minder tijd om deze behandeling uit te voeren.
 • Bestrijdt haaruitval en kaalheid een leven lang.
 • Verbetert de kwaliteit en textuur van ons haar.
 • 100% veilig zonder bijwerkingen.

Beste leveranciers van stamceltherapie in India:

Een zeer geavanceerde procedure heeft extra zorg nodig. Voor de beste behandeling verwijzen we naar de allerbeste. Hier zijn de top drie klinieken die hun klanten met optimale tevredenheid van dienst zijn.

 • Dr. Nigam’s Clinic, Mumbai
 • Chaitanya Stamcelcentrum, Pune
 • StemRX Bioscience Solutions, Navi Mumbai

Kaalheid en haaruitvalprobleem beroven een persoon van hun zelfvertrouwen en veranderen vaak de beste extraverte mensen in introverte eenlingen. Haar is een onderdeel van onze algehele persoonlijkheid en het meest fundamentele kenmerk van ons lichaam. Vroeger was er geen beste manier om dit om te keren. Tegenwoordig, met de vooruitgang van wetenschappelijk onderzoek, geeft stamceltherapie miljoenen mensen een gouden sprankje hoop. Ik hoop dat dit artikel je helpt bij het kiezen van de juiste manier om haaruitval te voorkomen en haargroei te stimuleren. Laat ook een reactie achter!