De hele dag door doorloopt je haar talloze problemen en oplossingen. Is de lucht te heet en begint het haar te pluizen? Rol het gewoon op in een knot en vergeet het maar. Vereist de ouder-leraarbijeenkomst dat u en zij allebei de beste jurken zijn in uw formaliteiten? Gooi je haar gewoon in een strakke vlecht en het hare in twee pony’s. Loopt de hete kerel van de Engelse les over een paar minuten langs je? Open het haar en krul het op voor een rommelige look. Ons haar doorloopt veel oplossingen en aan het eind van de dag komt het neer op de belangrijke details.

kam je haar

Waarom Combo?

Is het goed om je haar te kammen? Oma dwong je altijd om je haar vast te binden terwijl je de zak raakte en er zat niet alleen een muffe, orthodoxe traditie achter haar redenering, maar eerder een solide wetenschap. Terwijl we ‘s nachts woelen en draaien, ervaart het haar wrijving met het kussen, wat resulteert in zwakte en haarbreuk. Op dezelfde manier heeft het haar een goede doorkam nodig voordat je verder gaat met de dag. Zorg ervoor dat je het na een lange dag, voordat je met pensioen gaat, nog een keer hebt uitgekamd. Neem in de tussentijd een kleine, handige borstel mee voor de dagelijkse professionele haarinstellingen.

Kammen heeft veel andere voordelen dan het gebruikelijke fixeren van het haar. Wanneer je je haar kamt, ervaart de hoofdhuid druk van de kamtanden, wat op zijn beurt de bloedcirculatie stimuleert. Met de juiste bloedsomloop kun je nu gemakkelijk en zonder zorgen je lange, onvolgroeide haar laten groeien.

Ken uw type:

De eerste basis voor het kammen van haar is om te weten welk type het beste voor u is en hier beginnen we eerst met kamtypes. Als je een dunnere haarconsistentie hebt en hebt gekozen voor korte donzige lagen, probeer dan altijd een tandenkam te gebruiken. Als je dun maar lang haar hebt, gebruik dan de tandenkam voor je hoofdhuid, maar ga naar een haarborstel terwijl je je manen kamt.

Als je een dikke bos haar kamt, past niets beter dan een sterke borstel. Hetzelfde geldt ook voor de manen. Nadat je het hebt doorgekamd, gebruik je een tandenkam om het tot rust te brengen.

kam je haar

Hoe u uw haar kunt kammen:

Hier is een lijst van 5 belangrijke tips en trucs voor het goed kammen van haar zijn als volgt:.

  • Wanneer je begint met het kammen van je haar, zorg er dan voor dat je eerst de klitten hebt uitgezocht. Als je je haar op de hoofdhuid probeert te kammen met klitten, zul je niet alleen veel haar verliezen, maar zul je ook pijn en moeilijkheden ervaren.
  • Begin altijd bij het einde. Scheid je haar van het midden en verzamel een kant met je hand. Begin met een borstel of kam lichtjes door de onderste lagen te kammen. Aarzel niet om je hand te gebruiken als de taaie klitten niet naar de kammen luisteren.
  • Werk langzaam naar het midden toe nadat de onderste uiteinden zijn uitgezocht. Het laatste deel is de hoofdhuid. Als je haar in het midden gescheiden is, volg dan de haarlijn en kam zijwaarts.
  • Nadat je de twee kanten naar beneden hebt gekamd, gebruik je een scheidingskam om het haar naar de gewenste scheiding te scheiden. Je kunt zelfs de flip-and-sweep-methode proberen, waarbij het haar naar achteren wordt gekamd en vervolgens een geschikte scheidingswand maakt, de voorkant wordt vergrendeld en opzij geschoven en geveegd. Dit geeft een meer gedefinieerde en met volume gevulde look.
  • Vermijd altijd het kammen van nat haar. Als je nat haar hebt en kammen noodzakelijk is, volg dan de bovenste regels, waarbij je de onderste punten kamt en omhoog gaat. In geval van klitten in nat haar, gebruik waterkracht om je haar te ontwarren. Droog het dan voor het kammen.