Bijna alle vrouwen houden van steil glanzend en zijdeachtig haar. Het kan erg problematisch zijn om de stijltang dagelijks te gebruiken. Het kost tijd en ook de hitte kan de assen beschadigen. U kunt gaan voor permanent ontkrullend haar, wat weliswaar duur is, maar wel een aantal maanden kan duren. Het kan u van 4000/- INR tot 6000/- INR kosten. De normale salons kunnen dit voor u doen tegen goedkopere tarieven. Als u kiest voor professionele salons zoals L’Oreal Professionals of The Habibs, dan kan dit waarschijnlijk uw portemonnee verbranden.

De markten waren er snel bij om ook enkele permanente haarontkrullende crèmes te introduceren die nodig zijn om je haar perfect te houden na het ontkrullen.

Hoe permanent haar recht te trekken?

Het permanente ontkrulproces is normaal. Eerst wordt de keratinestructuur afgebroken met behulp van een op natrium gebaseerde chemische stof. Het maakt de schachten hanteerbaar voor het tweede proces. Het tweede proces is het gebruik van een oxidatiemiddel dat de keratine neutraliseert en het haar steil maakt.

Permanente ontkrulbehandelingen:

Er zijn echter verschillende processen om dit te doen. Sommige processen kunnen meer chemicaliën en warmte bevatten dan andere. Het hangt af van het type behandeling dat u kiest. Er zijn in principe 3 bekende soorten permanente haarontkrulbehandelingen. Hier hebben we ook een verwerkingsmethode voor het permanent rechttrekken van haar.

 • De keratine behandeling.
 • De Japanse thermische behandeling.
 • De chemische behandeling.

1. Keratinebehandeling, ook bekend als de Braziliaanse techniek:

De Braziliaanse techniek is een zeer populaire techniek. Dit is verreweg de meest bekende van alle andere technieken om je haar recht te trekken. In dit proces wordt meestal een keratinelaag doordrenkt met de reeds aanwezige keratinestructuur van de strengen en dit past perfect bij de vezels om hun natuurlijke textuur te verzachten en recht te trekken. Hierdoor krijg je een zijdezachte rechte look en worden de lokken erg glanzend.

Als u ervoor kiest om het te laten doen bij een dure salon zoals L’Oreal, dan kost het u mogelijk ongeveer 4000 / – INR tot 6000 / -INR. Dat kan iets duurs zijn, maar het resultaat houdt een flink aantal maanden aan. Geen van deze behandelingen is permanent, hoewel ze permanent worden genoemd, omdat u geen gewone apparatuur zoals stijltangen en andere borstels of föhns hoeft te gebruiken om het haar permanent recht te maken.

Voordelen:

Het helpt je ook om van de bruisen af ​​te komen en de schachten worden erg glad. Je haar krijgt zijn glans en glans terug. Samen met het komt de behandeling kosten. Het kan duur zijn, afhankelijk van het merk keratine dat u kiest en ook van de reputatie van de salon.

Hierdoor kunt u probleemloos rechttrekken. De resultaten met de juiste zorg kunnen tot 6 tot 8 maanden aanhouden. Maar ook dat hangt af van de snelheid van je haargroei. Naarmate het haar uitgroeit, krijgt het zijn normale textuur terug en dus als je haar eerder pluizig was, zal het na 6 maanden weer zo worden. Dit zijn geen levenslange behandelingen waarop u kunt vertrouwen. Maar zulke levenslange behandelingen zijn er niet. Een haar krijgt altijd zijn oorspronkelijke structuur terug, zoals golvend, gekruld of droog, zoals je bent geboren.

Deze techniek wordt verreweg het meest gebruikt en is veilig voor je haar. Er is geen conclusie waarom dit de Braziliaanse behandeling wordt genoemd, maar dit geeft je wel een aantal maanden rechte lokken. Dit is ook een natuurlijke permanente oplossing voor het rechttrekken van haar. Verder is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen!.

2. Japanse thermische reconditionering en voordelen:

Dit is niet een veel volledig-proof methode. Dit geeft ook geen betere resultaten dan de hierboven genoemde procedure. Dit kan echter goede resultaten opleveren die lang meegaan, maar op voorwaarde dat u regelmatig bijwerkt. Dit is goedkoper dan de bovengenoemde procedure en kan bij gekozen salons. Bij deze methode worden de assen eerst uitgebreid behandeld met chemicaliën. Het geeft een chemische binding over de originele assen.

Dit verbreekt op zijn beurt de oorspronkelijke keratinebindingen. Vervolgens, wanneer de bindingen zijn verbroken, om de nieuwe laag keratine er stevig op te laten zitten, wordt deze behandeld met hoge hitte. Het kan zeer schadelijk zijn en meestal gaan mensen tegenwoordig niet voor deze behandeling totdat en tenzij u een paar dollar minder wilt uitgeven en niet voor een Braziliaanse behandeling wilt gaan.

Nadat de bindingen van de schacht zijn afgebroken en de keratine is gemaakt om goed te zitten, worden de haren opnieuw onder een ernstige chemische behandeling gebracht. Deze tweede laag chemicaliën maakt de keratine nog steviger. Het is dus in dit proces dat de assen door veel chemicaliën gaan en ook door een grote hoeveelheid warmte. Dit kan zeer schadelijk zijn en de schachten kunnen hun vitaliteit verliezen. U moet en moet een tricholoog of een goede deskundige raadplegen voordat u overweegt deze behandeling te starten. Je zult ook regelmatig moeten worden bijgewerkt om de rechte looks te behouden.

Ze gebruiken ook een aantal permanente haarontkrulproducten om het goed te krijgen, wat betekent dat het niet vrij van chemicaliën is. Het haar kan zijn natuurlijke vitaliteit verliezen en het kan zijn dat u regelmatig een afspraak moet maken in de salon.

3. De chemische behandeling en voordelen:

Dit is een andere techniek voor het permanent rechttrekken van het haar. In deze wordt een bepaald aantal keratinebindingen afgebroken met behulp van chemicaliën en dit maakt de textuur van de schacht glad. Als er minder bindingen worden verbroken, wordt het haar niet recht. Als er meer bindingen worden verbroken, kan dit broos en zwak haar veroorzaken. Het hangt af van de professional die deze techniek uitvoert. Die persoon zou de chemische vaardigheid onder de knie moeten hebben, anders kan het tot slechte resultaten leiden. Dit ontkrulproces is gevuld met chemicaliën, maar een toepassing van warmte is niet veel in dit proces.

De chemische behandeling voor permanent ontkrullen van haar

Bijwerkingen van permanent haar rechttrekken:

Is permanent haar rechttrekken goed voor dun of dik haar? Er zijn bepaalde mogelijke bijwerkingen van het rechttrekken van het haar. Kijk eens wat.

 • Wanneer de schacht uitgroeit, kun je een gemengde textuur onder ogen zien. De bovenkant van je misschien kroeshaar en krullend haar, wat je oorspronkelijke haartextuur is, terwijl de lagere delen recht blijven. Dit kan je een vreemde blik geven.
 • Soms wordt het gebruik van een stijltang thuis een noodzaak.
 • Regelmatige touch-up is nodig om de rechte look te behouden.
 • Regelmatige melkstalbezoeken kunnen u veel kosten opleveren.
 • Het kan leiden tot overmatige kroezen en droogheid.
 • Het kan schachten broos maken.
 • Als het haar te droog wordt of te chemisch wordt behandeld, kunt u last krijgen van jeukende hoofdhuidproblemen, roos of andere problemen.
 • Er kunnen enkele ernstige allergieën zijn die zware schade aan de hoofdhuid en aan de wortel van de haargroei kunnen veroorzaken. Als u bereid bent om de schade die wordt veroorzaakt door de permanente huurrechtcorrectieprocedure op dit moment te herstellen, dan is een professionele arts vereist.
 • Het kan blijvende schade aan uw oorspronkelijke astextuur veroorzaken. Hierdoor zal het haar er ook slecht uitzien en dit kan ook een hindernis zijn voor toekomstige haargroei.
 • Verder kan het zijn dat u deze technieken moet kiezen als u rechte sloten wilt, omdat op de markt beschikbare kits niet veel helpen.
 • Je kunt geen ander kapsel kiezen, zoals een krullend kapsel. Je zult de rest van je leven aan je steil haar moeten blijven zitten, tenzij je het hele haar afknipt en vanaf het begin vanzelf laat groeien. Soms kan een ontkrulprocedure mis gaan en dat kan leiden tot ernstige schade aan de hoofdhuid. Dergelijke gevallen zijn onlangs onder de aandacht van mensen gekomen en dat is een van de belangrijkste redenen achter de massale ontkenning van het permanente ontkrulproces.

Zoals eerder besproken, is het een duur proces om het haar te onderhouden. Een van de belangrijkste problemen die vaak door vrouwen worden verwaarloosd, is het probleem van haaruitval. Veel vrouwen die gebruik hebben gemaakt van het permanente ontkrulproces hebben vaak te maken gehad met.

Permanente centra voor het rechttrekken van haar in India:

In India zijn er bepaalde centra voor permanent ontkrullen van haar die de beste service ooit bieden. Ze zijn als volgt. De volgende 5 zijn tot nu toe enkele van de beste centra voor het rechttrekken van haar in India:.

Permanente centra voor het rechttrekken van haar in India

1. Natuurlijk:

Dit is het beste centrum voor het rechttrekken van haar in Banaswadi, Bangalore en is een van de best beoordeelde centra voor het rechttrekken van haar in het land. Als u op zoek bent naar de beste service op dit gebied, dan kan dit worden beschouwd als een van de beste in deze branche. Hun werk is totaal buitengewoon. Iedereen die deze haarstijlbestemmingen binnenloopt, heeft de feedbackzoekers altijd een goed woord gegeven en heeft hun geavanceerde technieken gewaardeerd en ook bewondering voor de manier waarop dit centrum hun gemechaniseerde systeem gebruikt om de beste klantenservice te bieden.

2. Naturals haar- en schoonheidssalon:

Dit is een van de beste centra voor permanent rechttrekken van haar in India en is gevestigd in Visakhapatnam. Het biedt niets dan de beste service aan de klanten die alleen maar goede dingen te bieden hebben met betrekking tot hun service. De plaats biedt enkele van de meest professionele mensen op dit gebied en is helemaal geschikt voor u als u op zoek bent naar betaalbare pakketten. Ze gebruiken permanente crèmes voor het rechttrekken van het haar en bieden een oplossing voor je dunne haar.

3. VLCC-afslanking, schoonheid en fitness:

Dit is nog een ander permanent centrum voor het rechttrekken van haar in Visakhapatnam, India. Het biedt een aantal van de meest betaalbare en gebruiksvriendelijke deals voor al zijn klanten. De moderne technieken die worden gebruikt om permanent steil haar op deze plek te krijgen, zijn een van de beste in deze branche.

4. Markeer schoonheidssalon:

Enkele van de beste centra voor permanent ontkrullen van haar van India bevinden zich in de stad Bangalore. Dit specifieke centrum voor het rechttrekken van haar bevindt zich in Bannerghatta Rd. Bangalore en biedt enkele van de beste servicepakketten aan klanten. Het biedt hen de beste machines in hun klasse. Het is een unisex salon.

5. Venus-schoonheidsverzorging:

Het is gevestigd in Manjalpur, Vadodara en is een van de beste plaatsen om haar permanent te stijlen. Ze bieden zowel permanente als tijdelijke diensten voor het rechttrekken van haar en zijn een van de beste op dit gebied. Als u last heeft van problemen met het rechttrekken van uw haar, dan is dit een van de beste plaatsen om te bezoeken.

Hoe permanent haar recht te trekken thuis??

Hoe permanent haar recht te trekken thuis?

Heb je je afgevraagd of je thuis permanent haar kunt stijlen zonder chemicaliën? Wel, ja! Jij kan! Probeer deze natuurlijke tips voor het rechttrekken van het haar thuis uit zonder dat u door een chemische rebound in een salon hoeft te gaan. Hier is hoe je het kunt doen.

Wat je nodig hebt:

 • 3 eetlepels maizena.
 • 250 ml kokosmelk.
 • 3 el citroensap.
 • 3 el amandelolie.

Stappen voor permanent haar rechttrekken:

 1. Giet het citroensap in een kleine kom en voeg geleidelijk de maizena toe terwijl je het mixt.
 2. Roer het mengsel goed door en zorg ervoor dat er geen klontjes zijn.
 3. Giet vervolgens de kokosmelk in een pan en houd deze op het vuur. Terwijl het aan het opwarmen is, voeg je het citroensap en het maizena-mengsel eraan toe. Blijf roeren terwijl je ze toevoegt.
 4. Voeg in deze laatste stap de amandelhaarolie toe aan de kokosmelkpasta.
 5. Blijf roeren en laat de room sudderen. Zorg ervoor dat er geen klontjes zijn.
 6. Als de pasta dikker wordt, haal hem dan van het gas.

Amandelolie is erg belangrijk voor dit masker omdat het een zijdezachte textuur aan het haar geeft omdat het rijk is aan Omega-3 vetzuren, fosfolipiden, magnesium en vitamine E.

Laat het mengsel afkoelen. Nadat het is afgekoeld, breng je het vanaf de wortels aan op je haar. Als je klaar bent, kam je je haar recht naar beneden. Breng er nog een laagje op aan en laat het 30-40 minuten bakken. Afwassen met een milde shampoo. U kunt de resultaten zien!

Laatste gedachten:

Permanent haar rechttrekken kan een gemakkelijke optie lijken om voor te kiezen. Let echter op de bijwerkingen die aan elk van hen zijn gekoppeld. Sommige werken ten koste van je haar. Hoewel er een scala aan mogelijke haarstijlcrèmes op de markt is, moet u ervoor zorgen dat deze het beste werkt en bij uw haar past voor een goede uitstraling. Doe geen concessies aan de kwaliteit of het kan op lange termijn gevolgen hebben voor de groei van je haar.