Haar heeft de kracht om ons er jonger, ouder en anders uit te laten zien met slechts enkele kleine veranderingen. De vergrijzing van het haar is een van de belangrijkste redenen waarom mensen er soms ouder uitzien dan ze in werkelijkheid zijn, maar dankzij het n aantal producten om ons heen kunnen we onze leeftijd te allen tijde verbergen. Hier is een lijst met enkele van de beste haarproducten in India die je grijzen als nooit tevoren zullen verbergen,

Beste producten voor het bijwerken van haarwortels die beschikbaar zijn in India:

Laten we de top 10 haarwortelproducten voor vrouwen in India vinden.

1. Loreal Paris Magische retouchering:

Loreal Paris Magische Retouche

Van het beroemde merk Loreal, creëert het Loreal touch-up product, genaamd als de Loreal Paris Magic Retouch, eigenlijk magie. Het product geeft je haar een kleur en finish waardoor het er realistisch uitziet. De loreal touch-up spray in een sprayvorm is gemakkelijk met één hand te gebruiken.

  • Pluspunten & nadelen: Gemakkelijk te gebruiken, geeft het haar een geweldige kleur met afwerking waardoor het er natuurlijk uitziet.

2. Shahnaz Hussain Haar Touch-up:

Loreal Paris Magische Retouche

Bekend om hun cosmetische en haarverzorgingsproducten, wordt het Shahnaz Hussain Hair-touch-up product veel gebruikt en geliefd. Dit haarlakproduct is verkrijgbaar in sprayvorm en kan zowel op de wortels als op de punten worden gebruikt, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker.

  • Pluspunten & nadelen: Het product is relatief goedkoper en is zowel verkrijgbaar bij veel cosmetica- en haarverzorgingswinkels als online.

3. Swarzstar-haarkleurshampoo:

Swarzstar Haarkleur Shampoo

Verkrijgbaar in een shampoovorm die kan worden gebruikt als je gewone shampoo, de swarzstar haarkleurshampoo kan ook over het hele haar en de wortels worden gebruikt. Het pakket wordt geleverd met 5 of 10 zakjes shampoo die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van het volume en de lengte van je haar.

  • Pluspunten & nadelen: Laat het haar gekleurd met slechts één wasbeurt en is zeer gemakkelijk en comfortabel in gebruik.

4. Krishkare Hair Shadow Root Touch-up poeder:

Krishkare haarschaduwwortel retoucheerpoeder

Verkrijgbaar in poedervorm, het Krishkare Hair Shadow root touch-up poeder is een product waar velen van houden. Dit product kan worden gebruikt in een pasta-achtige vorm die gelijkmatig op de haarwortels kan worden aangebracht. Het product bevat veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor minder haar- en hoofdhuidbeschadiging.

  • Pluspunten & nadelen: Verkrijgbaar in poedervorm waarmee u het product in kleine en specifieke hoeveelheden kunt gebruiken.

5. Everpro Gray Away Root Touch-up magnetisch poeder:

Everpro Gray Away Root Touch Up Magnetisch Poeder

Er zijn verschillende producten die kunnen helpen bij het kleuren van het haar en bij het bijwerken van de haarwortel. Hoewel de Everpro Grey Away Root Touch Up Magnetic Powder op de haarwortels blijft zitten en je haar laat kleuren en het grijs goed verbergt onder de kleuren en hun glans.

  • Pluspunten & nadelen: Een gemakkelijke manier om de grijstinten te verbergen die vaak ontstaan ​​door tekenen van stress of veroudering.

6. Clairol Nice n Easy Root Touch-up:

Clairol Nice n Easy Root Touch Up

Hoewel sommige producten het kleurproces en het bijwerken van de wortel wat moeilijk kunnen maken, doet Clairol Nice n Easy Root Touch Up precies wat de naam doet vermoeden. Het product helpt bij het gemakkelijk bijwerken van de wortels. Het product is verkrijgbaar in kleuren zoals zwart en bruin die geschikt zijn voor beide haarkleuren.

  • Pluspunten & nadelen: Verkrijgbaar in verschillende tinten natuurlijke haarkleur en zeer gemakkelijk en handig in gebruik.

7. Bedek je grijze waterdichte haarkleur Touch Up Stick:

Bedek je grijze waterdichte haarkleur Touch Up Stick

We komen haarkleurproducten tegen in de vorm van poeders, shampoos en sprays, maar stel je voor dat je een touch-up stick hebt. De Cover Your grey Waterproof haarkleur-touch-up stick is een directe manier om je grijzen te bedekken met behulp van een stick die erg lijkt op een gewone chap stick. Wrijf het over je grijzen en zie de magie.

  • Pluspunten & nadelen: Zeer geschikte toepassing voor alle geslachten en is een directe en gemakkelijke manier om kleur bij te werken.

8. Looks21 Haaruitval concealer:

Looks21 Concealer voor haaruitval

Minder kleuring/touch-up en verhulling van de merrie, Looks21 Hair Loss Concealer is het product dat u moet gebruiken wanneer uw haar begint uit te vallen en de tekenen van vroegtijdige veroudering en stress zichtbaar worden; de perfecte manier om haaruitval vanaf de wortel te verdoezelen zonder veel geld uit te geven.

  • Pluspunten & nadelen: Een goedkoper en effectief alternatief voor haaruitval dat je hoofdhuid bedekt.

9. Indus Valley Capsule Haarkleur:

Indus Valley Capsule Haarkleur

De perfecte manier om je haar te kleuren zonder rommel en in de juiste hoeveelheid, deze capsules voorkomen verspilling, omdat je de hoeveelheid kunt gebruiken op basis van je behoefte per keer in plaats van bang te zijn dat het product bederft.

  • Pluspunten & nadelen: Er zijn geen nadelen aan dit product.

10. Ratan’s Beuton Kesh Kala Shampoo:

Ratan's Beuton Kesh Kala Shampoo

Een shampoo die je haar gekleurd maakt, Ratan’s Beuton Kesh Kala Shampoo krijgt veel liefde en erkenning in India. De shampoo laat je grijzende haar gekleurd in natuurlijk zwart waardoor je er jonger uitziet en je haar er verjongd uitziet.

  • Pluspunten & nadelen: Het is heel gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen als een shampoo. Laat je haar gekleurd in een natuurlijk ogende zwarte kleur.

In plaats van te kiezen voor een hele salonbehandeling, met extra hulp of gewoon zelf je uitgroei te bedekken in de kleur van jouw keuze. Producten voor het bijwerken van haarwortels zijn gemakkelijk op de markt te vinden en zijn geschikt voor mensen van midden twintig tot mensen van eind 70. Laat de kleur van je haar niet de reden zijn waarom mensen je veroordelen.

Veelgestelde vragen en antwoorden:

1. Waar kan ik producten voor het bijwerken van haarwortels vinden??

Producten voor het bijwerken van haar zijn gemakkelijk te vinden bij drogisterijen, maar ook bij andere winkels in de gezondheidszorg of gemakswinkels. U kunt deze producten ook online vinden en kopen.

2. Kan ik Gray Root Touch-up-producten alleen gebruiken??

Veel producten voor het bijwerken van haarwortels zijn verkrijgbaar in sprayvorm, deze kunnen gemakkelijk alleen worden gebruikt, terwijl de producten die beschikbaar zijn in poedervorm in een pasta veranderen en een beetje moeilijk aan te brengen zijn. In het geval van pasta-achtige producten is het raadzaam om iemands hulp in te roepen voor de toepassing.

3. Hoe vaak kan ik producten voor het bijwerken van haarwortels gebruiken??

U kunt producten voor het bijwerken van haarwortels eens in de 2-3 maanden gebruiken. Als je haar de kleur sneller begint te verliezen, kun je een haarverzorgingsprofessional raadplegen die je zal helpen bij het vinden van een goed haarophaalproduct dat vaak kan worden gebruikt of lang meegaat.