Gangen in elk huis zijn de plek die het meest over het hoofd wordt gezien. Maar de gangen zijn al lang de inspiratiebron voor kunstenaars. Er zijn veel films die beroemd zijn om hun gangscènes. De gangen kunnen met weinig werk en veel fantasie fantastisch worden gemaakt. Verander uw dagelijkse gang in iets briljants. Planken worden lang gebruikt om je belangrijke spullen op te bergen of om de schatten die je hebt weer te geven. Het hebben van een goede halplankontwerpen met een goede decoratie kan mogelijk het hele uiterlijk van je huis veranderen, niet alleen de gang.

Beste halplankontwerpen in India:

Laten we eens kijken naar de 9 eenvoudige en moderne halplankontwerpen met de juiste ideeën voor gangplanken die je huis een geweldige uitstraling kunnen geven.

1. Ontwerp met kubusvormige halplank:

plankontwerpen voor hal

De kubusvormige planken zien er niet alleen modern maar ook stijlvol uit. Het hebben van een kubusvormige halplank kan je gang volledig transformeren, er zijn veel ontwerpen beschikbaar voor de planken, maar het is belangrijk om de juiste items te kiezen om op de planken te houden. De planken moeten tot een minimum worden beperkt en niet armoedig. Meestal zijn meerdere kubusvormige planken op een bepaalde manier gerangschikt.

2. Verspreide halplanken:

Verspreide planken in de hal

Complimenteer uw verspreide gedachten met dit ontwerp van halplanken. Als je een relaxte persoon bent en altijd sproeten met je gedachten, dan is dit misschien het beste halplankontwerp voor jou. Meerdere planken van verschillende stijl en lengte zijn aan de muur gemonteerd, niet noodzakelijk op een symmetrische manier en een geweldig plankenontwerp in de hal.

3. Wandgemonteerde halplank in een trapmode:

Wandgemonteerde halplank in een trapmode

Houd uw gasten verblind met dit prachtige ontwerp van de gangplank die op een trap lijkt. Het ontwerp geeft je hal specificiteit met een mooie uitstraling. Dit is een geweldig idee van plankontwerpen voor hal.

4. Traditionele plankontwerpen voor hal:

Traditionele hal plank

Traditionele halplanken kunnen van elk type zijn, maar degene met een Victoriaanse look en feel wordt als de meest authentieke beschouwd. Elke traditionele gang heeft zeer decoratieve planken met een opbergmogelijkheid eronder. Veel van de planken hebben ook spiegels ertussen.

5. Super chique halplank:

Super chique hal plank

Dit plankontwerp is het meest geschikt voor de minimalisten. De plank in de gang is slank en heeft een pijplijn om je een look en feel te geven van niet-bestaande schoonheid. Het is waar dat je niet veel dingen kunt laden en weergeven, maar wat je echt kunt tellen. Het ontwerp heeft een verbazingwekkende impact op je gang.

6. DIY-plankontwerpen voor hal:

Doe-het-zelf halplank

Beperk uw verbeeldingskracht niet wanneer u denkt aan het inrichten van uw gangplanken en u uw creatieve zelf wilt uitproberen. De mogelijkheden zijn oneindig met betrekking tot gangrekken en wat u kunt maken. Het opknappen en aanpassen van gebruikte kratten op een modieuze manier wanneer ze briljant worden geplaatst, kan echt fungeren als een fantastisch schapontwerp.

7. Gang boekenplank:

Boekenplank in de gang

Alle planken zijn versierd met boeken. Boeken laten elke opslagruimte er geweldig uitzien. Je kunt je gang transformeren en hem een ​​zorgvuldige make-over geven met een goede boekenplank. Versier de boekenplank en houd enkele van je favoriete auteurs op het display. Probeer wat groen toe te voegen voor een levendig gevoel. Dit is een klassiek ontwerp voor gangrekken.

8. Gangplank met opslag:

Gangplank met opbergruimte

Planken en opbergers gaan naast elkaar. Planken worden voornamelijk gebruikt voor weergavedoeleinden omdat ze niet bedekt zijn. U kunt opbergmogelijkheden toevoegen aan uw gangplank en het geheel zal eruitzien als nuttig meubilair. Dit is vooral erg handig voor mensen die last hebben van ruimtegebrek.

9. Gangplank in een galerijmode:

Gangplank in een galerijmode

Versier je gangplank met je beste foto’s of tekeningen of posters en laat je betoveren door het effect ervan. Je zult je schatten elke keer dat je er doorheen loopt een kijkje geven. De zelven fungeren als een onderscheidend middel en scheiden je frames. Je kunt ze versieren met bloemen of items die je in de schappen kunt bewaren.

Het ontwerpen van uw huis is een kwestie van pure creativiteit. Probeer een van de ideeën voor uw halplankontwerp te gebruiken volgens uw voorkeur en huisontwerp om daarna een betoverend effect te hebben.