Het kleuren en stylen van je haar raakt nooit uit de mode, en het aantal stijlen om uit te kiezen is ook niet beperkt. Er zijn een aantal stijlen die je kunt rocken met een bepaald type haar of een bepaalde haarkleur. Hier zijn negen van dergelijke kapsels voor medium rood gekleurd haar.

Nieuwste en mooie medium rode kapsels in trend:

Laten we eens kijken naar de top 9 medium rode kapsels.

1. Rommelige golven:

half rode kapsels

Deze look is een topper voor een stranddag of een dagje uit. Met een krultang creëer je strandgolven door je hele haar. Borstel je handen door de golven om het een rommelige uitstraling te geven. Om een ​​draai aan deze look te geven, begin je een deel van je haar van boven naar beneden tot achter je oor te draaien. Zet het gedeelte vast met een schuifspeld. De rommelige golven zullen de verschillende tinten van je rode haar naar voren brengen.

2. Losse krullen:

rode kapsels

Dit is een heel eenvoudige maar elegante look voor halflang haar. Neem een ​​krultang en begin met het krullen van je haar. De truc is om halverwege tegen het einde te beginnen met curlen. Je kunt je haar ook in het midden verdelen of opzij vegen volgens je haar.

3. Zijwaarts geveegd:

rode kapsels3

Deze look zal zeker de aandacht trekken. Om deze look te bereiken, begint u uw haar vanaf de onderkant te krullen. Als je je haar eenmaal hebt gekruld, neem je het allemaal opzij en spuit je het in met haarlak zodat ze op hun plaats blijven. Gebruik nu haarspelden om al je haar in de gewenste positie vast te zetten. Als je een pony hebt, kun je de pony rechttrekken om het een meer volumineuze look te geven.

4. Topknoop:

rode kapsels

Deze look is je verlossende look. Om te beginnen, doe al je haar in een hoge paardenstaart, borstel door je haar om het textuur te geven. Bind nu het haar op de bovenkant van het hoofd. Als je haar goed vastzit, rol je de rest van de paardenstaart om de haarband. Zet het vast met schuifspelden zodat ze op hun plaats blijven.

5. Half omhoog, half omlaag:

rode kapsels

Dit is een heel eenvoudige maar chique look die perfect past bij halflang haar. Voor deze look föhn je je haar om het volume te geven. Gebruik nu je handen als borstel om het kruingedeelte van je haar te nemen en een knoop te maken. Gebruik een schattig haarelastiekje om het op te fleuren. Laat het onderste deel van het haar zoals het is. Je bent klaar voor je dag.

6. Vlechtband:

rode kapsels

Voor deze look kam je je haar netjes naar achteren en knoop je het vast. Neem nu een dik deel van het haar van achter je oor en begin het helemaal naar beneden te vlechten. Steek nu het gevlochten gedeelte over naar de achterkant van het andere oor en zet het vast met schuifspelden. Herhaal het proces met de andere kant als je wilt. Maak je haar los en kam het nog een keer. Breng wat haarlak aan om je look te fixeren.

7. Boho-vlecht:

rode kapsels7

Om deze look te bereiken, deel je je haar in het midden. Neem een ​​dikke haarlok van één kant van de voorkant van je haar, verdeel het in tweeën. Vlecht elk deel tot het einde en knoop het vast met een doorzichtig elastiek. Herhaal het proces met de andere kant. Zet nu beide kanten vast met schuifspelden achter het oor. Kam je haar om het een finishing look te geven.

8. Sjaal op:

rode kapsels

Dit is een heel gemakkelijk maar toch ander kapsel voor halflang haar. Kam je haar terug. Vouw een sjaal tot de gewenste dikte. Leg de sjaal onderaan je hoofd, haal hem door de achterkant van je oor en bind de sjaal aan de bovenkant van het hoofd vast. Kam je haar nog een keer om de look af te maken.

9. Pompadour:

rode kapsels

Neem voor deze look het voorste deel van je haar. Plaag het. Strijk de bovenkant glad en trek hem terug en zet hem vast met schuifspelden. Kam de rest van je haar dienovereenkomstig.

Dit zijn enkele kapsels die er goed uitzien op halfrood haar. Het is tijd om te experimenteren met je haarkleur en kapsels. Laat deze kapsels het beste in je haarkleur naar boven halen.