Kruishangers of kruisbeelden gedragen door de christelijke gemeenschap als een teken van een holistisch doel, dat zij geloven als een hulpmiddel voor bescherming tegen het kwaad en hun nabijheid tot God. Inderdaad, de kruishangers zijn de perfecte accessoires om je geloof aan de buitenwereld te laten zien.

Tegenwoordig kun je met de enorme verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen precies degene vinden die je graag zou willen dragen. Als symbool van hoop en geloof worden deze hangers door zowel mannen als vrouwen gedragen. Ze kunnen gemaakt zijn van verschillende metalen versierd met edelstenen, kralen enz. Het juiste christelijke kruis vinden zal lastig zijn en over het algemeen zijn er eenvoudige dingen die u moet overwegen voordat u het koopt. Ze zijn gemaakt om er stijlvol en verbluffend uit te zien zoals ze nu in de trend zijn.

Christian Cross Sieraden Hangers:

Hier zijn de 10 verschillende soorten kruishangers voor mannen en vrouwen.

1. Nagelkruishanger:

Nagel Kruis hanger

De nagelkruishanger geeft een zeer gedurfde uitstraling. In dit ontwerp lijkt het erop dat nagels gekruist en met elkaar verbonden zijn. Ze kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gedragen om een ​​zeer ruige look te geven.

2. Kruis laten hart hanger:

Kruis laten hart hanger

Dit is een heel lief uitziend harthangertje. Het is heel eenvoudig en stijlvol. Het kruis is in het hart gemaakt, waardoor de liefde voor Jezus duidelijk wordt. Ze voegen charme toe aan iemands schoonheid.

3. Zilveren kruis hanger:

Zilveren kruis hanger

De zilveren kruishangers zijn zeer oude ontwerpen maar nog steeds het populairst in de trend. Het geeft een hele stoere look en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Het zilver glinstert en trekt alle aandacht naar de hanger.

4. Lint kruis hanger:

Lint kruis hanger

Lintontwerpen zijn niet alleen beperkt tot haarbanden, sjaals enz. Maar ook in hangers. Het kruis is gemaakt in de vorm van lint en ziet er erg oogverblindend uit. Het lijkt zowel op een bloem als op een kruis. Liefhebbers van linten moeten deze dragen.

5. Twisted Wire Cross-hanger:

Gedraaide draad kruis hanger

Het is moeilijk om de draad recht te trekken, dus deze gedraaide draden zijn ontworpen om een ​​mooie kruishanger te maken. Ze kunnen van zowel metaal als handgemaakt zijn met delicate materialen.

6. Diamanten kruis hanger:

Diamanten kruis hanger

Als men zijn designer kruishanger wil laten zien, dan moet het wel een sprankelende zijn. Door diamanten toe te voegen aan zilver, goud of platina metalen zal het fonkelen en stralen. Ze zien er te stijlvol uit bij westerse outfits.

7. Ankerkruishanger:

Anker Kruis hanger

Ankers worden niet alleen gebruikt om de diepten van de zee te meten, maar nu zijn het ontwerpen in kruishangende ontwerpen. Het anker zelf ziet er erg sterk uit en door er een kruis aan toe te voegen, zag het er nog opmerkelijker uit. Het anker voegt kracht toe aan de kruishanger.

8. Designer kruis hanger in goud:

Designer kruis hanger in goud

De goudkleur is op zichzelf al een unieke kleur en als deze designer kruishangers daarvan gemaakt zijn, zien ze er prachtig uit. Zelfs edelstenen omhuld met goud zullen een bijpassend accessoire voor iemand worden. De gouden kruishanger springt er anders uit en laat je er stijlvol uitzien.

9. Kruishanger met kralen:

Kruis hanger met kralen

Als iemand het zat is om de metalen kruishangers te dragen, dan zou een kralenkruishanger heel anders zijn dan de metalen. In kralenkruishangers zijn de kralen ook in verschillende kleuren en patronen. Ze kunnen één kleur of meerdere kleuren hebben. Kruishangers met kralen geven een zeer funky look en passen bij elke outfit.

Het is een vreugde om een ​​kruishanger te dragen omdat het iemands geloof uitbeeldt. Nu is deze kruishanger in de mode die door zowel christenen als niet-christenen als modesymbool wordt gedragen. Alle mensen, ongeacht geslacht of leeftijd, zijn er gek op. Het ziet er stijlvol en geweldig uit. Het kruis is een duidelijk zichtbaar ontwerp dan andere ontwerpen en is zeer stralend. De hangers kunnen worden gedragen als een ketting of armband of als iets anders. Ze waren in de mode en zullen dit beeld voor altijd in stand houden.