Kristallen zullen u en uw dierbaren zeker opwinden. De beschikbare kleuren in kristallen zijn zo groot dat ze elke smaakpapillen bevredigen. De heldere en transparante kristallen geven een glinsterend effect, terwijl de ondoorzichtige kristallen verfijning brengen. Kies een kristallen hanger die aan al je keuzes voldoet en er prachtig uit ziet. Deze lijst met kristallen hangers richt zich op de soorten die nu op de markt verkrijgbaar zijn.

Nieuwste en stijlvolle ontwerpen van kristallen hangers voor dames in de mode:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen voor kristallen hangers met afbeeldingen.

1. Wire Wrap kristallen hanger:

Wire Wrap kristallen hanger

Dit is een echt coole kristallen hanger met een ongeslepen of ruw geslepen kristal dat met een draad aan de hanger is bevestigd. De draadwikkeltechniek is vrij uniek en zorgt voor een interessante vorm en resultaat. De draaduiteinden zijn normaal gesproken aan het uiteinde in een spiraal gebogen.

2. Swarovski kristallen hanger:

Swarovski kristallen hanger

De Swarovski-kristalhanger is een van de bekendste en duurste sieradencollecties. Hier heb je een prachtig oranje kristal dat in de vorm van een druppel is geslepen. Het kristal is gezet in zilver en heeft diamanten op het zilveren frame. Dit is een perfect cadeau voor iedereen die je koestert.

3. Kristallen punthanger:

Kristallen punt hanger

Kies deze ketting met kristallen hanger voor een casual en eigenzinnig stijlbeeld. De kristalpunt hanger is gemaakt van een kristal dat is geslepen in de vorm van een puntige rand. De bovenkant van het kristal wordt vastgehouden door een zilveren frame dat eenvoudig is gehouden. Selecteer dit soort hanger in een van de prachtige kleuren kristallen die beschikbaar zijn.

4. Glazen flacon kristallen hanger:

Glazen flacon kristallen hanger

Dit is een ander ongewoon patroon waar velen van houden. Hier heb je een glazen injectieflacon die is gevuld met Moldaviet- en Herkimer-kristallen die klein van formaat zijn. De glazen flacon is cilindrisch van vorm en wordt vastgehouden met een zilveren dop. De ketting die de hanger vasthoudt, is ook gemaakt van zilver.

5. Ongeslepen kristallen hanger:

Ongeslepen kristallen hanger

Deze ketting met kristallen hanger is zeer uniek. Het kristal dat hier wordt gebruikt, is rozenkwartskristal dat niet in een van de klassieke vormen is gesneden of gepolijst. Het kristal wordt in zijn natuurlijke vorm gehouden en dit is wat zijn schoonheid naar voren brengt. De afdekking voor deze kristallen hanger is een dunne gouden plaat die opnieuw ruw en ongepolijst wordt gehouden om hetzelfde effect te bereiken.

6. Grote kristallen hanger:

Grote kristallen hanger

Ga voor deze extra grote kristallen hanger voor een echt gedurfde en gedurfde look. De kristalgrootte is hier vrij groot en wordt eenvoudig gehouden met alleen zwarte bedrading voor de ketting. Deze hanger met kristallen ketting is geweldig om te combineren met jurken en jurken met een diepe hals.

7. Mode-kristallen hangers:

Mode kristallen hangers

Kies dit unieke modekristal voor een prachtige en sierlijke blauwe kristallen hanger. De hanger is ontworpen als een halve vlinder en het midden van elke vleugel is voorzien van een glinsterend blauw kristal. Dit geeft een prachtige glans aan de hanger en ziet er prachtig uit tijdens het dragen.

8. Natuurlijke kristallen hanger:

Natuurlijke kristallen hanger

Hartvormige hangers zijn tegenwoordig erg gewild bij iedereen. Kies je favoriete hartvormige hanger met dit natuurlijke kristal in blauw. De zilveren kristallen hanger heeft het blauwe kristal in hartvorm en een stevige hangende kraag.

9. Gouden kristallen hanger:

Gouden kristallen hanger

Deze mooie hanger van goudkristal is het perfecte cadeau voor je moeder. De hanger is een eerbetoon aan de liefde van een moeder. Het heldere kristal gezet in het gouden ronde frame is erg mooi. Er is een gouden inleg met de woorden ‘Mom’ en ook een mooie roos die bijdragen aan de schoonheid van deze prachtige hanger.

Kies je favoriete kristallen hangers die ofwel ruw geslepen zijn ofwel in de klassieke vormen gesneden zijn, zoals traan, rond, enz. Kies de stenen die gepolijst zijn voor een meer stijlvolle look of laat ze ongepolijst voor een rauw effect. Hoe dan ook, je zult zeker verliefd worden op je kristallen hangers.