Kapsels kunnen veel over u zeggen en kunnen elke look breken of maken. Het is essentieel om jezelf te stylen zodat het past bij de juiste gezichtsvorm. Dit is de reden waarom we de nieuwste langwerpige gezichtskapsels voor mannen delen – aangezien de gezichtsvorm vaak veel verwarring en aandacht trekt bij de massa.

Als je een voorhoofd, kaak, wangen van gelijke lengte hebt, dan heb je een langwerpige gezichtsvorm! Mannen met deze gezichtsvorm kunnen vrij vaak een lang voorhoofd of kin hebben. Het is dus essentieel om de juiste stylingtips in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat het gezicht er niet lang uitziet. Met deze langwerpige kapsels in gezichtsvorm voor mannen in verschillende leeftijdsgroepen, kunt u het mogelijk maken!

Kapsels voor langwerpige gezichtsvorm voor mannen, jongens – 2021:

Met deze kapsels voor mannen met een langwerpige gezichtsvorm, kun je nu transformeren in het perfecte stijlstatement dat het beste bij je uiterlijk en gezichtsstructuren past. Hier is hoe!

1. Het rommelige haar van Zayn Malik:

Het rommelige haar van Zayn Malik

Het rommelige kapsel van deze Zayn Malik draait helemaal om hotness en hedendaagse trends. Voor mannen met een langwerpige gezichtsvorm, verdient het de voorkeur om te kiezen voor snitten en kapsels die zich kunnen verbergen in de brede vorm van gelaatstrekken. Met de wat langere haarlengte op de foto en rommelige look, kan het brede voorhoofd gemakkelijk worden bedekt. Als je dit aankunt en er graag stijlvol en brutaal uitziet, wat kan dan het beste aan deze look werken? Deze langwerpige herenkapsels zijn vooral geschikt voor mensen in de jongere leeftijdsgroep en de informele evenementen of gelegenheden.

2. De kenmerkende stijl van Chris Hemsworth:

Langwerpige kapsels man

In de volksmond bekend als de God van de Donder, we houden ervan hoe Chris Hemsworth vrij vaak dit kenmerkende kapsel van hem draagt. Met het lange, rommelige kapsel aan de bovenkant en de korte zijkanten, zijn we er helemaal weg van hoe hij er altijd jeugdig en stijlvol uitziet. De rommelige lange top bedekt de langwerpige gezichtsvorm en past bij de ruige baard. Voor mannen die houden van jeugdige en eigentijdse looks, voor zowel formele als informele gelegenheden en veelzijdige trends, dit is een snelle look.

3. Ben Affleck’s korte krullen kapsel:

Ben Affleck's korte krullen kapsel

Van de verschillende beroemdheden die we zijn tegengekomen, staat Ben Affleck erom bekend dat hij bijna een regelmatig kapsel heeft, met een klein beetje variaties door de jaren heen. Zijn korte haarkrullen zien er behoorlijk populair uit en zijn ook veelzijdig. Met een zeer korte haarlengte en een eenvoudige look, is het kapsel eenvoudig en toch zeer stijlvol. Deze langwerpige hoofdkapsels voor mannen worden gecombineerd met deze casual baardlook. Voor die mannen die niet willen experimenteren en de voorkeur geven aan de veelzijdige look, kan dit best ideaal zijn.

4. Adam Levine’s Quiff en Low Fade Haircut:

Kapsel voor langwerpig gezicht man

De populaire beroemdheid, Adam Levine, staat bekend om zijn verschillende kapselstijlen en -trends. Deze kuif met laag vervaagd kapsel viel op in zijn vele make-overs, en we houden absoluut van de manier waarop het zowel gedurfd als stijlvol lijkt voor de hedendaagse en moderne contextuele modewereld. De look kan moeiteloos een knappe verschijning geven en is het beste voor new-age mannen en jongens die de voorkeur geven aan zo’n uniek, trendy stijlstatement. Geef de voorkeur aan deze looks voor casual en informele verschijningen.

5. Idee voor dun haar make-over voor langwerpige gezichtsvorm:

Idee voor dun haar make-over voor langwerpige gezichtsvorm

Jongens! Als je een dunne haartextuur of een terugwijkende haarlijn hebt en je je afvraagt ​​hoe je deze kunt matchen met je langwerpige gezichtsvorm, maak je dan geen zorgen! We begrijpen de dubbele zorg hier – zowel met een breed of groot voorhoofd als met minder haarlijn. Dit kortgeknipte kortharige kapsel kan ideaal zijn, met een ondertoon van klassiek, maar ook gemakkelijk te onderhouden, looks. Combineer de stijl met een anker- of sikbaard, en we wedden dat de hele look stijlvol zal zijn zonder tekenen van minder of dun haar.

6. Kort golvend kapsel voor langwerpig gezicht:

Langwerpige gezichtskapsels man

Het golvende kapsel is altijd een stijlvolle trend, en we houden ervan hoe dit eruit ziet voor mensen met een lange of langwerpige gezichtsvorm. Als je de voorkeur geeft aan kort haar, kan deze nette, golvende snit uitstekend zijn en geschikt voor verschillende gelegenheden, of het nu formele gelegenheden of semi-formele evenementen zijn. Dit langwerpige gezichtskapsel voor mannen geeft een slimme en verfrissende look en is ideaal voor mannen in de leeftijdsgroep 40 en 50 jaar.

7. Korte Pompadour:

Korte Pompadour

Met kort haar, zijscheiding en lichte pompadour kunnen degenen met het langwerpige gezicht opvallen. Hoewel we weten hoe tijdloos en vintage de pompadour-haartrend is, mix het goed met de klassieke baard en je zult genieten van het resultaat. Dit langwerpige herenkapsel in gezichtsvorm is vooral ideaal voor mannen in de jongere leeftijdsgroep en die new-ageprofessionals zijn voor de beste millennial trendy stijlverklaring.

8. Godfrey Gao’s lange pony:

De lange pony van Godfrey Gao

Het Aziatische model, Godfrey Gao, is populair met zijn heetste looks, en deze rommelige lange pony aan de zijkant is iets waar we niet mee ophouden. Met eigentijdse tinten en heldere looks, we houden ervan hoe hij de stijl draagt ​​met een langwerpige en brede gezichtsvorm. Voeg de stijl toe voor diegenen die van casual en stijlvolle looks houden, en die graag brutaal genoeg lijken om te passen bij de modewereld van vandaag!

9. Eminem’s korte gouden Buzz Cut:

Langwerpige gezichtskapsels mannen

Misschien ben je blond haar tegengekomen. Maar heb je ooit gouden haren gezien? Eminem, bekend om zijn gedurfde gevoel voor mode, heeft deze korte buzz-cut met gouden haar uitgeprobeerd en we zijn absoluut onder de indruk van dit ultramoderne kapsel. Hoewel het er eenvoudig uitziet en een heldere uitstraling heeft, kan deze look goed zijn voor mensen met lange of langwerpige gezichten, maar die dun of atletisch zijn. Het past goed bij die jongens die graag vooroplopen in het modespel!

10. Het kapsel van Jon Hamm:

Langwerpige gezichtsvorm heren kapsels

Hoewel een dichte baard niet echt wordt aanbevolen voor mannen met een lang gezicht, omdat het de gezichtsstructuur verder kan verbreden, houden we ervan hoe Jon Hamm de look op zo’n elegante en zachte manier heeft gedragen. Voor mannen in oudere leeftijdsgroepen kan deze stijl er op de meest moeiteloze manier jeugdig en stijlvol uitzien.

We hopen dat je deze top trending picks van langwerpige gezichtskapsels en kapsels voor mannen leuk vindt. Afhankelijk van je leeftijdsgroep, voorkeur, beroep en uiterlijk, kun je de stijl kiezen die je het leukst vindt. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, supercomfortabel en kunnen je helpen om er snel strak en edgy uit te zien. Laat ons ook uw mening weten; we horen graag van je!