Korte kapsels worden niet meer gezien als eeuwenoude tradities. Ze zijn eerder een geweldig idee voor het zomerseizoen. Als u op zoek bent naar andere en nieuwe haarlooks om te proberen, dan zijn wij hier om u te helpen. Bekijk dit artikel voor meer informatie over korte kapsels voor jongens die niet alleen comfortabel zijn in het echte leven, maar je er ook cooler en onstuimiger uit laten zien. Met een beetje rage toegevoegd, zijn ze helemaal in de trend op dit moment. Je kunt er funky uitzien, op een coole manier sporten en zelfs veel tijd besparen. Lees verder om meer te weten over deze korte kapsels voor jongens dit seizoen!

Kapsels voor jongens

15 nieuwste en eenvoudige korte kapsels voor jongens in 2021:

Al met al hebben korte kapsels voor jongens altijd iets te bieden, of het nu gaat om stijl of een knipbeurt zonder al te veel problemen. Laten we eens kijken naar onze top 15 keuzes in de beste en nieuwe korte kapsels voor jongens die je komende zomer kunt proberen.

1. Jongens gezwollen top kort kapsel:

korte kapsels voor jongens

Dit is een formele look met kort haar. Het goede aan deze stijl is dat het haar aan de voorkant vrij lang of medium wordt gehouden. Het geeft je een optie om deze te stylen in een opwaartse of zijwaarts verschoven pony als je niet naar kantoor gaat. Dit kan een totaal funky kort kapsel worden voor al die feestgelegenheden wanneer je het gewoon anders wilt stylen. En dit is het beste onder jongens korte kapsels die momenteel op de markt zijn.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit kapsel is helemaal cool en past het beste in het zomerseizoen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Als je een ovaal gezicht hebt met elk haartype, ben je klaar om te gaan.
 • Bijpassende jurken: Combineer dit met coole T-shirts en jeans voor een sportieve look.
 • Perfecte gelegenheid: Je kunt deze look helemaal dragen voor alle casual uitjes en ook voor het college om een ​​coolere en trendy look te geven.

2. Diep golvend zijdeel:

Diep golvend zijdeel - korte kapsels voor jongens

Je kunt een diep golvend zijgedeelte voor je haar creëren, zoals hierboven. Dit kan een bijgesneden look hebben en de bovenkant kan bossig worden gehouden, wat je naar eigen keuze kunt stylen. Het is een van de beste en eenvoudigste korte kapsels voor jongens met een nette uitstraling.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit slimme kapsel ziet er helemaal geweldig uit in de winter.
 • Geschikt gezicht en haartype: Verder is dit uitermate geschikt voor alle gezichtsvormen met krullend of golvend haar.
 • Bijpassende jurken: Combineer het met formele pakken en overhemden met broeken voor formele gelegenheden.
 • Perfecte gelegenheid: Geschikt voor het bijwonen van conferenties en vergaderingen.

3. Bijgesneden diep deel:

Als je van een klassieke natte look houdt, wil je misschien een getrimde look zoals deze. Het kan er heel goed uitzien bij uw formele kleding, maar ook bij feestkleding. Een lichte snor past heel goed bij dit type look. Dit is een eenvoudig kort kapsel voor jongens, speciaal voor jongens die modelleren.

 • Beste seizoen om te proberen: Als je brutaal wilt gaan, kun je dit deze zomer proberen!
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit is geweldig voor ovale gezichten en haartypes met glad haar.
 • Bijpassende jurken: Dit is geweldig om nieuwe looks uit te proberen met felgekleurde shirts en broeken.
 • Perfecte gelegenheid: Combineer dit om veelbewogen avonden en feesten bij te wonen om er slimmer uit te zien.

4. Rommelig kapsel:

coole korte kapsels voor jongens

Een rommelige look met kort haar kan goed zijn voor degenen die hun haar graag in een flirterige stijl houden. Deze stijl kan ook een goede jeugdige look zijn voor formele kleding. Dit kapsel is zowel slim als klassiek. Jongens pronken graag met dit coole korte kapsel voor feestjes. Probeer dit kapsel voor jongens met korter haar.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit kapsel past helemaal bij de moesson- en winterseizoenen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Als je een ruitvormig of ovaal gezicht hebt met steil haar, dan ben je klaar om te gaan.
 • Bijpassende jurken: Dit kapsel ziet er geweldig uit met effen en eenvoudige T-shirts en korte broeken of jeans.
 • Perfecte gelegenheid: Probeer deze daarom uit om informele vriendenuitjes of date-avonden bij te wonen om een ​​onstuimige look te geven.

5. Kapsel met zijscheiding:

Een look met een zijscheiding kan goed zijn voor formele kleding. Je kunt dit type fatsoenlijke korte look proberen als je niet wilt overdrijven met haarstyling. De meeste beroemdheden hebben dit soort korte kapsels. Dit is een van de perfecte korte kapsels voor jongens die een klassieke look nastreven.

 • Beste seizoen om te proberen: Wil je dit seizoen een nieuwe trendy look uitproberen? Combineer dit dit voorjaar.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit is geschikt voor alle gezichtsvormen en haartypes.
 • Bijpassende jurken: Dit is geweldig met pakken of formele kleding met een strik of stropdassen.
 • Perfecte gelegenheid: Daarom heb je formele evenementen of conferenties, je kunt deze look helemaal rocken.

6. Undercut gelaagde getrimde look:

Korte kapsels voor jongens

Een gelaagde top met ondersneden zijkanten kan goed zijn als je een stijlvolle look voor je korte haar wilt. Het is zelfs geschikt voor uw kantoor of feesten. Dit type kapsel voor jongens met kort haar kan geschikt zijn voor informele feestjes. En dit is een van de favoriete korte kapsels van dit seizoen voor jongens.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is helemaal geschikt voor alle seizoenen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Als je een ovaal gezicht hebt met een beetje steil en opgestoken haar, dan ben je klaar om te gaan.
 • Bijpassende jurken: Je kunt er onstuimig uitzien als je het kunt aanvullen met supercoole vrijetijdskleding zoals een jas en een T-shirt met jeans.
 • Perfecte gelegenheid: Hiermee kun je helemaal naar nachtfeesten, evenementen of DJ-avonden gaan.

7. Ondersneden rommelige pony aan de voorkant:

Het is een kort kapsel in die zin dat de rug vrij kort en getrimd wordt gehouden. De voorkant is rommelig met een lopende pony vanuit het centrale bovengebied. Dit nieuwe kapsel voor jongens met kort haar is flirterig en behoorlijk trendy. Dit is een andere vorm van kapsel die je kunt uitproberen.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is geweldig voor alle seizoenen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Deze jongen met kort kapsel past meestal alleen bij ruitvormige of ovale gezichten met steil haar.
 • Bijpassende jurken: Combineer dit met formals of T-shirts, helemaal naar jouw keuze, volgens het evenement.
 • Perfecte gelegenheid: Daarom kunt u, afhankelijk van de gelegenheid, samenwerken om naar informele bijeenkomsten of formele evenementen en presentaties te gaan.

8. Dik haar aan de bovenkant van de zijscheiding:

dik haar aan de bovenzijde - Korte kapsels voor jongens

Dit is een dikke top in bijenkorfstijl die is gecombineerd met een diep zijdeel. Het kan goed zijn als je van wat volume op het frontale gedeelte houdt. Je kunt haarstylinggels gebruiken en het gebied plagen om een ​​opgeblazen topje te creëren. Dit is nog een ander ideaal kapsel voor jongens met kort haar en een volle baard voor ovale gezichten. En dit is een van de coole korte kapsels voor jongens.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is geweldig voor het winterseizoen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit kapsel past goed bij ovale gezichten en zijdezacht haar.
 • Bijpassende jurken: Dit kapsel is geschikt voor formaliteiten en ook voor casual overhemden. Je kunt het combineren met pakken en overhemden of zelfs eenvoudige T-shirts; het is helemaal aan jou.
 • Perfecte gelegenheid: Afhankelijk van de gelegenheid heb je de vrijheid om belangrijke vergaderingen of informele uitstapjes bij te wonen. Dit is het voordeel van dit kapsel, het is geweldig voor zowel formele als informele gelegenheden tegelijk.

9. Gelaagd kort kapsel:

gelaagd kort haar - Korte kapsels voor mannen

Wil je niet te veel styling voor je haar, dan kun je gaan voor gelaagd haar. De zijkanten en achterkant kunnen kort worden gehouden, en toch ziet het er best goed uit. Deze stijl is een eenvoudig en gemakkelijk kort kapsel voor jongens, dat de meisjes op natuurlijke wijze kan aantrekken.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is een geweldig kapsel om deze zomer uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit kapsel past bij alle gezichtsvormen en haartypes.
 • Bijpassende jurken: Dit ziet er alleen geweldig uit met formele overhemden en broeken.
 • Perfecte gelegenheid: Geschikt voor het bijwonen van conferenties en vergaderingen.

10. De trendy look voor de jongens:

Korte kapsels voor jongens10

Dit is niet bepaald een Mohawk-kapsel, maar het is niets minder dan dat. Het is behoorlijk trendy en kan worden gezegd dat het helemaal geschikt is voor alle jongens die er vanaf jonge leeftijd op hun best uit willen zien. De zijkanten zijn schoon geknipt en er is veel aandacht besteed aan het middengedeelte van het haar. Het korte kapsel voor jongens is prima voor iedereen die onder alle omstandigheden op zijn best wil sporten. Het patroon is vrij populair en wordt in bijna alle kapsels gebruikt. Iedereen die er is, is best bereid om dit soort kapsel te krijgen. Het is nieuw en behoorlijk indrukwekkend. Wie wil het niet?

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is geweldig voor moessons en het winterseizoen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit kapsel past bij alle haartypes en bij mensen met een rond gezicht.
 • Bijpassende jurken: Dit is geweldig voor vrijetijdskleding zoals T-shirts.
 • Perfecte gelegenheid: Combineer deze daarom voor het bijwonen van een informele bijeenkomst of uitje met vrienden of date-avonden.

11. Kapsel aan de voorkant:

Korte kapsels voor jongens11

Op zoek naar korte kapsels voor jongens? Hier is iets dat je misschien aantrekkelijk vindt. Dit specifieke kapsel wordt geleverd met alle toepassingen van kleuren en kleurstoffen. Het is op dit moment een van de chicste looks voor mannen en er kan worden gezegd dat het geschikt is om er op je best uit te zien, waar je ook gaat. Het middelste deel van het haar is helemaal prima voor die getrimde gezichten, en het voorste knalgedeelte is ook behoorlijk indrukwekkend. Het kan worden gezegd dat dit kapsel iets is dat bijna alle en elke jongen er geweldig uit kan laten zien. Als je iets nodig hebt dat indruk kan maken op anderen, dan is dit kapsel waarschijnlijk een van de beste dingen voor jou.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is een geweldig kapsel voor de winter.
 • Geschikte gezichtsvorm en haartype: Als je een ovaal gezicht met steil haar hebt, kun je hier gemakkelijk voor gaan.
 • Bijpassende jurken: Dit is alleen geweldig met casual T-shirts.
 • Perfecte gelegenheid: Je kunt dus gewoon naar school gaan of een uitstapje maken met vrienden.

12. Het korte stijlvolle haar:

Korte kapsels voor jongens12

Hier is een schattige, stijlvolle korte kapsellook voor de jongens. Dit korte kapsel voor jongens krijgt zeker veel aandacht van het andere geslacht en zal een sleutelfactor zijn om indruk te maken op meisjes. De zijkanten zijn comfortabel getrimd en ze laten het hele haar er niet te smal uitzien, terwijl het meeste haar aan de zijkanten tot op de laatste centimeter is geschoren of getrimd. Het kapsel is iets waardoor je gezicht er goed uitziet.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is een geweldig kapsel voor de zomer.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit past bij een vierkant of ruitvormig gezicht met alle haartypes.
 • Bijpassende jurken: Dit kapsel past alleen goed bij casual T-shirts en shorts.
 • Perfecte gelegenheid: Dit is geweldig voor muziekavonden en evenementen.

13. Het kapsel met lange bovenkant aan de zijkanten:

Korte kapsels voor jongens13

Dit coole korte kapsel voor jongens is anders dan alle korte kapsels. Het is vrij luxe en is een beetje moeilijk te onderhouden. Als je er chique uit wilt zien, zul je een paar uur moeten opofferen om het er op zijn best uit te laten zien. Deze look gaat hand in hand met halflang haar. Het voorste deel valt naar beneden naar het voorhoofd en ziet eruit als een heel dun kapsel met pony aan de voorkant. Het hele patroon van dit kapsel is zo mooi dat het geschikt is om het bijna bij alle gelegenheden te dragen. Je ziet er op een heel nieuw niveau knap en aantrekkelijk uit als je een perfect strak gezicht hebt.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is helemaal geweldig voor alle seizoenen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit is geweldig met ovale gezichten en steil haar aangebracht met gel.
 • Bijpassende jurken: Als je informele evenementen bijwoont, is dit geweldig met casual T-shirts of shirts.
 • Perfecte gelegenheid: Dit is geweldig voor muziekavonden, dj’s en nachtfeesten.

14. De stijlvolle ronde snit:

Korte kapsels voor jongens14

Dit is een van de beste korte kapsels voor jongens die er zijn. Het prachtige patroon dat op het haar is aangebracht, is zeer indrukwekkend en is bedoeld om alle aandacht te trekken en de look te stelen zodra je haar wordt onthuld. Het is iets dat je zal helpen je imago aan te passen en je er van bovenaf aantrekkelijk uit te laten zien. Het patroon dat dit kapsel op de rug draagt, is ook vrij schoon en trekt effectief de aandacht.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit kapsel is het beste voor het zomerseizoen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit past in gelijke mate bij alle gezichtsvormen en haartypes.
 • Bijpassende jurken: Combineer dit met een zwart pak, wit overhemd en stropdas om er geweldig uit te zien.
 • Perfecte gelegenheid: Dit ziet er alleen geweldig uit bij formele vergaderingen en presentaties.

15. De stijlvolle mannen zoeken naar jongens:

Korte kapsels-voor-jongens15

Hierdoor zullen de jongens eruitzien als prachtige jonge mannen, omdat sommigen denken dat ze veel sneller volwassen worden dan ze zouden moeten doen. Dit is geschikt voor slechte of onjuiste gezichtshoeken. Het is ook een van de beste korte kapsels voor jongens.

 • Beste seizoen om te proberen: Dit kapsel is geweldig voor alle seizoenen
 • Geschikt gezicht en haartype: Dit is geweldig bij ovale gezichten met alle haartypes
 • Bijpassende jurken: Dit kapsel ziet er geweldig uit bij zowel formele als vrijetijdskleding, maar heeft de voorkeur bij formele kleding.
 • Perfecte gelegenheid: Daarom kan men met dit kapsel formele evenementen en bijeenkomsten bijwonen.

Aanvullende tips voor het onderhouden van kapsels:

 • Men moet niet vergeten dat deze kapsels alleen goed worden onderhouden met gels en regelmatig sprayen.
 • Zorg voor goede biologische shampoo en conditioner om de gezondheid van het haar te behouden.
 • Sla niet af en toe een bezoek aan de mannenhaarspray over om het haar te voeden.
 • Föhn het haar niet veel, maar laat het liever op natuurlijke wijze drogen.

Hier worden korte, coole en stijlvolle kapsels voor jongens gegeven. Deze korte kapsels voor jongens zijn in de trend en kunnen je er ook op jonge leeftijd helemaal onstuimig uit laten zien. Of je nu iemand een frisse indruk wilt geven of een feestje wilt rocken, ze zijn geschikt voor iedereen. Kies je favoriet volgens de gezichtsvorm en het haartype, de gelegenheid en je voorkeur. We zijn er zeker van dat dit artikel je zou hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Hoe een goed kapsel maandenlang goed te houden?

antw: Onderhoud heeft tips en trucs nodig. Dep droog en gebruik dan vaak een föhn. Vermijd chemische behandelingen en blijf gezond met een goed dieet. Vermijd strakke pony’s of hoeden. Houd het haar getrimd wanneer het ongelijk groeit.

Q2. Hoe het haar gezond en zwart te houden?

antw: Niet meer dan 2-3 keer per week het haar wassen. Zorg ervoor dat je de juiste shampoo en conditioner gebruikt. Werk niet veel aan chemische behandelingen en werk aan natuurlijke haarspa’s en kruidenhaarmaskers.

Q3. Hoe zorg je ervoor dat het haar goed gehydrateerd is??

antw: Er zijn enkele tips om het haar op natuurlijke wijze gehydrateerd te houden. Zorg ervoor dat u alleen met koud water wast. Gebruik verder minder shampoos op chemische basis en vermijd ze indien mogelijk en vergeet niet te investeren in een goede conditioner. Droog natuurlijk en goed en gebruik minder stylingtools.