Wil je een pompadour sporten? Maar ben je een beetje bang om ervoor te zorgen of om die stijl voor je te creëren? Geen probleem, we hebben alles over pompadour-kapsel. Van de soorten tot verzorging en ook hoe je je pompadour kunt verbeteren – we hebben het hier allemaal behandeld. Dus, zonder nog meer tijd te verspillen, laten we ons verdiepen in de mooie en creatieve wereld van pompadour-haarstyling. Hier krijg je geen spijt van.

Pompadour-kapsels voor mannen

30 moderne pompadour-kapsels voor mannen 2021:

Welnu, we kunnen misschien niet nauwkeurig antwoorden over hoe een juist en perfect pompadour-kapsel eruit kan zien! Omdat er niets goed of fout is in de pompadour-trend, aangezien de looks altijd variëren. Over het algemeen kan pompadour echter worden onderscheiden met andere stijlen – ze zien er volumineus en lang/gezwollen uit aan de voorkant en wijken terug aan de zijkanten en achterkant. Hier zijn de nieuwe en gemakkelijke wereldberoemde looks die momenteel in trek zijn, die je kunnen helpen om de juiste en geschikte look voor jezelf te kiezen!

1. Brad Pitt’s Pompadour:

Brad Pitts Pompadour

Onze favoriete acteur-beroemdheid, Brad Pitt, heeft deze mooie nette pompadour-look ook op veel evenementen gedragen. Met de elegante styling door middel van pommade wax en waardige stijlverklaring kunnen we onze ogen niet afhouden! Of het nu voor formele feesten of cocktailevenementen is, probeer dit kapsel uit en we wedden dat je er tegelijkertijd keurig en slim uit kunt zien.

 • Mannen met ovale en ronde gezichtsvorm kunnen dit moderne pompadour-kapsel voor mannen uitproberen
 • Draag dit voor mensen met een rechte en golvende haartextuur.
 • Degenen in de leeftijd van 40 en 50 kunnen er knap en verfrissend uitzien in dit stijlstatement.

2. Chris Brown in een korte pompadour:

Chris Brown in een korte pompadour

We zijn er helemaal weg van hoe Chris Brown deze korte pompadour moeiteloos heeft gedragen. Met vervaagde vibes aan de zijkanten en een bohovibed-look, draait het pompadour-kapsel helemaal om een ​​pittige, trendy uitstraling en moderne tinten. Dit kapsel past perfect bij elk feestje of avondje uit, gezien de manier waarop het er voor iedereen eigentijds en edgy uitziet. Wat denk jij ervan?

 • Mannen met een langwerpige en ovale gezichtsvorm kunnen ideaal zijn in deze look.
 • Probeer dit kapsel voor mensen met een haartextuur; het kan iedereen gemakkelijk passen.
 • Mannen van eind 20 tot eind 30 kunnen edgy en slim zijn in dit kapsel.

3. Rommelige Pompadour van David Beckham:

Rommelige Pompadour van David Beckham

David Beckham staat er altijd om bekend de nieuwste stijlen en trends te dragen zonder iets te missen. Deze rommelige pompadour was er zo een, en zijn fans gingen gek op dit nieuwe unieke kapsel. De perfecte mix van rommelige aanraking met pompadour en getrimde look is iets wat we allemaal graag hebben. Het levert moeiteloos zulke verfrissende en hete looks voor elke man! Voeg de robuuste baardcombo toe om de modeniveaus naar een hoger niveau te tillen!

 • Mannen met ovale en rechthoekige gezichtsvorm kunnen perfect zijn in dit kapsel.
 • Probeer deze stijl voor mensen met golvende haartextuur voor het naadloze en ideale stijlstatement.
 • Alle mannen boven de 40 kunnen er moeiteloos jeugdig uitzien in dit kapsel.

4. Johnny Cash’s klassieke pompadour:

Johnny Cash's klassieke pompadour

Voor het geval je Johnny Cash niet kent, moet je – gezien de manier waarop zijn pompadour-looks worden aangeprezen als een van de meest klassieke pompadour-trends, een van de beginpunten van de trend. Gezien bij hem rond de jaren 1950 en 1960, is de esthetische en vintage look die in dit kapsel wordt geleverd onverslaanbaar. Met een gezwollen voorkant en een gladde, nette look aan de uiteinden, kunnen we het er niet meer over eens zijn dat deze traditionele pompadour een tijdloze trend is die altijd in de modewereld zal blijven!

 • Degenen met elke gezichtsvorm kunnen dit kapsel snel proberen.
 • Mannen met golvende en krullende haartextuur kunnen moeiteloos aan deze pompadour werken.
 • Als je tussen de 40 en 50 jaar oud bent, probeer dan deze vintage look om er verfrissend uit te zien.

5. Bruno Mars in een Pompadour:

Bruno Mars In Een Pompadour

Onder de kapseltrends van beroemdheden is deze Bruno Mars-pompadour ook een van de meest opvallende stijltrends. De variant gaat door dik gekamd aan de voorkant met netjes getrimde korte zijkanten en gewaxte look in het haar. Dit is een vrij veelzijdige pompadourstijl – omdat hij bij verschillende gelegenheden past – van formele vergaderingen tot feesten of uitjes! Het ziet er super netjes en stijlvol uit en kan op verschillende manieren dienovereenkomstig worden gestyled.

 • Die mannen met ovale en langwerpige gezichtsvorm kunnen deze ideale uitkijk proberen.
 • Draag dit kapsel voor mannen met golvende haartextuur – want het kan de perfecte pasvorm zijn!
 • Werk aan deze look voor mannen in de jaren 30 tot begin 40 om er edgy en slim uit te zien!

6. Pompadour vervagen:

Pompadour Fade

Dit kapsel is sterk afhankelijk van pompadour-vervaging. Een fade-stijl wordt geassocieerd met veel kapsels van de mens. Deze populariteit komt van het vermogen van de pompadour om stabiliteit en netheid te geven aan een rommelig kapsel. Het combineert alle hoofdstijlen met taps toelopende randen van het klassieke ontwerp. Door een korte lengte boven de oren, zal het een look creëren van meer gewicht en volume bovenop.

7. Quiff Pompadour:

Quiff Pompadour

Deze pompadour fade zorgt voor een zeer stijlvolle look. Het combineert zowel de pompadour als de kuif. Het geeft heel veel volume bovenop het hoofd. Het ziet er ook erg mooi uit. De kuif kan ook eenvoudig worden gemaakt, door hem kleiner of groter te maken. Deze schone kuif ziet er erg sterk uit in vergelijking met een rommeligere kuif die er zacht uitziet.

8. Minipompadour:

Mini Pompadour

Deze kleinere dan korte pompadour zorgt voor een pompadour fade. Het wordt ook wel de mini pompadour genoemd. Dit is geweldig voor mannen die kort haar hebben en dus niet de klassieke pompadour kunnen maken. Dit type pompadour kan door die mensen worden genoten en kan wachten tot het haar begint te groeien. Ook al zal dit kapsel niet veel aandacht krijgen, het is nog steeds geweldig voor de moderne man.

9. Rechte Pompadour:

Rechte Pompadour

Dit type pompadour fade zorgt voor een zeer scherpe en klassieke look. Zelfs als dit kapsel op golvend haar kan worden gedaan, worden de beste resultaten bereikt op steil haar. Dus als je geen golvend haar hebt, kun je deze eens proberen. Ziet er ook zeer professioneel uit en heeft ook een zeer schone, nette uitstraling.

10. Moderne Pompadour:

Moderne Pompadour

Hoewel pompadour een tijdloze klassieker is, krijgt het een 21e-eeuwse twist om het eruit te laten zien als een moderne pompadour. Dit geeft het een meer gestroomlijnde, verbluffende en edgy look. Zolang iemand het vertrouwen heeft, kan hij deze look afmaken. Deze versie van pompadour is meer gedefinieerd dan de originele versie en kan dus het gezicht langer laten lijken. Ook mensen met ronde gezichten zijn hiervoor geschikt. type moder

11. Pompadour en baard:

Pompadour en baard

Dit is een soort moderne pompadour-look waarbij het wordt gecombineerd met een baard om de ultieme look te geven. Deze combinatie zal echt hoofden en ogen doen draaien. Het is echter niet gemakkelijk om af te vallen. Ten eerste moet de grootte van de baard in vorm zijn met je pompadour, anders zou het er echt vreemd uitzien. Regelmatig onderhoud en trimmen is ook erg belangrijk om het mooi te houden.

12. Pompadour met één lengte:

Single-Length Pompadour

Tegenwoordig draait de pompadour voor heren helemaal om ondersnitten. Maar sommige laten nog langere kanten zien. Deze pompadour met enkele lengte zal geen onderscheid maken tussen de lengte van het haar aan de zijkanten en het bovenste haar. Dit geeft een meer klassieke uitstraling. De zijsecties van het haar kunnen ook worden gebruikt om de pompadour te creëren. Deze look geeft een zeer gepolijste glans, maar de hoogte van het haar is hier minder. Zijdeel kan, indien nodig, ook aan deze stijl worden toegevoegd.

13. Pompadour met volledig volume:

Vol Volume Pompadour

Dit is een soort pompadour voor mannen waarbij het volledige volume van het haar wordt getest en gebruikt. Het gaat erom het originele concept naar een geheel nieuw niveau te tillen, door de breedte en lengte van de pompadour te vergroten. Deze look kan door iedereen gedragen worden, maar de persoon met het dikste haar zal er het meest van profiteren. Je kunt de zijkant scheren om een ​​totale pompadour-look te creëren, en ook een föhn en het benodigde product gebruiken om de gewenste resultaten te krijgen.

14. Getextureerde pompadour:

Getextureerde Pompadour

Dit type pompadour bevat een pompadour-ondersnit op een zeer slanke manier. Deze getextureerde stijl geeft een beetje structuur en integriteit aan het geheel. Dit is ideaal voor zowel op kantoor als buiten kantooruren. Deze textuur is ook gemakkelijk te maken. Maar als je steil haar hebt, kan het moeilijk zijn om deze look uit te trekken. Daarom wordt het gebruik van texturizer aanbevolen.

15. Aziatische Pompadour:

Aziatische Pompadour

Deze Aziatische pompadour heeft een ondersnit van de pompadour. Dit kapsel ziet er fantastisch uit bij verschillende soorten mensen. Het slanke en donker uitziende Aziatische haar is helemaal geschikt voor het maken van pompadour. Het zal er prachtig en prachtig uitzien. Als het haarvolume enorm is, kan pompadour gemakkelijk worden bereikt. Maar als het haar dun is, kan het haarvolume worden vergroot met verschillende producten.

16. Elvis Pompadour:

Elvis Pompadour

De klassieke pompadour was ontstaan ​​in de 18e eeuw, maar het was geen populair kapsel totdat het werd gebruikt door de rockcultuur van de jaren 50 en Elvis Presley zelf. Alleen op deze manier nam de populariteit van de pompadour een hoge vlucht. Vroeger was pompadour glad en volledig steil, tegenwoordig draait het allemaal om volume en textuur. Om deze look te krijgen, moet je verschillende producten gebruiken om dat gladde ontwerp te krijgen.

17. Gelikte Pompadour:

Slicked Back Pompadour

Dit is een soort klassieke pompadour, waarbij als je haar glad en glad is, je dit kapsel verdient. Deze pompadour ziet er gepolijst uit in vergelijking met getextureerde. Het geeft ook een ouderwetse, retro-look. Om deze mooie look te krijgen, is het aan te raden om wax of haargel te gebruiken of zelfs te föhnen, voordat je doorgaat met stylen..

18. Losgekoppelde Pompadour:

Losgekoppelde Pompadour

Deze speciale pompadour-kapsel voor mannen is echt klaar om een ​​extra leven in je kapselleven te brengen. Dit kapsel zou een manier moeten zijn om die opwinding te bereiken. Een losse ondersnit wordt nu gecombineerd met een mooie pompadour en ziet er dus ideaal uit voor de 21e-eeuwse man. Dit zeer goed uitziende kapsel zal ook erg in het oog springen.

19. Getextureerde ontspannen pompadour:

Getextureerde ontspannen pompadour

Dit ontspannen pompadour-kapsel voor mannen met een speciaal type kapsel zal je echt zelfvertrouwen geven. Deze look gecombineerd met een normale pompadour, dit kapsel zal anderen de definitie laten zien van een coole relaxte afwerking. Dit is ook geweldig voor mensen met dik en golvend haar. Als iemand geen dik of golvend haar heeft, kan het gebruik van verschillende producten helpen.

20. Pompadour met glans:

Pompadour met glans

Dit pompadour-kapsel voor mannen ziet er erg glanzend uit. Ook om ervoor te zorgen dat je voldoende glans hebt, is dit een criterium om je haar heel natuurlijk te maken. Daarna moet je het föhnen en daarna pommade gebruiken om te stylen. Daarna zal het gebruik van shinning spray de glansfactor verhogen.

21. Pompadour met extra volume:

Pompadour met extra volume

Dit pompadour-kapsel voor mannen heeft extra volume nodig. Pompadour is al een geweldig stijlvol kapsel, maar als je meer haarvolume hebt, kan die schoonheid nog veel hoger gaan. Je moet verschillende producten gebruiken, waaronder het gebruik van volumeverhogende producten, pommade, etc. En tot slot kun je het eindresultaat proeven.

22. Pompadour met blond haar:

Pompadour met blond haar

Naast het beoefenen van een pompadour, zijn er ook veel verschillende dingen die je meer kunt ontdekken. Je kunt spelen met de grootte, de textuur en zelfs de kleur van je haar. Dit zal je pompadour ook mooier en strakker maken. Je kunt ook haarpommade gebruiken om de stijl te vergroten.

23. Pompadour Mid Fade:

Pompadour Mid Fade

Dit is een heel andere kijk op de Pompadour-route. Als je de originele pompadour combineert met mid fade, dan ziet het geheel er gewoon spannend uit. Het heeft een langer haar in het midden van het hoofd tot het kortere haar eromheen. Dit geeft een zeer unieke vorm en grootte aan de look. Dit ziet er ook erg scherp en edgy uit. Je kunt ook haarpommade gebruiken om je stijlfactor te verhogen.

24. Kort krullend pompadour:

Kort Krullend Pompadour

Als je haar gekruld is, is dit het kapsel dat je moet krijgen. Dit kapsel geeft je een krullende pompadour. Dit is volledig stijlvol en ziet er ook nog eens mooi uit. Je hebt ook alleen een kam met wijde tanden nodig om je mooie haar te stylen. Je kunt ook pommade-kapselproducten gebruiken om je stijlfactor te vergroten. Als je extra volume wilt, föhn dan gewoon de haarwortels.

25. Korte pompadour met hoge vervaging:

Korte pompadour met hoge vervaging

Dit type pompadour-kapsel geeft je een stijlvolle militaire look. Maar houd er ook rekening mee om de verhoudingen te behouden. Te veel vervaging kan het gezicht te veel verlengen, maar een hoge vervaging met een korte pompadour ziet er het beste uit. Gebruik ook pommade kapselproducten om het stijlquotiënt te verhogen.

26. Zijdeel Pompadour:

Zijdeel Pompadour

Dit is een heel andere benadering van pompadour-kapsel. Pompadour richt zich voornamelijk op de achterkant die uit het haar komt. Hier is het de deellijn van het zijgedeelte die als de basis van het haar zal fungeren. Dit geeft een hele mooie look en ziet er zeker stijlvol uit. Het wordt aanbevolen om een ​​goed mat product te gebruiken met een mooie textuur. Het zijhaar is voldoende door natte haargel te gebruiken.

27. Korte Pompadour:

Korte Pompadour

Dit is een geweldig pompadour-kapsel waar je kunt pronken met je traditionele kenmerken van het kapsel. Het kan worden bereikt met kort haar en is geschikt voor bijna elke situatie. Om een ​​moderne look te krijgen is het aan te raden het haar vanaf de scheidingslijn te stylen. Als je er schoon uit wilt zien, koop dan ook een goede natte haargel.

28. Pompadour ondergraven:

Undercut Pompadour

Dit type pompadour-kapsel is geweldig om uit te proberen. Deze undercut pompadour ziet er echt goed uit en geeft meer impact dan vervaagde zijkanten. De bovenkant van het hoofd wordt volumezwaar wat het een sterke stijl geeft. Het heeft ook veel flexibiliteit, zodat je niet veel aan styling hebt gedaan. Het langere haar ziet er ook goed uit over de zijkanten.

29. Krullende Pompadour:

Krullend Pompadour

Pompadour-kapsel gaat niet altijd over krullend haar. Het draait allemaal om steil haar. De look die je krijgt met steil haar is totaal niet mogelijk met krullend haar. Toch kan met een goede textuur, volume en de juiste snit je een geweldige krullende pompadour-snit krijgen. Het ziet er geweldig uit en omarmt de fantastische netheid van pompadour-stijlen die er zijn. U kunt ook ondersneden of korte zijden opnemen.

30. Golvende pompadour:

Golvende Pompadour

Een klassiek pompadour-kapsel geeft je scherpe en edgy looks. Maar deze golvende zal je vreugde en jeugdigheid geven. Geweldig voor mode, want deze stijl neemt zichzelf niet veel serieus. Deze look is ook gemakkelijk te benaderen en te creëren.

Deze enorme lijst maakt ons duidelijk hoe je een pompadour kunt stylen. Ook leren we de vele soorten stijlen kennen die bij een pompadour horen. Dit zal u niet alleen helpen beslissen wat uw volgende pompadour-kapsel zal zijn, maar u ook bewust maken hoe u het regelmatig onder controle kunt houden.