Viking-kapsels worden langzaamaan steeds populairder naarmate de dagen verstrijken, en het is de tijd dat zeker één persoon deze geweldige stijlen zou willen uitproberen. Ze maken je zoveel beter in elke manier waarop je ernaar kijkt. Dus, als je uniekheid in je leven wilt, aarzel dan niet om een ​​van deze kapsels uit te proberen.

Beste Viking-kapsels voor dames en heren:

Laten we eens kijken naar deze top 9 moderne en traditionele Viking-kapsels om een ​​unieke look te krijgen.

1. Tempel scheren:

Tempel scheren

Als het krijgen van een Viking-kapsel uw hoogste prioriteit heeft, zoek dan niet verder. Dit kapsel heeft een nette scheerbeurt langs de zijkanten van het hoofd, terwijl er lang en dik haar bovenop het hoofd zit. Deze snit geeft een totaal edgy en mannelijke look. Deze stijl is echt in het oog springend en een van de beste mannelijke kapsels voor Viking-kapsels.

2. Geschoren hoofd en baard:

Geschoren hoofd en baard

Dit is een van de meest uniek uitziende vikingkapsels voor mannen die je ooit kunt vinden. Deze stijl vereist dat je volledig kaal wordt en al je haar scheert, terwijl je je baard behoudt. De baard moet groter en bossiger zijn dan ooit, waardoor het een totale Viking-look geeft. De baard moet veel groter en langer worden dan normaal.

3. Viking-kapsel met gevlochten deel:

Viking-kapsel met gevlochten deel

Als je op zoek bent naar opties voor viking herenkapsel, probeer deze dan zeker eens uit. De zijkanten van het hoofd zijn heel licht vervaagd en worden lang gehouden, samen met een scheiding bovenop het hoofd, waar de gevlochten haarstreng rust, en de rest van het haar is gestyled in een moderne pompadour. Deze snit ziet er erg schoon en netjes uit.

4. Losse vlecht Viking-kapsel:

Losse vlecht Viking kapsel

Dit is een van de meest onstuimige viking-kapselstijlen die je vanaf vandaag kunt vinden. Voor dit kapsel moet je haar erg lang zijn, zodat het gekamd en naar achteren geveegd kan worden, en dan losjes gevlochten om op een mooi uitziend kapsel te lijken. Het kapsel ziet er een beetje rommelig uit en kan moeilijk te onderhouden zijn, maar het is absoluut de moeite waard.

5. Topknoop met ondersnijding:

Topknoop met ondersnijding

Als je op zoek bent naar traditionele vikingkapsels, dan zul je dol zijn op deze snit. Deze snit heeft zijkanten van het hoofd die perfect geschoren zijn en een vervaging van de huid hebben, waarbij het bovenste deel van het haar naar de achterkant van het hoofd wordt geveegd en gestyled, door een mooie knot of knoop aan de bovenkant van de achterkant van het hoofd te houden. hoofd. Deze snit ziet er geweldig uit met een grote en mooi gevormde baard.

6. Lang haar en baard:

Lang haar en baard

Als kapsels in Viking-stijl de enige kapsels zijn die je in je leven wilt, bekijk deze dan zeker eens. Deze stijl heeft losse haarlokken die langs elke kant van je hoofd hangen. Het haar is ook helemaal gestructureerd en rommelig, en deze snit heeft een mooie lange baard nodig om mee te gaan. Deze snit zorgt ervoor dat je er tegelijkertijd heel mannelijk en robuust uitziet.

7. Mohawk Viking-kapsel:

Mohawk Viking-kapsel

Dit is een van de meest verbluffend uitziende traditionele viking-kapsels die je ooit kunt krijgen. Met dit kapsel kunnen de zijkanten volledig worden geschoren tot aan het bovenste deel van het hoofd, terwijl alleen een strook van het middengedeelte van het hoofd bedekt is met haar dat in een hanenkam is gestyled. De haarlijn loopt van voren naar achteren met mooie matig middelgrote haren. Deze snit past het beste bij volle, lange baarden.

8. Slicked Back Undercut:

Gelikte ondersnijding

Als het krijgen van een gladde ondersnit je passie is, zul je dit geweldig vinden als een van je favoriete mannelijke Viking-kapsels. Deze snit heeft strak geschoren zijkanten die op een ondersnit lijken, terwijl de rest van het bovenste deel van het haar glad en naar achteren gekamd is, wat een mooie dreun geeft aan de voorkant van het haar. Nogmaals, deze snit ziet er absoluut prachtig uit met een baard.

9. De Shield Maiden-vlecht:

De Schild Maiden Vlecht

Als je echt viking-haarstijlen wilt, kapsel van het vrouwelijke type, koop dan deze mooie stijl. In deze stijl is het haar aan de voorkant boven het voorhoofd geheven, wat een schildachtig uiterlijk geeft, terwijl het andere deel van het haar erg strak en nauw gevlochten is, om je die mooie paardenstaartlook te geven. Absoluut een prachtig uitziend viking-vrouwenkapsel.

Soms laten we grote hoeveelheden van ons haar of onze baard groeien, maar weten we niet hoe we ze verstandig moeten gebruiken. Deze kapsels zullen ons helpen om onze troeven effectief te gebruiken naar ons beste weten en keuzes. Wat is een betere manier dan een Viking-kapsel te dragen met die grote baard? Dat is de reden waarom deze lijst met de beste Viking-haarstijlen je zal helpen er een te kiezen.