Je weet dat het heel normaal is dat meisjes vlak voor dat feest verschillende kapsels hebben, maar als het op mannen aankomt, kennen we je strijd. Vrouwen hadden altijd het voorrecht om hun manen te stylen zoals ze willen, met hun lengte en nu kunnen we met trots zeggen dat mannen zich hebben aangepast aan vrouwen in de haarsectie. Nu zijn ze begonnen met het kweken van hun lokken en met lengte komt stijl. Daarom is hier een lijst met alle keren dat de man besloot om nieuwe looks uit te proberen. Luister naar deze mannen en geef je look wat pit de volgende keer dat je op pad gaat voor een avondje uit met een man.

Virtuele kapsels voor mannen 3

1. De coole kerel:

Virtuele kapsels voor mannen - Cool Dude

Jezelf op een elegante manier dragen was nooit alleen voorbehouden aan meisjes en daarom hebben we hier deze hete body die poseert voor een elegante look. Het beste van deze look is de scherpte die de hype volgt en tegelijkertijd is het haar geschikt voor een formele look. Met een klein randje eraan, wordt het haar hier vanuit het midden in secties verdeeld en opgestoken met een goede rand aan de zijkanten. Je kunt dit combineren met een pak of een T-shirt, waar je humeur je ook brengt.

2. De hype-volger:

Virtuele kapsels voor mannen - Hype Follower

Als je de veel gehypte trend moet volgen en je er formeel en cool uit wilt zien, neem dan een voorbeeld aan deze man die besloot groot te worden met zijn haar en tegelijkertijd de coole look behield. Het haar wordt opnieuw vanaf de bovenkant in secties verdeeld en op de juiste manier gestut en naar achteren geborsteld. De hele kuif eindigt in het midden van het hoofd en dan volgen de kortere lokken, nu getemd. Voor de zijkanten is het duidelijk getrimd om alleen de borstelharen achter te laten.

3. De hipster-look:

virtuele kapsels voor mannen3

Als zorgeloos je stijl is, maak dan van dit statement-haar je dagelijkse look. het is hetzelfde als het eerder genoemde haar, maar deze keer met een beetje meer toevoeging aan de wilde kant. Dit kapsel schreeuwt zorgeloos maar heeft tegelijkertijd een serieuze uitstraling waar je aan kunt werken. In feite is dit het perfecte kapsel voor mannen die het zware muziekgenre nastreven. De voorkant wat langer houden en dan opzij vegen is inderdaad een geweldig idee.

4. De formele uitstraling:

Virtuele kapsels voor mannen - formele look

Voorbij zijn de dagen van je interviews waarin je jezelf een doelloze blik moest geven om je baas te imponeren om hem te verzekeren dat je je interviews en vergaderingen serieus neemt. Nu met de verschillende haarstylingdoses, kun je je punt duidelijk maken en er nog steeds vurig uitzien. Dit is een van die formele haardoses, goed in secties verdeeld en teruggeborsteld met gel.

5. De zorgeloze uitstraling:

virtuele kapsels voor mannen5

Voor een student of een nieuweling in de buurt, moet je jezelf tot een minimum beperken en er tegelijkertijd voor zorgen dat je eruitziet zoals je bent. Aangezien we met minimale inspanning leidend zijn, zou een goede ‘out of the bed’-look voldoende moeten zijn. Houd het middengedeelte kort en pluizig en borstel het tot op het kleinste detail.

6. De juiste short:

Virtuele kapsels voor mannen - juiste korte

Als leeftijd de limiet voor je is, zorg dan dat je leeftijd passend is en trek je A-game nog steeds aan met dit kapsel. Voor een breder gezicht met lichte stoppels, houd het haar aan de voorkant kort en knapperig, zodat je het kunt ondersteunen met wat gel. Dit is ook een goede manier om de illusie van een terugwijkende haarlijn te verbergen. De korte en scherpe look zal je er inderdaad goed uit laten zien.

7. De chocoladejongen-look:

Virtuele kapsels voor mannen - chocolade

Nu gaan we langzaam verder met de langere lokken. Dit is een perfect naast de deur schattig buurkapsel. Als je die voorste lokken al hebt laten groeien, kun je ze net zo goed laten trimmen en opzij zetten, zodat je die jonge, ruige look met gemak kunt dragen.

8. De krullende golven:

Virtuele kapsels voor mannen - krullende golven

Net als vrouwen, houden ook mannen ervan om hun voorste lokken uit te laten groeien en daarom, voor iedereen die nog steeds last heeft van de ontembare lokken en niet weten wat ze ermee moeten doen, laat de lokken er aantrekkelijk uitzien met de ruige look en het hoofdeinde van het bed.

9. De juiste sloten:

Virtuele kapsels voor mannen - juiste lokken

Hier is het ultieme slot voor degenen die lang dromen. Houd de lokken gewoon bij hun natuurlijke zelf en laat het uitgroeien. Als het eenmaal goed is gegroeid, borstel je het gewoon naar achteren.