Роботизираните вакууми са все още много иновативни сами по себе си и все още липсват в повечето домакинства. В същото време тези супер модерни почистващи устройства са на пазара от няколко години. Благодарение на силната конкуренция различните доставчици силно развиват функционалността и оптимизират различните аспекти на дизайна въз основа на вече натрупания практически опит. Имаме списък с 5 от най-вълнуващите иновации за 2019 г.

Много от иновациите в роботизираните прахосмукачки са свързани с лекотата на използване

Роботизирана прахосмукачка за интелигентно изхвърляне

Роботизирана прахосмукачка за по -малко прах във въздуха

Отсега нататък съвременните роботизирани прахосмукачки не само трябва да освежат пода ни, но и въздуха ни. Иновативни модели изсмучете праха от това и по този начин насърчаваме здравето си на много по -високо ниво от преди. Това прави роботизираната прахосмукачка особено популярна за страдащите от алергии.

Няколко четки осигуряват перфектно почистване на голямо разнообразие от повърхности

Почистване на няколко роботизирани прахосмукачки noveau

Иновативната D-форма

Едно от големите предизвикателства при разработването на роботизирани прахосмукачки е трудността при почистването на трудни ъгли. В опит да премахнат този недостатък, някои производители са помислили за оптималната форма на устройството. D-образната форма при роботите за вакуумно почистване изглежда е една от най-популярните иновации за 2019 година.

Много производители вече използват D-образна форма за по-ефективно почистване

Голяма стая и роботизирана прахосмукачка

Цифрови високоскоростни двигатели

Цифровите високоскоростни двигатели увеличават ефективността на работата на роботите прахосмукачки. Както скоростта на движение, така и абсорбцията са много по -високи. Резултатът – още по -задълбочено почистване.

Преодоляването на препятствия става все по -малък проблем с всяко ново поколение

Роботизирана прахосмукачка за различни големи повърхности

Още етапи в системата за почистване

Роботизираните прахосмукачки отдавна имат многостепенни почистващи системи. През 2019 г. обаче това става все по -нормално и все по -малко е изключение. Няколко (най-вече 3) четки, всяка със собствена функция, се допълват взаимно, за да се постигнат оптимални резултати.

По -голяма ефективност на двигателя е постигната при много модели роботизирани прахосмукачки

Супер модерна идея за роботизирани прахосмукачки

Множество профили за почистване

Роботизираните прахосмукачки могат да запомнят зоните, за които трябва да се грижат. Но един план не е достатъчен, ако прахосмукачката се използва на няколко етажа. Много от новите модели 2019 могат да съхраняват информация за множество графици за почистване.

Работата чрез интелигентно устройство вече стана стандарт!

Модел робот -прахосмукачка за управление