Колоезденето е едно от най -добрите спортни тренировки и това е широко документирано в различни здравни и други доклади. Велосипедите също са екологично транспортно средство в по -големите и по -малките градове. Велосипедите са основното транспортно средство в много населени места в Европа. Високотехнологичните джаджи за велосипеди са от първостепенно значение. Те служат за мотивацията, както и за нашата безопасност и здраве.

Избраните от нас джаджи за велосипеди за 2019 г.

Тази високотехнологична джаджа се предлага в черно, но и в други цветове

велосипедна камбана големи иновации

Magnetic Bike Bell – по -приятен пръстен

Бихте ли искали да имате звънец на велосипед, който изглежда много хубав и в същото време е наистина практичен? Точно това ще бъде случаят с Магнитната колоколка. В допълнение, тази звънец за велосипеди е една от велосипедните джаджи, които са лесни за сглобяване и разглобяване.

Също така може лесно да се сложи в джоба ви.

Високотехнологична иновация за навигация на велосипеди

иновации Hammerhead Navigation

Навигационна система – Hammerhead One Bicycle Handle Bar

Това е GPS навигационна система. Той е много практичен, наред с други неща, защото може да се монтира на кормилото. Hammerhead One Bicycle Handle Bar също има много елегантна и в същото време функционална Т-образна форма. Системата е проектирана по такъв начин, че има много ясни, светещи сигнали, които защитават живота ви, особено през нощта, и могат да го спасят при спешни случаи.

Такива високотехнологични джаджи правят превръщането по-безопасно

интелигентни ръкавици високотехнологични новини

Сигнални ръкавици

Тези сигнални ръкавици също са една от любимите ни джаджи за велосипеди. Официалното им име е ръкавици за мигачи на Zackees. Вградените LED лампи ви помагат да давате ясни сигнали при завъртане.

Безопасен в случай на злополука

иновации Велосипедна притурка ICEdot

ICEdot сензор за срив

Най -впечатляващите джаджи за велосипеди не е задължително да са много големи. Кръгла и ярка, тази е и може да се монтира на вашата каска. Това устройство се свързва с вашия смартфон чрез сигнал. В случай на събитие, той незабавно ще изпрати подходящи сигнали.

Специално високотехнологично яке за колоездене 

интелигентно яке левис джаджи за велосипеди

Умното яке за велосипед

Открихме интелигентно яке за колоездене в марката Levi’s. Това е резултат от сътрудничество с Google. Простите движения могат да активират различни функции. Например, можете да включите музика или да започнете телефонни разговори и да останете фокусирани по време на шофиране.

Високотехнологичните джаджи защитават вашето здраве

иновации в сърдечния ритъм wahoo tickr

Модерен сензор за сърдечен ритъм

Колоезденето е напрегнат спорт и съвременните джаджи за велосипеди като Wahoo TICKR са от решаващо значение за вашето здраве. Той измерва сърдечната честота по време на колоездене.

Иновации в велосипедните джаджи

иновации на интелигентната система за заключване на linka

Smart Lock на Linka

Последната от представените от нас велосипедни джаджи ви помага да защитите популярното си транспортно средство от кражба. Той идва с вградени сензори, които незабавно сигнализират за нежелани движения.