Знаете ли, че новият Google Sleep може да ви помогне да постигнете по -добро качество на съня? Има много различни начини да направите това. Това е една от най-новите и интелигентни високотехнологични здравни приспособления, които могат да бъдат намерени на пазара днес. Разбери защо!

Винаги можете да намерите чудесно място за Google Sleep

google книги за сън и растение

Ето как Google Sleep ще ви помогне да заспите

Лична комуникация

Има много начини, по които човек може да преодолее безсънието. Те са доста индивидуални и зависят от характера на човека и настроението му през деня. Google Sleep има различни възможности за помощ в това отношение и следователно може да има много индивидуален ефект.

Съвременните джаджи се вписват добре в сегашния дизайн

google sleep три части

Релаксираща музика

Google Sleep може да възпроизвежда релаксираща музика благодарение на Пандора пуска музика или Deezer могат да бъдат много разнообразни. Вашите музикални списъци могат да бъдат запазени, както и пуснати на живо чрез тези приложения.

Някои високотехнологични джаджи могат да усъвършенстват вашия интериорен дизайн

модерна маса с google sleep

Релаксиращи звуци на природата

Има ли звук в природата, който намирате за особено релаксиращ? Звукът на морската вода, вълните, вятъра или пролетните птици? Какво ще кажете за дъждовна буря? Съответните потоци могат да бъдат намерени в интернет и могат да бъдат изтеглени от Google Sleep.

Можете да изтегляте различни списъци с музика чрез Google Sleep

музикална идея google sleep

Истории за заспиване

Много от нас все още имат детето, което иска приказка, за да заспи. Всъщност Google Sleep може да ви замени със собствените ви деца, докато те спят. Страхотни истории за лека нощ могат да бъдат прочетени с книгите в Google Play и Storynori.

Повечето притурки на Google вървят добре с минималистичния стил

модерен дизайн google sleep

Рецитирайте приспивни песни

В крайна сметка високотехнологични джаджи като тази от Google могат да рецитират приспивни песни. Помните ли какво ви успокои най -добре в детството? С какво бихте искали вашето малко да спи??

Винаги ще намерите подходящо място за високотехнологичните джаджи от Google

ъгъл на стената google sleep idea