Niantic и The Pokemon Company наскоро обявиха, че Buddy Adventure ще бъде достъпен по целия свят в Pokemon Go от 2020 г. Функцията предлага множество нови начини за взаимодействие с вашия Pokemon и множество нови функции, които можете да отключите, като задълбочите връзката си с най -добрия си приятел Pokemon.

В допълнение към публикуването на a трогателни ремаркета има Niantic в едно Блог пост обяснява новата функция на Pokemon Go: „В новата функция Buddy Adventure обучителите по целия свят могат да изпитат какво е наистина, когато покемон изследва света с тях.“

С все повече и повече AR функции, свят като този във филма Детектив Пикачу скоро ще бъде реалност

Новата функция Pokemon Go Buddy Adventure идва през 2020 г. с покемони за разходка и опознаване на света

Виртуални приятели в новия режим на Pokemon Go

С активиран режим AR + има няколко уникални начина, по които можете да взаимодействате с вашия Pokemon. Привързаността на вашия Pokemon се измерва в сърцата, които можете да спечелите, като ходите, биете се, галете, хранете и снимате снимки заедно с тях.

С течение на времето нивото на приятелите ви ще се увеличи, което ще отключи нови предимства. Можете да видите всички нива на приятелите по -долу:

  • Добър приятел: Вашият Pokemon може да ви придружава при изгледа на вашата карта! Можете също да видите как се чувства вашият Pokemon на страницата с профили за контакти.
  • Добър приятел: Вашият приятел Pokemon вече може да ви помогне при срещи с Pokemon! Той може също да ви донесе различни полезни елементи.
  • Ултра приятел: Вашият Pokemon ви помага да изследвате света около вас, като ви информира за интересни места наблизо! Той също така ви носи сувенири, които можете да проследите на страницата на вашия профил.
  • Най-добър приятел: Станете най -добри приятели с вашия Pokemon и той ще носи панделка за най -добър приятел, за да покаже на всички колко близки сте двамата! Покемоните, с които сте най -добри приятели, също могат да получат CP усилване в битка.

Страницата на профила също ще получи актуализация. Сега можете да следите текущото настроение на вашия Pokemon, измервател на привързаност, ниво на приятел и напредък към получаване на бонбони. Страницата показва и ежедневен преглед на дейностите. Ето какво трябва да направите, за да спечелите повече обич.

Честото взаимодействие с новия ви най -добър приятел ви носи нови функции

Новата функция Pokemon Go Buddy Adventure идва през 2020 г., захранване с приятел на покемон домашен любимец

Привързаността се измерва в сърцата

Новата функция Pokemon Go Buddy Adventure идва през 2020 г. покемон домашни любимци любов сърца заслужават

Ще опитате ли новата функция в Pokemon Go?

Niantic и The Pokemon Company също обявиха, че след пускането на новата функция Buddy Adventure ще бъде наличен споделен AR режим за Pokemon Go. Новият режим позволява до трима обучители в една и съща област да направят снимка с техните покемони.

Можете също така да зададете приятел на Pokemon предварително в Pokemon Go. Избраният покемон след това се показва до вашия треньор на страницата на профила. Тогава, когато излезете на разходка с приятеля си, ще започнете да печелите бонбони. Но това беше всичко. Функциите бяха много ограничени. С въвеждането на Buddy Adventure ще бъдат активирани много повече функции за откриване и опит. Те имат чувството, че създавате истинско партньорство с вашия Pokemon.

Завършете ежедневните дейности и спечелете сърца

Нова функция Pokemon Go Buddy Adventure идва в Squirtle Stats за 2020 г. на мобилни телефони

Новата функция Pokemon Go Buddy Adventure идва през 2020 г. за виртуално хранене на домашни любимци