Миенето на зъбите е едно от най -важните неща, които трябва да правите всеки ден. Въпреки това, проучванията показват, че много хора не използват правилната техника, за да направят това. Ако не четкате достатъчно дълго, пренебрегвате определени области или натискате прекалено силно, това може да причини сериозни проблеми рано или късно. Сега новата електрическа четка за зъби Genius X на Oral-B се надява да спечели битката срещу небрежната хигиена на устната кухина с помощта на AI. В днешно време изглежда, че всяка марка се опитва да използва машинно обучение, за да оборудва своите продукти със „супер сили“ на изкуствения интелект.

Четката за зъби на бъдещето?

Oral-B разработва интелигентна електрическа четка за зъби с AI набор от интелигентни четки

Какво е толкова специалното в новата четка за зъби Oral-B?

Интелигентната електрическа четка за зъби с изкуствен интелект на Oral-B се свързва с вашия смартфон чрез Bluetooth и активира таймер, когато започнете да миете. Специално приложение ви напомня кога да промените позицията и предлага къде да изчеткате след това.

Поредица от сензори ще ви предупреди, ако прилагате твърде голям натиск, и ще ви даде обща оценка в края. С течение на времето това ще ви насърчи да подобрите общия си рейтинг, като миете по -добре зъбите си. Можете също да видите тези резултати исторически чрез приложението. Телефонът ви също така съхранява данни за това колко често венците кървят. Oral-B Genius X също комбинира три различни типа движения за ефективно почистване на зъбите, а именно осцилиращи, въртящи се и пулсиращи движения.

Обща оценка в специалното приложение

Oral-B разработва интелигентна електрическа четка за зъби с оценка на приложението AI в края

Не е първият по рода си

Това не е първата четка за зъби, прикрепена към смартфона на Oral-B. Компанията пусна четка с Bluetooth през 2014 г., но тя може да бъде програмирана само с помощта на зъболекар. Гамата за четки за зъби Genius стартира през 2016 г. По -ранните модели обаче трябваше да използват камерата на вашия смартфон, за да проследят миенето на зъбите ви. Това означаваше, че всеки път, когато миете четката, трябваше да поставяте телефона си в държач на огледалото за баня. Това може да стане много досадно след известно време.

Четири цветови вариации, от които да избирате

Oral-B разработва интелигентна електрическа четка за зъби с AI всички възможни цветове

Умна технология с висока цена

Въпросът, на който сега трябва само да отговорим, е дали четката за зъби Genius X наистина заслужава своята цена от 200 евро. Onvi и Kolibree предлагат четки за зъби, подобни на Genius X от години. Колибри превръща миенето на зъби във видео игра за деца. С Prophix можете да предавате поточно записи от вътрешната страна на устата си. Ако просто се опитвате да подобрите устната си хигиена или да улесните миенето на зъбите си, можете да получите качествена електрическа четка за зъби за по -малко от 30 долара.

Дванадесет различни светли цвята за максимална персонализация

Oral-B разработва интелигентна електрическа четка за зъби с AI приложение и цветни светлини за четки за зъби

Oral-B Genius X е завладяващ поглед към бъдещето на електрическите четки за зъби, а именно включването на AI системи. Високата цена обаче го прави недостъпен за много хора, особено когато има толкова много други възможности. Но ако искате най -новото и модерно устройство, не забравяйте да опитате.

Станцията за зареждане на мобилния телефон е включена

Oral-B разработва интелигентни електрически четки за зъби с AI със станция за зареждане на четки и мобилни телефони