Интелигентният часовник е най -добрият аксесоар за мобилен телефон. Разбира се, може да покаже часа, но това не е всичко! Той може също така да изпраща важни известия, да проследява статистически данни за фитнес, да пуска музика и да отговаря на гласови команди. Можете дори да го използвате, за да плащате сметки безконтактно. Подобно на смартфоните, повечето интелигентни часовници използват сензорен екран, различни сензори и много специфични приложения. За разлика от мобилния телефон, те обаче функционират и като стилни аксесоари, много по -дискретни, компактни и не толкова разсейващи. Представяме ви нашите основни причини защо всеки трябва Умен часовник трябва да притежава, независимо дали като единично устройство или като аксесоар.

Дискретен и все пак привличащ погледа

Причини, поради които всеки трябва да има правоъгълен часовник с часовник Smartwatch

Трите най -популярни варианта на смарт часовника

Има голямо разнообразие от варианти на интелигентни часовници и предназначението на всеки модел е свързано с характеристиките и функциите, предлагани от устройството. Някои действат като прости спътници на телефона ви, изпращайки известия и предупреждения, когато Bluetooth е активиран. Други са самостоятелни и използват SIM карта, така че можете да изпращате и получавате обаждания или SMS, да сърфирате в интернет и много други, всичко без свързан телефон. И накрая, има традиционни часовници, които все още имат аналогов циферблат, но също така са оборудвани с малък дисплей за кратки известия.

Има няколко други важни фактора, които трябва да имате предвид при избора на първия си интелигентен часовник. Трябва да сте наясно колко от функциите на телефона ви часовникът може да изпълнява и колко добре изпълнява всяка задача. Трябва също така да се уверите, че действително е съвместим с вашия смартфон. Някои модели са предназначени само за iPhone или Android, докато други поддържат повечето операционни системи. Спортистите трябва да търсят устройство с пулсомер, В-метър и вграден GPS. Това разбира се включва живота на батерията, водоустойчивостта и съвместимостта с редица други устройства (като безжични слушалки). Също така помислете за допълнителни функции като Wi-Fi и разбира се стила (цвят, форма, гривна).

Многофункционален и шик

Причини, поради които всеки трябва да има модерен актуален смарт часовник galaxy active 2

За какво можете да използвате интелигентен часовник??

Повечето интелигентни часовници, независимо дали са предназначени за ежедневна употреба или за конкретни цели, предлагат редица стандартни функции.

  • Функции, свързани с времето. Нямаше да е часовник, ако не можеше да посочи часа. В сравнение със смартфон е много по -удобно да проверявате часа, датата и деня от седмицата на интелигентен часовник или дори да настроите аларма или хронометър. Винаги проверявайте дали интелигентният часовник има вградени високоговорители или зависи само от вибрациите.
  • Известия. Известията се показват на смартфони, за да ви информират за важни събития, дейности или съобщения. Те могат просто да отразяват съобщенията от мобилния ви телефон. Други смарт часовници обаче показват известия, които само носимо устройство може да предостави. Например, най -новият Apple Watch 4 включва нещо, наречено a Откриване на падане, който може автоматично да извика помощ за потенциално ранен или припаднал потребител.
  • Приложения. Допълнителни функции до игри, четци и антивирусни програми. Можете да добавите всички възможни приложения на вашия регионален код към вашия смарт часовник чрез магазина за приложения.
  • Управление на медиите. Вярно е, че е трудно да се преразгледат снимките на малък умен часовник. Но изглежда различно с документи и музика. Например, ако свържете устройството си към безжични слушалки, можете лесно да превключвате песни, да слушате радио и да променяте силата на звука. Това е особено полезно, когато спортувате и не искате да вземете смартфон със себе си.

Умните часовници на Apple поддържат само iPhone

Причини, поради които всеки трябва да има интелигентен часовник apple 4 модерен супер часовник

Мониторинг на здравето и забавление в едно малко устройство

  • Обаждания и SMS. Можете да използвате интелигентния часовник, за да отговорите или да откажете повикване на вашия смартфон. Със самостоятелен интелигентен часовник със SIM карта можете да направите това и без мобилен телефон. Повечето съвременни смарт часовници също поддържат функции за диктовка, така че можете да въвеждате SMS и текстове, без да се налага да пишете.
  • Проследяване на фитнес. Много интелигентни часовници имат пулсомер и кръвно налягане, крачкомер и цифрови треньори, които можете да използвате за проследяване на тренировката си. Някои приложения могат също да документират рутинния ви сън и да броят калории.
  • GPS. Повечето интелигентни часовници имат GPS, който ви позволява да проследявате собственото си местоположение, да получавате сигнали за конкретно местоположение или да намерите изгубения си телефон.
  • Безконтактно плащане. С мобилни системи за плащане като Apple Pay, Android Pay, Garmin Pay, Samsung Pay или Fitbit Pay, можете да плащате за всички покупки с часовника си вместо с карта или мобилен телефон.

Винаги бъдете информирани и не се разсейвайте

Причини, поради които всеки трябва да има кръгъл циферблат Huawei Smartwatch

Въпреки че интелигентният часовник вероятно никога няма да замени напълно мобилния телефон, той е чудесен аксесоар или дори самостоятелно устройство, което всеки запален любител на високотехнологичните технологии трябва да има в арсенала си.

Причини, поради които всеки трябва да има интелигентен часовник модерен интелигентен часовник върху розово легло