Да останеш у дома без източник на енергия е изпълненият кошмар на много хора. Но това може да се случи и колкото по -голям е броят на природните бедствия, толкова по -голяма е вероятността. За щастие, високотехнологичните алтернативи на енергийните източници предлагат спасение на много от нас. Точно като изобретението, което бихме искали да ви представим след малко.

Можете да зареждате електрическия мотор с тази батерия

иновация на електрически велосипеди

Екологична и преносима високотехнологична батерия на бъдещето

Много от днешните преносими енергийни източници са много шумни и вредни за природата. Но има и екологични решения и Sparkbox очевидно е едно от тях. Това е мобилна и много мощна батерия. Тя има AC и неговия USB конектор и следователно може да бъде свързан към различни електрически устройства.

Благодарение на този дизайн вашето домакинство може да продължи да функционира прекрасно дълго време дори в случай на прекъсване на захранването. Капацитетът е достатъчен за много дълго време, в зависимост от натоварването дори за няколко месеца.

Можете да пътувате до 10 мили с кола

Иновационен източник на енергия за електрически автомобили

Подходящ не само за спешни случаи

Тази батерия е не само особено подходяща за спешни случаи. За много по -малки проекти може да бъде независима алтернатива. За работа в градината или малки музикални презентации или за пикник с електрическа скара сред природата можете да използвате тази високотехнологична батерия и да се справите без скъпото електричество на масовите доставчици. Също така трябва да имате готова такава батерия в електрическата си кола в случай на спешност. Защото с него можеш да караш до 16 километра.

Използвайте в градината

Иновационна батерия в природата

Предимствата

Тази високотехнологична батерия е многофункционална и може лесно да се използва от неопитни потребители. Той е сравнително лесен за носене и поради това може лесно да се премества от едно място на друго. В края на краищата, енергията, произведена по този начин, е екологично чиста и самата батерия може лесно да се рециклира на подходящите места след нейния изключително дълъг експлоатационен живот.

Наистина бихте могли да използвате Sparkbox на пикник

Иновационни хай-тек в природата

Хората от малкия бизнес могат да спестят много от сметки със Sparkbox 

Иновационна модерна работилница

Велосипедът също ще се отличава добре благодарение на високотехнологичната, екологично чиста батерия на бъдещето

Зареждане на иновационни мотоциклети