2018 беше година като всяка друга за игри. Страхотни заглавия като Red Dead Redemption 2, God of War и Spider-Man се появиха на пазара и ще ви забавляват дълго време. От друга страна – абсолютните бедствия като Fallout 76, The Quiet Man и Sea of ​​Thieves. Какво може да ни предложи игралната индустрия този път? Ето нашите лични топ 10 на 2019 игри.

Надяваме се, че всички ще се насладят на тези топ 10 на 2019 игри

Надяваме се с нетърпение да очакваме тези 10 игри 2019 тази година 2019 игри

Devil May Cry 5

Необичайната и безпрепятствена поредица от битки на Capcom се завръща и Данте и Нерон (както и нов герой на име V) се сблъскват с ужасяващи врагове. Оръжията, разбира се, включват, както обикновено, мистични гигантски мечове, мощни огнестрелни оръжия и почти всичко, което играчите могат да разграбят, включително моторен трион.

Ще бъдат налични и специални движения, трансформации и предполагаема кооперация.

Топ 10 на игрите за 2019: за щастие отново със старите герои

Надяваме се с нетърпение да очакваме тези 10 игри 2019 тази година дяволът може да плаче 5

Far Cry: New Dawn

Действието се случва 17 години по-късно Ubisofts Наследяването на Far Cry 5, проведено в центъра на Америка след ядрена война. Трейлър, пуснат през декември, показва гледната точка на млада жена, която празнува „новия свят“ и принадлежи към утопичен лагер, населен с мутантни елени и хипита. Както винаги, можем да очакваме превозни средства, оръжия, проучване и приключения от поредицата.

Топ 10 на игрите 2019: Разбира се, друга игра Far Far

Надяваме се, че тази година ще очакваме с нетърпение тези 10 игри през 2019 г.

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood е кооперация по стрелба от първо лице. Действието се развива през 80 -те години, когато франчайз звездата B.J. Дъщерите -близнаци на Блазкович се опитват да освободят баща си от нацистите. Играта е пусната за първи път по време на E3 2018 от Bethesda и следва добре приетия стрелец Wolfenstein 2: The New Colossus, който излезе през 2017 г..

Топ 10 на игрите за 2019 г .: Когато научната фантастика срещне историята

Надяваме се с нетърпение да очакваме тези 10 игри през 2019 г. тази година wolfenstein youngblood

Предци: Одисеята на човечеството

Обявено за първи път през 2015 г., Ancestors е екшън-приключенско оцеляване, създадено от Patrice Desilets ‘ Panache Digital Games се произвежда. Desilets е най -известен като създател на поредицата Assassin’s Creed. Тази нова игра се развива в първите години на човешката еволюция. Разположен в буйна, красива африканска земя, той разказва историята на колонии от маймуни и прачовеци в различни точки от нашето еволюционно пътешествие, взаимодействащи със заобикалящата ги среда, включително вече изчезналите животни от миналото..

Топ 10 на игрите за 2019 г .: Влезте в праисторията на човечеството

Надяваме се с нетърпение да очакваме тези 10 игри през 2019 г. тази година предците на човешката одисея

Сънища

Амбициозният проект на Медийна молекула, Разработчикът на серията LittleBigPlanet е друг инструмент за създаване на ниво с интегрирани пъзел игри, но този път в напълно нов мащаб. С леприкон, способен да манипулира света, Dreams предлага на играчите голямо разнообразие от инструменти за създаване на нива в 3D. Кампанията на играта е изградена изцяло с тези инструменти и насърчава играчите да създават свои собствени игрови светове.

Топ 10 на игрите за 2019: много фантастично

Надяваме се, че ще очакваме с нетърпение тези 10 мечти за 2019 г. тази година

The Pathless

The Pathless е от Giant Squid Studios особено известен с възхитителното подводно проучване приключение Абзу. Трейлърът показва подобен отличителен стил на изкуството, режисиран от Мат Нава, арт директор на Journey. Трейлърът също показа ловец с арка, който пътува през фантастичния пейзаж и взаимодейства с магически същества.

Топ 10 на игрите за 2019 г .: The Pathless определено ще изглежда отново красиво

Надяваме се с нетърпение да очакваме тези 10 игри през 2019 г. без път

Секиро: Сенките умират два пъти

Всеки нов франчайз от От софтуера създава много вълнение. В крайна сметка това е компанията, която ни даде игрите на Dark Souls и Bloodborne. Но Sekiro: Shadows Die Twice е възможност за компанията да опита нова творческа посока. Сега става въпрос повече за свободно протичащи битки. Играта с Assassin’s Creed Flair, която се развива в средновековна Япония, се фокусира върху стелт и въздушни битки и се поддържа от исторически вдъхновени оръжия и инструменти.

Топ 10 на игрите през 2019 г.: продължение на Dark Souls или началото на нещо напълно ново?

Надяваме се, че с нетърпение ще очакваме тези 10 игри през 2019 г. тази година sekiro shadows умират два пъти

Контрол

Средство за забавление Игри, най-известен с Alan Wake и Quantum Break, се завръща с поредното високотехнологично, свръхестествено екшън приключение. Този път Remedy обеща по-отворен свят от предишните, много линейни заглавия. Control беше представен в трейлър на пресконференцията на Sony E3 през 2018 г., където млада жена с телекинетични умения и футуристично оръжие в ръка изследва променящия се свят.

Топ 10 на игрите за 2019 г .: Контрол

Надяваме се, че с нетърпение ще очакваме контрола на тези 10 игри през 2019 г.

Психонавти 2

Обявена през декември 2015 г., финансираната от множеството игра 3D платформа от Double Fine и Starbreeze включва Raz, психически шпионин, който си проправя път през цветни, иновативни нива. Раз използва различни сили като телекинеза и левитация в свят, пълен с шеги, ирония и герои на Тим Буртонес.

Топ 10 на игрите за 2019: Психонавти 2

Надяваме се, че с нетърпение очакваме тези 10 игри през 2019 г. тази година психонавти 2

Случаят на Вавилон

Още един скок в историята и мита. Падането на Вавилон беше обявено на E3 по -рано тази година и е следващият проект на японското студио PlatinumGames. Компанията е най-известна с екшън серията Bayonetta. Трейлърът показва заплашително бъдеще с мощни сили, които се сблъскват в битката за цивилизация. Ще има много магически оръжия, които правят бърз slash’n’ash възможен.

Тези топ 10 на игрите през 2019 г. скоро ще зарадват малки и големи. Редакционният екип на Freshideen ви желае много забавление, докато играете и гледате!

Топ 10 на Игрите 2019: Вавилонската есен

Надяваме се, че ще очакваме с нетърпение тези 10 игри през 2019 г. тази година babylons падат