Chargefox наскоро започна да предлага супер бързи станции за зареждане на електрически автомобили, които могат да изкарат капацитета ни на по-високо ниво при шофиране на дълги разстояния. Благодарение на инвестицията в високотехнологични иновации, компанията предлага високо качество и играе важна роля в развитието на пазара. В момента компанията е базирана в Австралия и мрежата им се разширява супер бързо. След като заредите електрическия си автомобил за 15 минути, можете да изминете с него около 400 км. „Зареждането с гориво“ на зарядната станция за 8 минути е достатъчно за около 200 км.

Зареждането е основен проблем при електрическите автомобили

електрическа кола по време на зареждане

Иновативно зарядно устройство

Този капацитет е възможен, като се използват две свръхбързи зарядни устройства от типа 350kW ABB едновременно. В допълнение, използването им е много универсално, тъй като всеки от тях има CCS2 и CHAdeMO щепсели. Сега супер бързите зарядни станции се разпространяват в Австралия, защото техният производител е позициониран там.

Но развитието на такива високотехнологични иновации в областта на електрическите автомобили е много добра новина сама по себе си.

Chargefox прави зареждането много по-бързо

зареждане на синя електрическа кола

Бъдещето на електрическите автомобили и супер бързите зарядни станции

Според текущата статистика повече от половината купувачи на автомобили обмислят електрически автомобили. Въпреки това, една от основните причини, поради които хората решават това в много случаи, са проблемите с зареждането или липсата на зарядни станции. Може да се случи така, че колата не може да се зареди в продължение на няколко километра и остане в средата на пътя. Преносимите батерии са едно решение, но те имат сравнително малък капацитет и издържат само 10-15 км. Високотехнологичните зарядни за електрически автомобили като тези от Chargefox биха могли да бъдат много успешно решение за бъдещето.

Иновациите в зареждането на електрически автомобили са популярни по целия свят

бензиностанция за електрически автомобили до улица

Помислете и за електрическа кола?

електрически автомобил страхотен сив модел

Бързото зареждане на колата със сигурност е от решаващо значение

прозрачен изглед на електрически автомобил

Зарядните станции трябва да имат голям капацитет и да бъдат стратегически разпределени

множество зарядни станции електрически автомобил

Австралия изглежда иновира малко по-бързо в тази област

страхотна електрическа кола bmw