Някои хора намират работата в градината за отпускане. За тях това е медитация и спорт едновременно. Това обаче не е по вкуса на всички, защото много жители на града са свикнали с упорита работа. Независимо от това, всеки иска да има пресни зеленчуци у дома. Модерни и екологично чисти иновационни иновации вече може да даде възможност на тези без зелен палец да произвеждат свои собствени зеленчуци. Това е възможно с GrowChef – вертикална градина от ново поколение, която бихме искали да ви представим.

Растенията се преместват отгоре надолу

Големи иновации на плота

Високотехнологична вертикална градина

Този иновативен продукт много напомня на вертикална градина. Различни растения могат да се използват на три нива. Имате специално място за земята, но тя е разпределена в съдове, от които е невидима и затова почти не влизате в контакт с нея.

Тази високотехнологична вертикална градина също има своя собствена LED светлина, която силно насърчава растежа на растенията.

Дизайнът е толкова безпроблемен и модерен, че ще бъде чудесно вписан във всеки съвременен интериорен дизайн. Можете да имате собствено вкусно производство, без да се цапате по никакъв начин. Вградените иновативни технологии му позволяват да расте бързо, така че можете да имате пресни зеленчуци за вашата храна всеки ден.

Многоцветното осветление прави вертикалната градина особено привлекателна

Иновации осветление и страхотен дизайн

Принципът на действие

Не само високотехнологичните технологии, но и много прагматичното мислене са от решаващо значение за ефективното производство на зеленчуци. Имаме саксии с различни дълбочини на трите различни нива. Първо трябва да поставите най -малките растения на горния слой. С увеличаването им те се преместват надолу. Готовата продукция е на най -близкото до земята ниво. Всичко, което трябва да направите, е да заредите специален агент на желаното място. След това той ще бъде разпределен равномерно на различните места, предназначени за тази цел.

3D осветлението е полезно не само за растежа на растенията, защото дава на вашия интериорен дизайн добавена стойност чрез трите различни цвята. Разбира се, можете лесно да преместите тази високотехнологична вертикална градина от едно място на друго.

Тази високотехнологична градина би била чудесен акцент в кухнята

Иновации в кухнята - вертикална градина

Производството на маруля у дома ще бъде особено лесно в бъдеще

Иновации LED светлинни зеленчуци

Не се изцапаш, като вършиш тази градинарска работа

прекрасно осветление - иновации със светлина

Още един модел Hi-Tech Garden

страхотни малки градински иновации