Искате ли да имате куче у дома, но само с неговите положителни страни? Това трябва да е много тихо, лесно за грижи и почистване! Искате да се насладите на спокойната му харизма, но без да отнемате свободата на истинско живо същество, като го затворите между четири стени. Тогава може би имате нужда от куче-робот и това е точно едно от високотехнологичните нововъведения, които очакваме в близко бъдеще.

Кучешкият робот е добра идея за възрастни хора

компания за успокояващи роботи за кучета

Защо изобщо се нуждаете от такова високотехнологично куче робот?

Вече изброихме някои от решаващите аргументи в полза на куче -робот. Но със сигурност много ще го направят Фенове на кучета да им възрази, че преживяването няма да е същото. В много отношения това е сигурно! Но има и Пенсионери и малки деца, на които просто им е твърде трудно да се грижат за истински кучета.

В същото време обаче те отчаяно се нуждаят от топлината и обичта на тези велики животни. Определено бихте могли да се възползвате от такава страхотна иновационна иновация на бъдещето.

Това куче на практика изглежда като истинско!

робот за кучета със синя декорация

Какво прави кучето робот

Този високотехнологичен робот за кучета много вероятно ще се появи скоро. Той предлага много повече от чисто механичните варианти, които познаваме от предишни времена. Специалните сензори позволяват на кучетата да усещат къде и как са докоснати и съответно могат да действат много подобно на другите кучета. Те могат също така да разбират и да реагират на много различни команди. Освен това има реалистични изражения на лицето и анатомия, много подобна на истинските животни. Със сигурност кучешките роботи никога няма да заменят истинските и това не е целта на това изобретение. Но както казах, те могат да бъдат по -добрата алтернатива в определени моменти. Например, те също могат да бъдат добро обучение за истинска собственост на кучета при деца!

Кучешкият робот има различни изражения на лицето

куче робот много сладък

Той реагира на човешки контакт като истинско куче

куче робот страхотно изражение на лицето

Кучешки робот може да бъде добра идея и за децата

страхотен седящ робот куче куче

Tombot е може би най -добрият робот от този вид досега!

куче и жена куче робот