Междувременно нарушенията на съня са обявени за епидемия в много страни. Повечето хора не могат да спят добре, защото изпитват много стрес в ежедневието и е трудно да се отпуснат. Практически няма възрастова група, която да не е засегната. Това със сигурност е и причината, поради която се развиват високотехнологични иновации, които помагат на хората да преодолеят този проблем. Днес ви представяме една, която все още не е на пазара, но със сигурност скоро ще бъде достъпна за нормалните потребители. Става въпрос за възглавница за сън Dreampad.

Възглавница за сън Dreampad – ортопедичен вариант

модел ортопедична възглавница за спане

Високотехнологична възглавница за сън Dreampad за по-ефективно отпускане

Представете си, че чрез високотехнологични технологии имате система, интегрирана във вашата възглавница, която свири красива, релаксираща музика? Това ще ви отведе на практика до спокойно място, където можете да отидете за перфектна релаксация. За повечето хора това е достатъчно, за да се отпусне нервната им система.

Най -хубавото е, че само вие ще слушате тази музика. Така вашият партньор или съквартирант ще спи спокойно до вас или близо до вас.

Можете да интегрирате тази възглавница за сън в друга

възглавница за сън тънък сън

Релаксиращо музикално изживяване

Тази високотехнологична възглавница за сън предлага напълно различно изживяване при слушане на музика в сравнение с това, което знаем от предишните устройства. Музикалните тонове не само успокояват ума ви, но и се разпространяват в нервната ви система и допринасят за пълно отпускане. Стресът се премахва от всички части на тялото ви.

Няколко модела Dreampad

варианти на възглавници за сън hi tech

Настоящият напредък на проекта

Още през 2016 г. започна събирането на средства за реализацията на този проект. Възглавницата за сън беше изпробвана от няколко души, които също дадоха своите отзиви. Благодарение на обратната връзка продуктът е значително оптимизиран. Благодарение на Bluetooth технологията, тя вече може да се използва и безжично. Тези високотехнологични възглавници за сън вече са завършени като проект и вероятно скоро ще бъдат достъпни за масовия потребител.

Bluetooth технологията е налична, за да позволи безжично използване на Dreampad

идея за bluetooth възглавница за сън

Само вие можете да чуете музиката от Dreampad

възглавница за сън чудесно устройство

Възглавници за сън за релакс – продукт на бъдещето

спяща възглавница жена заспала