Може би сте запознати с нормален хиджаб. Това е шал, покриващ главата, който се носи за множество цели, като например за защита от прах и топлина, а също и като аксесоар за стилизиране, когато излизате за парти или празненство. По този начин най -вече намирате хиджаб носен в райони, склонни към десерти, в противен случай може да го намерите и като етническо облекло в района на ислямската общност.

В наши дни можете да видите жени, носещи хиджаб по време на годежа или сватбените церемонии, за да придадат уникален щрих на техния грандиозен повод. Защото очевидно вашата сватба е най -големият ви ден и носенето на нещо нестандартно като сватбен хиджаб може да бъде огромен център за привличане. Следователно, напоследък се наблюдава тенденция при младоженците да носят различни видове сватбени стилове хиджаб на сватбата си.

Най -добра сватбена колекция хиджаб за булки мюсюлмани:

За да ви помогнем повече в този стил на сватбени съоръжения, по -долу са Топ 15 стила на сватбени хиджаби,

1. Сватбен хиджаб с тюрбан:

Тюрбан Сватба Хиджа

Това е най -модерният стил в сватбените хиджаби. Този стил на булчински хиджаб набира популярност в последно време. Хиджабът, според името си, приема форма на тюрбан на главата на булката, но много елегантно завършва по по -нататъшните си краища, като по този начин придава модерен вид на булката.

2. Сватбена рокля с хиджаб:

Сватбена рокля хиджаб

Този стил на хиджаб е на мода отдавна. Любовта сред дамите към този стил хиджаб изобщо не е намаляла. Много младоженци, особено мюсюлманки, избират сватбена рокля с хиджаб за мюсюлмани. Сватбена рокля хиджаб е основно сватбена рокля с красив хиджаб шал, прикрепен към нея, за да изглежда като част от роклята. Това придава на сватбеното ви облекло кралски вид.

3. Кралски сватбен хиджаб:

Кралски сватбен хиджаб

Преди няколко години сред мюсюлманските булки започна нова тенденция да придават на сватбената си екипировка по -кралски и богат вид. За това те започнаха да персонализират облеклото си за хиджаб. Те го бродираха с копринени конци, обсипаха роклята си с бижута и не само това, но и прикрепиха към сватбената си рокля хиджаб скъпоценни камъни като рубини, диаманти, изумруди и т.н. Това издига сватбения им вид и ги прави да изглеждат като принцеса.

4. Прост сватбен хиджаб в африкански стил:

Прост сватбен хиджаб в африкански стил

Това е най -простата форма на сватбено облекло за хиджаб. Ако не искате да оставите скромността си в деня на сватбата си, но все пак изглеждате красиво, този стил хиджаб е идеалният избор за вас. Най -често срещаният прост цвят се използва за този хиджаб, т.е.бел цвят. За повече елегантност можете да използвате копринена дупата с тази рокля за хиджаб. Този стил е идеален за вас, ако имате кръгло лице, за да изглеждате по -стройни и стройни. Също така е добре за естествена защита на ушите ви, ако сватбата ви е през зимата.

5. Сватбен хиджаб Сари:

Сватбен хиджаб Сари

Това може да се нарече традиционно сватбено облекло за булчински хиджаб. Очевидно сари ви придава традиционен и скромен вид. Повечето от ислямските или мюсюлманските булки предпочитат да носят сари в стил хиджаб на сватбата си, тъй като това е безопасен и най -добър вариант в сватбените хиджаб стилове.

6. Фантастичен копринен сватбен хиджаб:

Невероятен копринен сватбен хиджаб

Очевидно това е хиджаб модерен стил на сватбена рокля. Този хиджаб е изработен от нормална коприна или коприна от шифон за по -удобно усещане на булката. Коприната повишава външния вид, а също и нивото на комфорт, докато има и фантазия за дизайн на този вид хиджаб с бродерия и дантела, бродиране и щампи.

7. Сватбен хиджаб в азиатски стил:

Сватбен хиджаб в азиатски стил

Това сватбено облекло е популярно сред азиатските булки хиджаби, особено в ислямски страни като Индонезия, Афганистан, Пакистан и др. Дизайнът на тези сватбени хиджаби е внимателно изработен в мъниста и бродерия, за да му придаде по -етнически азиатски вид.

8. Арабски сватбен хиджаб:

Арабски сватбен хиджаб

Арабските булчински хиджаб стилове се адаптират най -вече от булки, които се женят в арабски страни като Иран, Ирак, Кувейт, Саудитска Арабия, ОАЕ и др. Във всички тези страни хората бавно наблюдават розова революция на свободата на жените и затова жените постепенно носят стилни облекла. и арабски сватбен хиджаб е най -добрият пример за това.

9. Пакистански сватбен хиджаб:

Пакистански сватбен хиджаб

Пакистанското булчинско облекло с хиджаб очевидно се носи от всички пакистански булки. Това, което е уникално и специално за пакистанските сватбени хиджаби, е, че има фино патанско докосване до дизайна и бродерията си, скъпоценни камъни и бижута, като цяло представляват културното наследство на Пакистан.

10. Турски сватбен хиджаб:

Турски сватбен хиджаб

Турският сватбен хиджаб е сравнително малко назад тенденция в дизайна на булките. Това обхваща всички странични ъгли на лицето на булката по кръг. Може да прилича на прилика с хиджабския стил на монахиня. Най -подходящ е за булки с кръгло или право лице.

11. Сватбен хиджаб с граница Zari Balls:

Сватбен хиджаб с граница Zari Balls

Най -вече в Индия и околните страни, когато булката носи сватбено облекло в стил хиджаб, сватбеното й облекло е украсено с няколко аксесоари, които са или прикрепени към него, или просто носени отделно заедно с него. Един такъв дизайн е границата на топки зари, където красиви малки топки зари висят около границата на границата на хиджаб.

12. Сватбен хиджаб с мъниста:

Сватбен хиджаб с мъниста

Всички знаете, че елементи като мъниста, бродерия, дантела и т.н. издигат външния вид на всякакви дрехи. Следователно включването на красиви мъниста в контрастен цвят може да помогне за подобряване на сватбения ви вид. Например на горното изображение, хиджабът е издълбан с красиви перлени мъниста.

13. Бродиран сватбен хиджаб:

Бродиран сватбен хиджаб

Както подсказва името му, бродираният хиджаб има бродирани различни видове дизайн, като ивици, цветя, форми и т.н. Той също така има някои други материални нишки, вплетени с основната нишка, използвана в хиджаба, за да му придаде по -привлекателен вид.

14. Сватбен хиджаб на цветя:

Сватбен хиджаб на цветя

За да придадете на брака си красива естествена нотка на елегантност, можете да изберете този флорален стил на хиджаб. Има или истинско цвете, изтъкано с роклята за свеж вид, или може да има и изкуствени цветя. Понякога булките също избират цветна бродерия на цветя вместо цветя, прикрепени към сватбеното им облекло.

15. Сватбен хиджаб с тежки граници:

Сватбен хиджаб с тежки граници

Когато булките искат наистина ярък и изключителен външен вид за сватбата си, те могат да изберат хиджаб с тежки рамки. В този стил хиджаб границата се състои от много различни декоративни елементи като дантели, скъпоценни камъни, бродерия, бижута и т.н., изтъкани заедно, за да направят една огромна тежка рамка за възможно най -добрия сватбен вид.

По този начин може би сте забелязали, че облеклото в стил хиджаб е популярно в почти всички сватби, особено сред ислямските общности. Сватбените хиджаби имат много различни видове и стилове, от които булките могат да избират. В зависимост от вашия стил и изисквания за комфорт, трябва да изберете съответно сватбения си хиджаб. Например, ако искате модерен сватбен облик, можете да изберете дизайнерска сватбена рокля хиджаб.