Хиджабът, известен също като воал или забрадка, е традиционно облекло, носено предимно от мюсюлмански жени, докато мъжете извън семейството им ги заобикалят. Това е плат, покриващ гърдите и главата, който мюсюлманките също носят, за да възприемат някакъв стандарт на приличие. Хиджабът обикновено се среща в различни материали като лен, памук, шамбре, трико и т.н., комбиниран с полиестер, вискоза, найлон и пр. Хиорът преди е бил прост и черен на цвят; в наши дни обаче можете да намерите модерни стилове хиджаб, налични на пазара, които добавят към очарованието на обличането.

Красиви и най -добри дизайни на хиджаб с изображения:

Ето някои от най -приетите тоалети за хиджаб, които със сигурност биха заели място във вашата колекция.

1. Прост и традиционен хиджаб:

Прост и традиционен хиджаб

Простите стилове хиджаб с традиционно докосване все още се носят широко от жените. Хиджабът е изработен от черен памучен материал, оставен обикновен с рамки за плетене на една кука. Този вид хиджаб обикновено се носи редовно от жени.

2. Хиджаб с перлена дантела:

Хиджаб с перлена дантела

Колекцията от хиджаб с перлена дантела е широко предпочитаният хиджаб за жени, за да имат пикантен вид. Изработен от шифонов материал, бургундският хиджаб има рамка от перли в почти бяло за различен вид. Хиджабът също може да бъде направен по -декоративен с перли изцяло, вместо само на бордюри.

3. Хиджаб с цветен чар:

Хиджаб с цветен чар

Даденият тук сатенен хиджаб идва с чар от дясната страна. На обикновения сатенен хиджаб в сиво се придава цветен чар в сребро със синкаво-сив скъпоценен камък, който придава елегантен чар на зрителя, подходящ за леки поводи.

4. Хиджаб в стил Pagdi:

Хиджаб в стил Pagdi

На нов стил хиджаб, който става все по -популярен в наши дни, се придава модернизиран щрих. Хиджабът покрива просто главата, която прилича на пагди. Носи се по сгъваем начин, като дава двойни слоеве на горната част на главата и ограничени отзад.

5. Многослоен хиджаб:

Многослоен хиджаб

Наслоеният се счита за най -добрия хиджаб стил, придаващ на лицето ви омагьосващ вид. Хиджабът е изработен от шифонов материал с щампи или диамант. Лесен за носене, хиджабът идва с няколко слоя не само на главата, но и на гърдите.

6. Хиджаб в арабски стил:

Хиджаб в арабски стил

Арабският се счита за един от красивите стилове на носене на хиджаб, подобно на това как го носят жените в арабските страни. Тя обхваща цялата глава и има триъгълна форма от страната на гърдите. Изработен от шифонов материал, хиджабът се предлага в печатна форма за небрежни хора.

7. Хиджаб Пашмина:

Пашмина Хиджаб

Пашмина е едно от най -простите дрехи за хиджаб. Хиджабът в това е даден като шал материал и външен вид. Хиджабът покрива главата изцяло, а другият край на материала остава от рамото до врата отпред, което идва с чаровете на материала отдолу.

8. Отпечатан и сгънат хиджаб:

Отпечатан и сгънат хиджаб

Стиловете на рокли за хиджаб получиха нов облик, когато хиджабът беше носен чрез сгъване и усукване на шарки. Хиджабът е направен от памучен копринен материал, който съдържа отпечатъци върху него и окачени талисмани в материала в края му.

9. Хиджаб в кашмирска работа:

Хиджаб в Кашмири Работа

Кашмирските тъкани шарки дават красив хиджаб за жените. Обикновеният хиджаб от шифон е с флорален дизайн, направен с помощта на цветни нишки, които идват на главата. Хиджабът е популярен за малки партита или специални поводи.

10. Булчински хиджаб:

Булчински хиджаб

Булчинските хиджаби са били много привлекателни. Най -новите стилове на хиджаб за булките са изработени от коприна и са с декорации, които включват перли, декоративни камъни и прекрасни рамки, за да придадат най -добрия вид. Гърдите и страничната част на хиджаба са с ясна текстура, а горната част е украсена.

11. Вълнен хиджаб за бебета:

Вълнен хиджаб за бебета

Искате да подарите на вашето малко хладно изглеждащо хиджаб! Вълнени са дали сладки хиджаб стилове за бебетата. Хиджабът е направен с вълнени ленти отгоре, с шифонов материал отдолу. За да го направите по -очарователен, към него има закачени чар с извити червени рамки. Той е в състояние да покрие главата и шията на бебето.

12. Стил на турски хиджаб:

Стил на турски хиджаб

Турските хиджаби са популярни с декоративните стилове, които ви предоставят. Техните стилове на носене на хиджаб им придават лице с форма на диамант, различно от другите. Обикновеният хиджаб за турски вид е с диаманти на главата, образуващи стил с широка рамка. Хиджабът е най -подходящ за посещение на специални функции, партита и т.н..

13. Хиджаб с рамки за плетене на една кука:

Хиджаб с рамки за плетене на една кука

Стиловете на хиджаб за партита получават нов дизайн, където на обикновения хиджаб се дава рамка за плетене на една кука. Обикновеният хиджаб с простата блестяща рамка може да покрие главата и шията, където на върха на главата е дадена рамка, изработена от материал за плетене на една кука в флорални дизайни. За по -нататъшна декорация са прикрепени и перли.

14. Увенчаващ хиджаб:

Коронясване на хиджаб

Дори обикновен хиджаб би се оказал привлекателен, когато придава дизайн, наподобяващ корона отгоре. Това бяха лесни стилове на хиджаб, при които трябва да носите обикновен обикновен хиджаб и да го комбинирате с декоративен пръстен, наподобяващ корона отгоре, който би имал някаква част на челото, която придава вид на корона.

15. Двуцветен хиджаб:

Двуцветен хиджаб

Този дизайн на хиджаб съдържа двоен цветен ефект. Хиджабът, който покрива главата, се предлага в печатна форма в светъл цвят, докато този около врата е обикновен черен. Изработен от памучен копринен материал, хиджабът се носи със странично търкалящ се дизайн от едната страна, докато от другата страна са дадени малки чинии. Този вид хиджаб се носи и за официални цели, излети и т.н., за официално появяване.

16. Хиджаб за бродерия:

Хиджаб за бродерия

Модният стил на хиджаб даде емблематичен изглед, когато даде горната част на бродерията на хиджаб в златен конец. Хиджабът е направен с подобен дизайн като роклята от коприна за пълно съвпадение, без да пада върху областта на гърдите. Той покрива главата и шията, докато пада върху задната страна. Бродерията отгоре е изработена със златен конец, което я прави идеална за брачни функции и др.

17. Хиджаб със златни рамки:

Хиджаб със златни рамки

Снимките на хиджаба придадоха нов щрих на красотата на жените, когато хиджабът беше златна рамка. Бърз за носене за сватби или други подобни поводи, този хиджаб придава опростен, но стилен вид на потребителя. Той покрива изцяло главата, като същевременно придава триъгълен вид отстрани на гърдите, образувайки L модел.

18. Стил на хиджаб в кебая:

Кеджая хиджаб стил

Изображенията в стил хиджаб в Kebaya със сигурност ще ви напомнят за дизайна на капачките, придаден на модифициран вид. Стиловете Kebaya са дадени само с капак на главата, където на хиджаба се дават дизайни на цветя, бордюри, работа на една кука и т.н., за да му придадат стилен вид. Той покрива само главата до раменете отзад.

19. Стилове на хиджаб в Panjang:

Стилове на хиджаб на Panjang

Видовете хиджаб Panjang са редактиран вид на простия хиджаб, даден с извивки на гърдите, образуващи конусообразен дизайн. Хиджабът също има свободно захващане над главата и около лицето. Изработен от памук или коприна, хиджабът се предлага в печатни дизайни.

20. Desain Hijab Style:

Desain Hijab Style

Дизайнерските стилове на хиджаб идват с дълго покритие на тялото. Той не само покрива частта на главата, образувайки плътно наклонено обвързване на деколтето, но също така се спуска до кръста със свободно прилепнало, подобно на рокля. Той се предлага в един цвят, с тъмна рамка в контрастен цвят, а подобно важи и за главата с наклонена граница.

21. Гамбар Хиджаб:

Гамбар Хиджаб

Гамбар е прост хиджаб, който дава вълнообразен поглед от главата до гръдната част. Изработен от копринен материал, той получава черна рамка, която покрива гърдите и раменете. Под хиджаба се носи и различна цветова лента за стабилна перспектива на хиджаба.

22. Пеланги стил хиджаб:

Пеланги стил хиджаб

Стиловете хиджаб Pelangi са доста популярни заради колоритния ефект, който предлага. Материалът от шифон получава многоцветен вид, който придава на потребителя необходимите недостатъци. Хиджабът има усукан тюрбан на главата, който е вързан. Той покрива шията и дава свободна висяща извивка на гръдната част.

23. Изглед на хиджаб с капачка:

Вижте капачката на хиджаб

Колекцията от сладки хиджаб стилове за деца получава възхваляван вид с шапка на върха. Нормалният хиджаб има капачка отгоре, с материал, който тече през раменете с дължина, покриваща гърдите. Хиджабът е направен от памук и му се дават стикери, за да е забавно да се носи хиджаб.

24. Джилбаб Кантик Хиджаб:

Джилбаб Кантик Хиджа

Този вид хиджабски тоалети е малко труден за обличане, тъй като изисква обвързвания, образуващи криви и триъгълници. Хиджабът има наклонен дизайн на гръдната част, който е оставен дефектен, докато главата получава вид на върха на хълм с триъгълна рамка, която съдържа работа с нишки в края му.

25. Хиджаб с молба:

Моли Хиджаб

Хиджабът с пледи е доста популярен сред небрежни като дънки, за да придаде контрастен вид. Изработен от памучен материал, хиджабът се носи традиционно, с карета, окачени от едната страна на рамото след слоеве на врата.

26. Мод Хиджаб за деца:

Мод Хиджаб за деца

Хиджабът за деца получава нов облик, който им придава свободно захващане над челото с помощта на дизайн, подобен на капачка. Хиджабът придава вид на корона, украсен с перли в бял и шифонов материал отстрани на врата. Това е фирма, готова за носене на хиджаб.

27. Ирански хиджаб:

Ирански хиджаб

Лесен за носене, този вид ирански хиджаб придава елегантен вид на тийнейджърите. Хиджабът тук има копринен материал, преобърнат над главата и с обрат на раменете, където единият край е оставен отзад, докато другият е взет отпред, придавайки отворен поглед. Този дизайн на хиджаб е най -свободният от всички останали.

28. Фантастичен дизайн на хиджаб:

Фантастичен дизайн на хиджаб

Искате да имате този модерен външен вид за специален ден! Ето един хиджаб стил 2018, който е идеален мач. Хиджабът е направен от блестящ брокатен материал, който придава висок вид отгоре, украсен с релефни отпечатъци върху него и някои каменни работи, за да го направи по -специален. Останалата част от хиджаба се оставя да пада от задната страна.

29. Пръстен хиджаб:

Пръстен хиджаб

Модните дизайни на хиджаб тук се придават различни чар, за да го направят по -завладяващ. Хиджабът от шифонов материал тук има проста блестяща рамка, която допълнително е вплетена в пръстени от едната страна, за да придаде вид на колан. Хиджабът също има двойни слоеве отгоре за здраво задържане, докато е оставен свободен от гърдите с недостатъци.

30. Пурпурен хиджаб Дизайн:

Пурпурен хиджаб дизайн

Този вид колекция хиджаб е направен от губещ и мек материал от жоржет. Хиджабът има здраво прилягане отгоре; изглежда обаче хлабав и люлеещ се. Частта на гърдите също има подобен модел, който изглежда пухкав от всички страни. Хиджабът е доста готин за носене за партита и тематични партита.

Простите дизайни на хиджаб сега получават фантастичен вид с различни цветове и декоративни дизайни върху тях също с помощта на различни прелести. Наред с това, различни стилове също носят същото и му придават единно докосване. Те могат да се носят свободни и стегнати, като издават различни вълни. Пазарът е пълен с хиджаби, проектирани подобно на роклята или роклята, които също бихте носили.