De collectie Bowler Hats staat ook wel bekend als de billycock of bob of Derby Hats. Meestal is het voorzien van een ronde kroon en is het vaak gemaakt met een hard vilten ontwerp. Het werd oorspronkelijk gemaakt door de London Hat-makers in 1849. Er zijn veel soorten in deze hoedenlijst, zoals de Britse, Ierse en Amerikaanse..

Beste bolhoeden voor dames en heren:

Allemaal als een mix-up, hieronder vindt u de verzameling Top 9 Bowler Hats die voor u zijn genoemd,

1. Gevoerde Origin Bowler-hoeden:

Gevoerde Origin bolhoeden

Dit is de ideale zoektocht voor degenen die op zoek waren naar de super gierige rand. De details in de hoedband zijn iets unieks en speciaals dat elke man graag zou willen hebben. Deze bolhoed voor heren heeft een pin aan de zijkant, een hoedband met gesp en wordt ook geleverd met een verweerde leren band.

2. Derby-/bowlerhoeden voor kinderen:

Derby-/bowlerhoeden voor kinderen

Dit is de unieke collectie die bedoeld is voor kinderen en is gemaakt van wol. Het heeft een klassieke afwerking, inclusief het grosgrain lint. Deze zwarte bolhoed heeft een zijstrik en een zijveer om hem geschikt te maken voor de ideale heer. Het is perfect voor vrijetijdskleding of zelfs voor een speeltijd.

3. Herfstslijtage dames bolhoeden:

Herfstslijtage bolhoeden voor dames

Maak je mode-rage, trendy en bijgewerkt met deze hoeden voor dames. Dit is gemaakt van wol en helpt je om je look met gratie te verbeteren. Het is zacht, soepel en ook zeer comfortabel om de hele dag te dragen.

4. Dramatische bolhoeden met rolrand:

Dramatische bolhoeden met rolrand

Dit is een geweldige aanvulling op je hoedcollectie, omdat het de buitengewone hoed is die de vilten bolhoed wordt genoemd. Het bijzondere aan deze collectie is dat deze een uitneembaar zakje over de hoed heeft waar je indien nodig weinig geld in opbergt. Het is gemaakt van wol en heeft een dramatisch opgerolde rand.

5. Bowlerhoeden met lage kroon:

Bolhoeden met lage kroon

Beleef een geweldige ervaring met deze opmerkelijke groene bolhoed die ervoor zorgt dat je op zoek bent naar een spannende uitweg. Het heeft een lage kroon en heeft een satijnen band van dezelfde tint. Het is gemaakt van wollen materiaal en valt onder de categorie bolhoeden van vilt.

6. Wolvilt Tan schaduwrijke bolhoeden:

Bolhoeden van wolvilt in bruintinten

Markeer uw zintuigen met het kiezen van zo’n reeks handgemaakte bruine bolhoeden die de combinatie van de stoffen zoals satijn, viltwol en ook leer heeft. Het heeft een bruine tint met een Derby-ontwerp. Het is een van de meest herkenbare hoeden uit de historische dagen van Engelse mannen.

7. Hard vilten dameshoeden:

Harde vilten bolhoeden

Het is de prachtige collectie gemaakt van 100% viltwol. Deze grijze Bolhoed heeft een volledig satijnen voering en heeft de afneembare veer. Het is ontworpen met een brede gebogen rand met PVC-zweetband.

8. Effen gekleurde stijlvolle dameshoeden:

Effen gekleurde stijlvolle bolhoeden

Dit is een van de klassieke rode bolhoeden uit de collectie met zijn lichtgewicht en duurzame eigenschappen. Het wordt geleverd met het verfijnde satijn en de voeringband met wijnkoord. Het heeft de omgeslagen rand met een helder contrasterend grosgrain lint met biesjes.

9. Taupebruine Derby dameshoeden:

Taupe Bruine Derby Dameshoeden

Het is ook het type vilt, maar met de kenmerkende tint taupebruin. Deze wollen bolhoed is gemaakt van volledig 100% zuivere wol en geen andere stof verwisseld. Als een extra functie heeft het de prachtige strik in het voorpaneel om de hoed te laten zien.

Aangezien er honderden collecties zijn in deze reeks hoeden, zou het moeilijk zijn om de beste te kiezen. Het maakt niet uit, je kunt de beste hoeden nemen met een algemeen idee door de bovenstaande discussie te overwegen. Het levert alle soorten hedendaagse bolhoeden die op dit moment stijlvol en trendy zijn. Ook voor de kinderen is er een optie. En hebben een gelijke hoeveelheid collectie voor zowel mannen als vrouwen.