Всекидневната е мястото, където прекарвате най -много свободното си време в къщата. Вие каните гостите си и тази стая решава какво впечатление ще оставят в ума ви за вашата къща или за вашия избор. Следователно наличието на подходящ декор в хола е изключително важно. Често придаваме по -голямо значение на мебелите и другите декорации, докато декорацията на стената на хола отнема малко назад.

Най -новите идеи за декорация на стени в хола в Индия:

Ето нашите 9 прости и модерни идеи за декорация на стени в хола с изображения. Нека да ги разгледаме.

1. Традиционна декорация в хола:

Традиционна декорация за хол

Традиционната кърпа може да бъде от много видове. В Индия можем да намерим много традиционни произведения върху тъкани. Произведения на изкуството в Раджастан с цветове върху тъкани или с малки огледала и други декоративни изглежда невероятно. Използвайки подходящ цветен фон, тази красива традиционна кърпа може да окаже дълготраен ефект върху зрителя и да превърне стената на хола ви в светилище на изкуствата.

2. Украса на хола с книги:

Украса на хола с книги

Книгите не престават да губят своя чар. Ако сте любител на книгите, тогава наличието на рафт, пълен с книги и други красиви произведения на изкуството в хола ви, е не само поразително, но и блаженство. Това е вечна идея за декорация на стени за всекидневни.

3. Украса на хола с огледала:

Украса за хол с огледала

Огледалата с различни размери и форми работят наистина добре като декор за стена в хола. Огледалата отразяват позитивността и също така могат да направят стаята ви да изглежда по -просторна, отколкото е, ако бъде поставена стратегически.

4. Декорация на гипсова всекидневна:

Декорация за всекидневна от гипс

Мазилките отдавна се използват като надежден декор за стени. Напоследък обаче той е загубил своята уникалност поради широкото си използване. Наличието на стена, измазана с 3D дизайн, обаче е нова тенденция и изглежда невероятно. Вие засищате хора, които се възхищават само на стената ви и дизайна, и нищо друго над нея. Всичко, което трябва да направите, е да изберете внимателно цвета (Опитайте се да изберете светли цветове, тъй като той извежда дизайна по -добре от тъмните нюанси)

5. Фотографска декорация на хола:

Фотографска декорация на хола

Имайки сувенири със семейни снимки над стената на хола ви или просто с една огромна снимка, изглежда невероятно и много уютно. Цялостната тема става много успокояваща и изпълнена с позитивизъм. Опитайте да изрежете дълга картина на части и да ги подредите подредено и да ги закачите. Това също работи чудесно. Наличието на снимки без рамки също изглежда друга уникална идея.

6. Декорация на хол за тапети.

Декорация на хол за тапети

Старите дизайни на тапети стават все по -скучни. Заменете старите си тапети в хола с нови и уникални дизайни на тапети. 3D тапетите са все по -модни и изглеждат доста готини. Тапетите с някаква градска улица или естествена красота също изглеждат фънки и модерни, ако се поставят върху дясната стена. Наличието на стена, пълна с традиционни маски, също е чудесна идея за декориране на стени в хола.

7. Художествена декорация на хола:

Произведения на изкуството Декорация на хола

Простотата е красива. Ако сте минималистичен човек и не харесвате много сложност, тогава добро произведение на изкуството (скулптура, картина, живопис и т.н.), внимателно поставено върху безупречно боядисана стена, е точно това, от което се нуждаете като декор за стена в хола.

8. Дървена декорация за хол:

Дървена декорация за хол

Дървеният декор за стени отдавна се използва като тема за декориране на всякакви стени във вашата къща. Напоследък може да е загубил своя чар, но тази идея за декориране на стени се завръща с гръм и трясък! Дъски, ремонтирано дърво, дървени щайги и какво ли още не. Всички тези дървени декори за стени в хола могат да се използват като декор на стената във вашата всекидневна и могат да завиждат на много.

9. Украса в хола в тухлен стил:

Декорация на хола в тухлен стил

Голата тухлена стена изглежда толкова изумително артистична, че вероятно никога повече не бихте искали да похарчите нито една рупия за боядисване или мазилка. Изглежда артистично. Ако оставите въображението си да се развихри, тогава вграждането на цветни камъни наистина може да действа като интересна идея за декор на стени в хола. Не забравяйте да използвате суровата природа на голата тухлена стена и да я проектирате силно с предмети.

Всички горепосочени идеи не са ограничението за проектиране на стените на хола. Те са просто най -добрите. Описани са няколко от възможните идеи с материалите. Можете да поправите идеите така, както искате. Продължете и създайте свой собствен шедьовър.