Нина Добрев, известна с ролята си в телевизионния сериал „Дневниците на вампира“, е справедлива красавица с гъста и дълга кестенява коса. Тя споделя тайната си как поддържа красивата си кожа въпреки дългите си часове на снимане. На всичкото отгоре тя трябва да играе двойна роля, което прави часовете й на снимане още по -удължени.

Съвети за красота и фитнес тайни на Нина Добрев:

Тайните на красотата:

съвети за красота на Нина Добрев

Нина казва, че хората се привързват твърде бързо към козметичните продукти, така че тя продължава да превключва продуктите на всеки две седмици. Тя винаги използва нормален крем, нощни овлажнители и слънцезащитни продукти. За тялото тя използва и ексфолианти и кремове. Тя трябва да прекарва дълги часове в снимките, които включват много грим и по този начин се опитва да почиства лицето си често. Тя не спи много, което предизвиква тъмните й кръгове, но напоследък тя получи лекарство, продукт на Ян Марин, което лекува тъмните й кръгове за една нощ. Тя също използва четка Clarisonic веднъж седмично.

Грим:

NinaDobrev-Грим

Тя присъства на лансирането на овлажнител GinZing и тя го използва сама. Тя е влюбена в това и чувства, че или кафето, или женшенът помагат на кожата й да се засили и да се събуди. Тя използва бронзовия компакт на Том Форд за редовен грим. Обича да държи кърпичките под ръка, за да може бързо да измие лицето си, когато е на открито, а също така дава успокояващ ефект и се чувства спокойна.

Грижа за косата:

NinaDobrev-грижа за косата

Нина има гъста кестенява коса и обича да поддържа косата си здрава. Майка й я беше предупредила да свали косата си, тъй като знаеше, че поради кариерата си ще трябва да играе редовно с различни стилове. Тя използва плитки за плитки за къдриците си, вместо за маша. За измиване тя предпочита три пъти седмично и го прави с кератиново лечение, маските за коса са от мароканско масло. Тя мечтае един ден да бъде момиче от Лореал или Пантене и по този начин полага допълнителни усилия да поддържа косата си здрава.

Грим за очи:

НинаДобрев-грим за очи

Нина не се наслаждава на прекомерния грим на очите. Дори за събития едва ли бихте я видели да облича очите си много. Винаги носи спирала и ги носи редовно. Тя обича много черно и кафяво и когато става въпрос за спирали, обича да поставя кафяв слой върху черния, за да й придаде различен вид.

Устни:

НинаДобрев-устни

Нина обича да държи устните си безплодни или просто харесва светлите, а понякога и малко блясък. Тя не е от онези актриси, които биха искали да си сложат тежък грим за устни. Както подсказва нейният герой, тя си слага малко червило, но иначе обича да я държи проста.

Тайни на диетата:

NinaDobrev-Diet Secrets

Нина обича да следва здравословна диета, веднъж беше казала това в Teen Vogue. Обича да пие комбуча, смутита и обича да яде здравословен овес. Дори и да е строга по отношение на диетата си, тя често обича да продължава да дегустира някои от хранителните продукти, за които винаги жадува. Тя обича торти и шоколадови бонбони и това е нещо, на което просто не може да откаже.

Тайните на фитнеса:

NinaDobrev-Фитнес тайни

Нина обича йога. Въпреки натоварения си график, тя пести време за йога и обича факта, че тя почиства порите й, а също така я поддържа във форма и балансирана. Тя поне се опитва да практикува йога три до четири пъти седмично и дори продължаваше да казва, че може да бъде инструктор по йога, защото е толкова влюбена в това.

Надявам се да ви харесат тези съвети за красота и фитнес тайни на Нина Добрев. Оставете коментара си по -долу.