Натали Портман е едно от най-невинно изглеждащите лица на Холивуд. Тя е призната за таланта, личността и вечната си красота. Получаваме много красиви лица, но красота с труден мозък и тя е една от тях. Тя се носи чрез медиите, като е скромна и твърда и никога не обезсърчава феновете си. Ще преминем през някои от нейните тайни за красота, които ще ви помогнат да разберете какво поддържа красивата й кожа безупречна по всяко време.

Съвети за красота и тайни за фитнес на Натали Портман:

По -долу ще разгледате най -добрите съвети за красота и тайни за фитнес на Натали Портман.

Тя го държи просто:

съвети за красота на Натали Портман

Актрисата обича да я поддържа проста и естествена. Тя цитира: „Искам да се чувствам естествено, не като че ли имам маска, но и като засилена версия на моето естествено аз“. Тя обича да поддържа кожата си хидратирана и затова редовно използва продукти за грижа за кожата Pai.

Грим:

Натали Портман Грим

За събитията, които се случват през деня, тя се опитва да поддържа възможно най -малко грим. Въпреки това през нощта тя не се отказва от червилото и спиралата си. Повечето справедливи актриси обичат червените червила, защото ги правят да изглеждат по -красиви и да се целуват, но тя обича да запазва светлината. За парфюмите тя предпочита цветя и жасмин най -много.

Грижа за косата:

Натали Портман Грижа за косата

Виждали сме много смели и красиви жени, но да останем напълно плешиви и да изглеждаме красиви е нещо, което забелязахме в Натали Портман. Тя е една актриса, която обича да експериментира с прическите си. Тя харчи много пари за правене на различни прически за различни поводи или за фотосесии. Тя казва, че избелването на косата два пъти седмично е вредно и трябва да се избягва.

Грим за очи:

Натали Портман Грим за очи

Натали обича да поддържа грима си прост, но обича да очертава окото си. Събитията за нощта не могат да бъдат без нейната спирала Dior и тя мрази да скубе вежди твърде често, защото чувства, че те не растат отново.

Грим за устни:

Натали Портман Грим за устни

Натали никога не беше много запалена по червените червила, току -що беше носила Rouge Dior Rouge Blossom за рекламата на Miss Dior Cherie и това наистина й харесваше. Освен това тя обикновено обича да използва светли цветове за устните си и да не изглежда много елегантно.

Грижа за кожата:

Натали Портман Грижа за кожата

Натали се придържа към използването на продукти за грижа за кожата Pai. Тези продукти естествено подсилват младостта и не са като другите продукти против стареене. Натали има чувствителна кожа, така че това й подхожда най -добре, като е органична и ефективна. Актрисата никога не забравя да почисти и овлажни кожата си преди лягане. Тя предпочита редовното ексфолиране на кожата, което се извършва чрез търкане и възвръща свежата кожа и отмива мъртвите. Тя също така прави смисъл да нанесе слънцезащитен крем, преди да излезе за събития.

Тайни на диетата:

Диетични тайни на Натали Портман

Натали не само обича да яде, но и обича да готви. Тя се придържа към зеленчуци, които консумира за обяд и вечеря, за закуска често обича тостове и яйца или овес. Тя приема добавки за витамин D, витамин В12 и калций, за да поддържа енергията си. Тя беше претърпяла драстична промяна след раждането си, когато трябваше да се подготви за ролята си в „Черен лебед“. Тя беше заседнала в бадеми, много вода и само зеленчуци и скоро се подготви да стане танцьорка на балерина за филма.

Тайните на фитнеса:

Натали Портман Фитнес тайни

Трудно е за актьорите да отделят време за тренировки от натоварения си график, но да, те се нуждаят от това толкова лошо, колкото трябва да работят. Актрисата отделя 4 часа от седмицата си и упражнява 4 пъти, за да се поддържа във форма. Нейните упражнения включват въртене, разтягане, плуване и елиптични машини, които я правят по -силна като личност, а гъвкавостта й се увеличава.