Er is nauwelijks een vrouw die niet jaloers is op de schoonheid en aantrekkingskracht die Megan Fox heeft. Als een van de meest vooraanstaande Hollywood-beroemdheden, maakt haar stralende gezicht, betoverende en magische ogen en prachtig haar haar bijna onberispelijk. De gratie waarmee ze loopt en de mooie pruilmond dragen alleen maar bij aan haar algehele persoonlijkheid. Miljoenen vrouwen willen de schoonheidsgeheimen van Megan Fox kennen.

schoonheidsgeheimen van megan fox

Het goede nieuws komt in de vorm van deze nieuwe en frisse gids hieronder die alles bevat wat je moet weten om het niveau van Megan Fox te bereiken als het om haar schoonheid gaat. Het enige dat u hoeft te doen, is ze grondig te bekijken en de meeste met pure toewijding te volgen om zichtbare resultaten te zien.

Megan Fox schoonheidsgeheimen, make-up, haar, huid en dieetgeheimen:

1. Ze gelooft in ‘Less is More’:

Een van de schoonheidsgeheimen waar Megan zich volledig aan wijdt, is die ‘less is more’-mantra. Voor haar is het de beste keuze om make-up tot een minimum te beperken en minder maar effectieve huidverzorgingsproducten te gebruiken. Ze heeft een volledig geloof in een reinigings- en vochtinbrengende routine die ze met de nodige toewijding volgt. Haar favoriete moisturizer is Bulgarian Rose Otto van het merk Epicuren Discovery.

2. Korte douches:

Ze gelooft er niet in om zichzelf uren in water te laten weken, maar heeft liever zin om te douchen wanneer dat nodig is, gevolgd door een massage van Cold Pressed Organic Oil als vochtinbrengende crème. Ze gebruikt druivenpitoliesmaak uit het assortiment. Het past helemaal bij haar huid volgens haar en is veel lichter en heilzamer dan olijfolie.

3. Nee-nee tegen zonnebrandcrème:

Megan is een van de weinige mensen die een hekel heeft aan zonnebrandcrème en de chemicaliën die het met zich meebrengt. Het veroorzaakt allergieën voor haar gevoelige huid. Ter bescherming tegen de UV-stralen van de zon probeert ze alleen in zeldzame gevallen naar buiten te gaan en in dergelijke gevallen gebruikt ze haat om het gezicht te beschermen. In het geval dat ze zonnebrandcrème moet aanbrengen, is het alleen La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 High Protection Fluide Extreme Sunscreen.

4. Voor oogzorg:

Megan wijdt zich volledig aan het verzorgen van haar kattenogen die haar vanaf de geboorte zijn geschonken. Ze gebruikt het Vitamine C Ester Eye Serum van Perricone MD. Ze paste het 3-4 keer per dag toe voor de beste resultaten. Dat doet ze na het wassen van het gezicht.

5. Elke week Oxy-gezichtsbehandeling:

Elke week een gezichtsbehandeling met zuurstof helpt haar huid te ademen volgens Megan. Dit wordt gedaan omdat ze geen tijd heeft om regelmatig maskers aan te brengen. Ze vormt dit met regelmatige gezichtsbehandelingen om huidverzorging goed te maken.

6. Veel water hebben:

Een van haar schoonheidsgeheimen is haar liefde voor water en andere gezonde vloeistoffen die de huid hydrateert en de gifstoffen goed wegspoelt. Volgens haar helpt het drinken van 10-12 glazen water haar huid vlekkeloos en vrij van alle problemen te houden.

7. Goede rust en slaap nemen:

Voor haar is rust en een goede nachtrust erg belangrijk omdat ze gelooft dat het haar huid stralend, fris en vrij van donkere kringen en wallen houdt. Het is zelfs bewezen door professionals dat dit feit waar is.

8. Miss Foundation Soms:

Volgens Megan zou elke vrouw wel eens foundation moeten missen. Dit zal de huid helpen ademen en ook wegblijven van problemen met verstopte poriën. Het helpt ook bij het geven van een natuurlijke schoonheid aan het gezicht waar je dol op zult zijn. Het geeft je ook een andere look dan normaal.

Dit zijn enkele van de schoonheidsgeheimen van Megan Fox die je zonder twijfel in je regime kunt volgen.