Het is moeilijk om te zien dat mensen worden beïnvloed door hun korte lengte, mentaal en emotioneel, en het is moeilijk om een ​​realistische manier te vinden om een ​​paar centimeter toe te voegen. Dit betekent echter ook niet dat het totaal onmogelijk is. Een van de oplossingen die je misschien niet eens kende; waar u naar op zoek was, is ayurvedisch medicijn voor lengtetoename. Ayurveda is een geneeskundige praktijk die wordt geassocieerd met een breed scala aan aandoeningen die worden behandeld. Het is een heel natuurlijk, holistisch medicijn dat geen bijwerkingen veroorzaakt door kuren te bieden op basis van gemengde kruiden die van nature voorkomen. Wist je dat Ayurveda een van de beste remedies is om een ​​paar centimeter aan je lengte toe te voegen? Hier is een essentiële en gedetailleerde gids voor de beste ayurvedische geneeskunde voor producten voor lengtegroei om langer te worden.

Een korte lengte kan te wijten zijn aan erfelijkheidsredenen, gebrek aan goede voeding, tekort aan essentiële vitaminen en mineralen, middelenmisbruik, gebrek aan voldoende fysieke activiteit, endocriene/hormonale problemen, meestal gerelateerd aan de hypo-functionele hypofyse. Ook zijn problemen met botvorming en verkalking verantwoordelijk voor een kortere gestalte en lichaamsbouw.

Ayurvedische medicijnen om de hoogte te verhogen zonder bijwerkingen

Ayurvedische medicijnen voor lengte, zoals kajakalp, abhyanga, Nasya en Rasayana, zijn enkele van de beste ayurvedische medicijnen voor het vergroten van de lengte. Verder helpen deze medicijnen bij het versterken van de spieren en het verlichten van spanning uit lichaamsweefsels, het verjongen van het lichaam, het bieden van anti-verouderingsvoordelen en het verbeteren van de werking van vitale organen, het immuunsysteem en het endocriene systeem in het lichaam.

Ayurveda is een oude Indiase wetenschap die medicijnen maakt met alleen natuurlijke en geneeskrachtige kruiden. Het beste van Ayurvedische medicijnen is dat ze meestal vrij zijn van bijwerkingen. Ayurvedische manieren om de lengte te vergroten bieden maximale voordelen als ze worden geconsumeerd in de pre-puberteit en puberteit, omdat dan de natuurlijke neiging van het lichaam om groter te worden maximaal is. Het kan echter ook nuttig zijn als het wordt geconsumeerd op de leeftijd van 25 jaar bij mannen en 21 jaar bij vrouwen. De resultaten van ayurvedische lengtegroei zijn traag en kunnen pas over een paar maanden worden gewaardeerd.

Ayurveda alleen kan geen wonderen doen, en het is even essentieel dat een persoon een uitgebalanceerd dieet volgt met de volheid van eiwitten, vitamines en mineralen en zijn/haar lichaamsgewicht onder controle houdt. Vergeet niet om veel fysieke oefeningen te doen, zoals sprinten, hardlopen, strekken en yoga.

Het artikel heeft een lijst samengesteld van top 9 ayurvedische medicijnen die de lengte verhogen en die al jaren op grote schaal worden gebruikt, alleen of in combinatie met andere kruiden en voedingssubstanties om degenen die klein zijn te helpen en tot een maximale lengte te groeien, ze kunnen.

Beste ayurvedische medicijnen voor natuurlijke verhoging van de lengte:

Lees verder om meer te weten te komen over de eigenschappen van deze ayurvedische kruiden die het holistische welzijn van een persoon teweegbrengen en daarom direct of indirect helpen om de lengtegroei te stimuleren. Ayurvedische geneeskunde voor lengtetoename is hier.

1. Shilajit/minerale pek/asfalt:

ayurvedische medicijnen om de lengte te vergroten

Dit beste ayurvedische medicijn voor lengtegroei kan meerdere voordelen bieden, zoals verbetering van de lichaamskracht en flexibiliteit, het vergroten van het uithoudingsvermogen, het beheersen van de bloeddruk, gewichtsverlies, verbetering van het geheugen, verhoging van het libido, toename in lengte en emotioneel welzijn.

Hoe te gebruiken: Het mengsel is het beste wanneer het wordt geconsumeerd met warme melk of warm water. Neem de benodigde hoeveelheid en meng goed in water of warme melk. Het wordt aanbevolen om ‘s morgens en’ s avonds te consumeren, Purblack 30 of 40 minuten na het eten en een uur voordat u gaat slapen innemen.

Wanneer te nemen: Je kunt de hars op elk moment van de dag consumeren wanneer het jou uitkomt.

2. Ashwagandha/Withaniasomnifera/Indiase ginseng:

Ashwagandha Ayurvedische medicijnen om de hoogte te vergroten

Ashwagandha is het beste ayurvedische medicijn voor lengtetoename, een poedervormige wortel van een krachtig ayurvedisch kruid, waarvan bekend is dat het de botbreedte en -dichtheid verbetert en daarom zeer nuttig is gebleken bij het vergroten van de hoogte.

Dosering:

  • Twee eetlepels Ashwagandha-poeder kan het beste worden ingenomen met warme koemelk, gezoet met verse rietsuiker of Gur ‘s nachts gedurende ten minste 45 dagen om het effect van dit ayurvedische medicijn voor het vergroten van de lengte te observeren.
  • Een andere populaire Ayurvedische combinatie om Ashwagandha te consumeren, samen met Khajoor/dadels, zwarte sesam en ghee gemaakt van ‘koemelk’.

Om maximale voordelen te behalen, moet u zich overgeven aan een junk-vrij dieet en voorkomen dat u uw lichaam laadt met gifstoffen zoals thee, koffie, alcohol en roken. Mensen met hoge bloeddruk moeten het in ieder geval vermijden of innemen na overleg met een vertrouwde Ayurvedische beoefenaar.

3. Shatavari/Asperges Racemosus/Liliaceae:

Shatavari Ayurvedische geneeskunde om de hoogte te vergroten

Shatavari is een andere Ayurvedische behandeling voor het vergroten van de lengte. Het wordt gewonnen uit de wortels en bladeren van het kruid en is een zeer rijke bron van koolhydraten, eiwitten, vetten vitamine B, C en A. Door de rijkdom aan voedingsstoffen. Het wordt nuttig gevonden bij het vergroten van de lengte van een persoon. Het blijkt ook zeer nuttig te zijn bij de natuurlijke en veilige behandeling van zenuwaandoeningen, ontstekingen en hypertensie.

Dosering: Shatavari wordt meestal voorgeschreven door ayurvedische artsen om tweemaal per dag, ‘s ochtends en’ s avonds, te worden ingenomen. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van capsules op de markt.

Waarschuwing: Zwangere vrouwen mogen het niet nemen.

4. Yashtimadhu/Glycyrrhiza Glabra:

Ayurvedische geneeskunde om de lengte te vergroten

Dit medicijn om de hoogte te vergroten door middel van Ayurveda blijkt ook antimicrobiële, antioxiderende, antistress- en ontstekingsremmende eigenschappen te bevatten. Het verbetert ook de textuur van huid en haar en verbetert het uithoudingsvermogen en de lengte bij individuen.

Dosering: Maximale dosering per dag is niet meer dan ‎6 gram. Ze zijn in de winkels verkrijgbaar als tablets.

  • Voor volwassenen: ‎1 tot 3 gram
  • Voor kinderen: ‎250 mg tot 1,5 gram

Waarschuwing: Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, is het het beste om een ​​arts te raadplegen voordat ze worden ingenomen.

5. Guggul:

Guggul

Dit ayurvedische kruid is nodig als ayurvedische manier om de hoogte te vergroten, omdat het enorm helpt en helpt bij het verbeteren van het lichaamsmetabolisme. Verder is dit nuttig voor diegenen die proberen af ​​te vallen. Het helpt bij het normaliseren van het lipidenprofiel door de niveaus van lipoproteïnen met lage dichtheid en lipoproteïnen met zeer lage dichtheid te verlagen, terwijl de niveaus van de hartvriendelijke lipoproteïnen met hoge dichtheid worden verhoogd. Het helpt bij het verhogen van de schildklierhormonen bij mensen met hypothyreoïdie, een reden om een ​​tekort te hebben.

Dosering: Een typische dosis guggul-poeder is ¼–½ theelepel, een- of tweemaal daags, of zoals voorgeschreven door uw arts. Guggul-poeder kan ook worden ingenomen met water, melk, ghee, honing of een andere dragerstof.

Waarschuwing: De arts kan u de doseringsspecificatie adviseren, afhankelijk van uw lichaam en gezondheid.

6. Arjuna/Terminalia Arjunaschors:

Arjuna/Terminalia Arjuna Bark

Arjuna is nog een ander Ayurvedisch medicijn voor het vergroten van de hoogte, een medicijn dat is afgeleid van de bast van de boom en waarvan bekend is dat het de algehele stofwisseling verbetert en dus een algemeen positief effect heeft op de groei van een ‘individu’. Het heeft ook antioxiderende en cardioprotectieve eigenschappen. Je kunt het kruid en extract van Arjuna-schors vinden in natuurvoedingswinkels en online of andere drogisterijen.

Dosering: Neem eenmaal daags één capsule of zoals aanbevolen door uw arts.

Waarschuwing: Omdat er studies zijn over het gebruik en de voordelen ervan, is het moeilijk om de juiste dosering vast te stellen en hoe deze in wisselwerking staat met andere medicijnen.

7. Bala:

Bala Ayurvedische geneeskunde om de lengte te vergroten

Deze ayurvedische behandeling voor lengtetoename helpt bij het opbouwen van spierkracht en verbetert het algehele uithoudingsvermogen van een persoon. Dit is de reden waarom de olie afgeleid van Bala-kruid wordt gebruikt om te masseren bij kinderen en atleten om de spierkracht te vergroten. Wanneer het samen met gezoete melk wordt ingenomen, revitaliseert het het lichaam en bevordert het de genezing van lichaamsweefsels.

Dosering: Droog de bladeren grondig in zonlicht en maal ze tot poeder.

Neem ongeveer ½ tot 2 gram per dag en meng dit door melk of vruchtensap. Je kunt het bedrag ook splitsen en het twee keer per dag hebben.

Waarschuwing: Raadpleeg uw arts als u irritatie ervaart.

8. Guduchi:

Guduchi Ayurvedische geneeskunde om de hoogte te vergroten

Guduchi werkt op de weefselelementen in het lichaam en versterkt deze. Het medicijn stimuleert verder ook het immuunsysteem en zorgt ervoor dat alle organen in harmonie met elkaar samenwerken om holistische groei te bevorderen. Guduchi is een ideale behandeling voor lengtegroei in Ayurveda waarvan bekend is dat het significante resultaten laat zien.

Dosering: Het poeder van de bladeren moet worden geëxtraheerd door de bladeren te drogen en goed te malen. Neem 3-6 gram per dag en meng dit met 15 ml water. Drink het afkooksel dagelijks één keer per dag.

9. Amalaki:

Amla om de hoogte te vergroten

Bij regelmatig gebruik zonder falen, helpt deze lengtegroeibehandeling in Ayurveda bij het vergroten van de lengte en het verminderen van het gewicht. Het helpt ook bij de behandeling van problemen met de schildklier, die de lengte negatief beïnvloeden.

Dosering: Maak het fruit schoon en maal het goed. Week dit ongeveer 20 nachten in amla-sap. Meng dit met ghee, honing en lange peper en wat fijne suiker. Bewaar de mix in een pot ingevet met ghee.

Meng deze jam van 5 gram 2 keer per dag in lauw water. Gebruik het dagelijks om resultaten te zien.

Waarschuwing: Voor vrouwen die borstvoeding geven, is het het beste om een ​​arts te raadplegen alvorens te consumeren.

10. Praval Pishti:

Praval Pishti

Dit is het beste Ayurvedische product voor hoogtegroei in Patanjali. Het bevordert een gezonde stofwisseling en stimuleert het endocriene systeem. Het product is gemaakt van koraal en bevat tal van gezondheidsvoordelen, en is een effectief ayurvedisch medicijn om de lengte na 18 jaar te vergroten.

Dosering: 125 mg tot 500 mg tweemaal of driemaal per dag is de ideale dosering. De maximale dosering van praval pishti mag niet hoger zijn dan 2500 mg per dag.

Waarschuwing: Raadpleeg uw arts voor het ideale gebruik.

11. Dr. Ayurveda Hoogteverhoger:

Dr. Ayurveda Hoogteverhoger

Dit is een populair Ayurvedisch product om de lengte te vergroten zonder bijwerkingen. Dr Ayurveda Hoogteverhoger is gemaakt van een kruidenmengsel. Het heeft weinig ingrediënten, zoals Shatavari, Tal Makhana, Harad, Ashwagandha, Kale Til, Kali Musli, Amla, Salam Mishri, Rumi Mastagi en Mishri. Dit is een goed ayurvedisch medicijn voor lengtetoename na 22

Dosering: Neem 1-2 gram ‘s ochtends na het ontwaken en doe hetzelfde voordat u naar bed gaat, gemengd in gewoon water.

Waarschuwing: Raadpleeg uw arts voor een ideale dosering.

Ayurvedische tips om de hoogte te vergroten:

Uw lengte verhogen kan nu eenvoudig zijn met enkele tips rechtstreeks uit Ayurveda.

1. Vermijd thee en koffie:

Vermijd koffie en thee in uw dieet; voeg in plaats daarvan een glas melk toe. Melk zal je botten versterken en het calcium erin werkt als een booster voor de hoogte.

2. Yoga:

Oefen yoga. Specifieke yoga-oefeningen zijn bedoeld om je lengte te vergroten door groei-inducerende hormonen vrij te geven. Probeer Surya Namaskar, Adho Mukha Svanasana voor hoogtetoename.

3. Oefening:

Probeer naast yoga wat rekoefeningen zoals de cobra stretch, buig je voorover of ga elke dag een paar minuten op je tenen staan, zo vaak als mogelijk.

4. Ashwagandha:

Ashwagandha is een krachtige jam die ook wel Indiase ginseng wordt genoemd. Meng twee lepels jam in warm water. Je kunt suiker of honing toevoegen en drinken voordat je naar bed gaat. Vermijd hierbij fastfood. Afgezien van deze, blijken veel andere Ayurvedische kruiden effectief te zijn in het vergroten van de lengte bij individuen. Patanjali beweert een aantal beste Ayurvedische producten voor het verhogen van de hoogte aan te bieden, maar voordat u een van deze begint te consumeren, moet u eventuele bijwerkingen observeren. Ayurvedische producten hebben meestal geen bijwerkingen, maar als u toch last krijgt van bijwerkingen, stop ze dan meteen.

Dit waren ayurvedische manieren om de lengte te vergroten die je kunt gebruiken om zichtbare resultaten te zien, samen met goede voeding en snel sporten. Neem contact op met uw arts voordat u een van deze geneesmiddelen gebruikt als u ernstige gezondheidsproblemen heeft. Maak je geen zorgen meer; met deze natuurlijke geneeswijzen kunt u uw lengte vergroten en uw houding verbeteren. Heeft u nog meer Ayurvedische kruiden waarvan u denkt dat we ze allemaal moeten kennen? Schrijf in de reacties hieronder. Laten we samen een natuurlijk gezonde wereld creëren!

Veel Gestelde Vragen & antwoorden:

Q1. Hoe wordt iemand groot??

antw: Het menselijke groeihormoon dat in de hypofyse wordt geproduceerd, veroorzaakt een toename in lengte. De groeihormoonspiegel in ons lichaam is hoog tot aan de adolescentie, waarin we in de hoogte groeien. Het niveau van menselijk groeihormoon begint in het lichaam te dalen zodra de adolescentiejaren zijn verstreken, waardoor de groei daarna stopt. Vrouwen stoppen meestal met groeien na 21, terwijl mannen de neiging hebben om tot 25 te groeien. Dit zijn echter slechts de gemiddelde leeftijden. Vrouwen kunnen hun lengte verhogen tot 25 jaar en mannen tot 27-30 jaar.

Q2. Is er een ayurvedische geneeskunde voor lengtetoename na 30?

antw: Er is geen garantie. De volgende geneesmiddelen kunnen echter worden ingenomen:

  • Dhatupaushtik Vati twee tabletten twee keer per dag na de maaltijd met warme melk.
  • Shatavari Churna 3g twee keer per dag na de maaltijd met warme melk.
  • Drakshasava 15 ml tweemaal daags na de maaltijd met dezelfde hoeveelheid water.

Praat met uw arts en neem de bovenstaande geneesmiddelen in met hun toestemming.

Q3. Veroorzaakt rietsuiker een toename in hoogte??

antw: De reden waarom bruine suiker of rietsuiker helpt bij het vergroten van de hoogte, is de hoge antioxiderende eigenschappen. Ze bevatten ontstekingsremmende stoffen, polyfenolen (Fontanella) en fytochemicaliën.

Q4. Verhoogt Dr Ayurveda echt de hoogte??

antw: Dr. Ayurveda Hoogteverhoger Ayurvedische capsules bestaan ​​uit een kruidenmengsel. Afhankelijk van de persoon kan de hoogteverhoging tussen de 1 en 6 inch zijn. Deze formule kan ook de immuniteit verhogen en u beschermen tegen verschillende ziekten.

V5. Wat zijn enkele aanvullende tips om een ​​paar centimeters te winnen?

antw: Doe regelmatig yoga en pranayama. Het helpt je stofwisseling te verbeteren. Doe meestal Tadasana, Kapalbhati en AnulomVilom. Vermijd voedsel dat pittig en gefrituurd is. Eet fruit en vezelrijk voedsel en groene bladgroenten. Zorg voor voldoende water om te drinken.

Q6. Werkt Ashwagandha als Ayurvedische geneeskunde voor lengtetoename na 25?

antw: Ja, het is mogelijk. Het brede scala aan mineralen in Ashwagandha helpt de botten van het lichaam te vergroten en verhoogt ook de botdichtheid, wat helpt om de hoogte te vergroten.

Q7. Is melk goed voor hoogtetoename??

antw: Melk is rijk aan calcium, een essentieel mineraal voor botgroei. Calcium werkt ook als een booster voor de lengte. Naast calcium bevat melk vitamine A en eiwitten die essentieel zijn voor de algehele lichaamsontwikkeling, inclusief lengte. Drink dagelijks minimaal twee glazen melk om uw lengte met enkele centimeters te vergroten.