шезлонги bellevue clubhouse плувен басейн

Сега ще ви запознаем с красивата клубна къща Bellevue. Намира се в Белвю, Вашингтон – предградие на Сиатъл и е създадено от Baylis Architects. Клубът е замислен като социален клуб, модерен фитнес и луксозен хотел.

Проектът включва много фитнес съоръжения, просторна библиотека и атрактивни спортни игрища на открито.

Усеща се влиянието на азиатския архитектурен стил. Хотелът е ориентиран на северозапад и има наклонени покриви, големи надвеси и облицовки от кедрово дърво.

Клубната къща Bellevue разполага с открит плувен басейн, разположен на север и тенис кортове от южната страна. Така гостите получават спираща дъха гледка към заобикалящата природа. Членовете на клуба могат също да се насладят на уединената дзен градина, красиви водни съоръжения и вдъхновено от Азия озеленяване.

Интериорът е много светъл и просторен. Прозрачните стенни панели и прозорците внасят естествена слънчева светлина във всичките три нива на фитнес залата.

Беше голямо предизвикателство да се интегрира модерната стоманена рамка в съществуващата бетонна конструкция. Разширените отвори трябва да се вземат предвид при сеизмичната поддръжка на сградата. Цялата къща е напълно възстановена – спортните зали са реновирани, стаите за ракетбол са превърнати в многофункционални стаи и офиси, а библиотеката има подобрен изглед и по -лесен достъп до външните съоръжения.

  Bellevue Klubhaus разполага с модерни фитнес студиа със страхотни спортни уреди

модерно оборудване фитнес стъклени стени

Bellevue Klubhaus – азиатският щрих във външния дизайн

bellevue clubhouse азиатско докосване  Стилна и уютна стая за релакс в тъмни тоновестая за релакс в клубната къща на Bellevue

 Елегантен хотел със стъклена фасада и открити тенис кортовестъклена фасада на bellevue clubhouse  Приятни водни системи до басейнаоткрита зона на хотела шезлонги водни съоръжения  Романтична атмосфера в прекрасната трапезарияхотелска екстравагантна стилна трапезария  Модерна фитнес зала със стъклени стени, които позволяват достъп на слънчева светлинахотел фитнес зала модерна светла  Атрактивно осветление в стълбищната клеткастълбище за интериорен дизайн на хотела

Текст с Катя