модерен бял външен дизайн на хотел Сингапур

Клубният хотел в Сингапур от Министерството на дизайна

Министерството на дизайна проектира нова малка луксозна къща в Сингапур, наречена „Клубът“.

Клубният хотел е последната, ултрамодерна луксозна къща от Министерството на дизайна, която се намира на мега шикозната улица Club и има 22 уникални стаи, а също и открито кафе на покрива.

При проектирането на марката на Club Hotel, MOD внимателно организира подходяща дизайнерска визия за всички свързани, придружаващи табели и обзавеждане на стаи. Насочен към номадския дизайн и начин на живот, този хотел е смесица от изискан и удобен дизайн, както на местно, така и на световно ниво.

Колин Сий, директор по дизайна, казва: „В търсенето на нови възможности за изграждане на хотел в рамките на Сингапур, както и запазването на исторически богатото наследство на Club Street и Ann Siang Hill, ние черпихме вдъхновение от 2 източника. “

„Първият е колониалното минало на Сингапур, което трябва да споменем тук с иронично-изкуствени допълнения, като по-голямата от живота статуя на Томбола с глава в облаците, както и някои централни мебели и предмети на изкуството.

Второто вдъхновение идва от популярната природа на района като център за парични преводи за китайски имигранти от началото на века, когато спечелените пари и тъжните писма бяха изпратени в родината. Събрахме информацията за него и създадохме функции, които намекват за това наследство в дизайна на хотелски стаи, където пътищата на съвременните номади и този от миналото се пресичат за момент.

Всички стаи съчетават традиционния колониален дизайн с модерни детайли, мнение и прекрасно благополучие чрез колониална, шикозна естетика. Уникалното е съчетано с изисканото произведение на изкуството във всяка от 22 -те хотелски стаи. MOD проектира произведението на изкуството и известният местен художник Уинлин Тан го реализира в хотела. Гостите имат избор да се настанят във фоайето или в небесната лента. F * B зоните, проектирани от Jane Yeo, имат предверие във фоайето, тапас бар и 2 частни зали за функции.

Рецепцията на този хотел е поразителна и привлекателна – шахматна дъска на пода

клуб хотел в сингапур рецепция бял дизайн

Непряко осветление – два удобни кресла и малка масичка за кафе – черно -бяла красавица

клуб хотел в Сингапур бял дизайн шахматен под

 Голямата статуя на томбола – истинско произведение на изкуството

клуб хотел в Сингапур бели дизайнерски статуи томболи

Уникален дизайн на вратите на стаите в хотела

номер на хотел в сингапур модерен бял дизайн

Модерен, минималистичен дизайн на мебелите в хотелските стаи

клуб хотел в Сингапур бял дизайн непряко осветление

 Снежнобяла двойна стая с черни акцентиклуб хотел в Сингапур бял дизайн уютен       Татуировка на стена – флорални мотиви над леглотоСингапур хотел модерен бял дизайн спалня

Две малки табуретки и кръгла странична маса – черна висяща лампа

клуб хотел в Сингапур бял дизайн висяща лампа бяло черно   Черно -бели плочки за баня – оригинален дизайн на мивкатаклуб хотел в сингапур бял дизайн шахматна баня

Големи огледални стени в банята

Сингапур хотел модерен бял дизайн баня

Непряко осветление в коридора – The Club Hotel в Сингапур

сингапурски хотел модерен бял цветен модел на стена