Hoe zich te ontdoen van schrale lippen? – Beste behandelingen

Je wikkelt je in de wintermaanden in extra lagen, want de winter brengt kloven, allergieën, vitaminetekorten, droogheid en gesprongen lippen met zich mee. Gebarsten lippen, vaak gebarsten lippen genoemd, zijn een symptoom van de winter, waardoor je lippen zo kwetsbaar worden door uitzetting in kleine spleten en scheuren. Vooral bij vrouwen zijn gesprongen lippen een… Continue reading Hoe zich te ontdoen van schrale lippen? – Beste behandelingen

De acht beste manieren om uw huid natuurlijk lichter te maken in plaats van een chemische huidbleekbehandeling

Tegenwoordig kun je veel producten voor het bleken van de huid op de markt vinden. Het probleem is dat meer dan de helft ervan is gemaakt met chemicaliën die ook je huid beschadigen. Maar als u een blekere tint wilt bereiken, kunt u dit doen met natuurlijke huidverlichtingsproducten. En je kunt een paar tinten lichter… Continue reading De acht beste manieren om uw huid natuurlijk lichter te maken in plaats van een chemische huidbleekbehandeling

9 effectieve tips om thuis van donkere knieën af te komen

Knieën zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam, vooral van benen, omdat het donkere knieën heeft, waardoor je jezelf kunt onthouden voor veel soorten outfits waardoor je er soms hot en happening uitziet. Deze donkere knieën kunnen ervoor zorgen dat je geen korte rok, jurken en broeken draagt, de outfits die meer glamour aan je… Continue reading 9 effectieve tips om thuis van donkere knieën af te komen

10 geweldige voordelen van amandelolie voor je huid!

Amandel, die bekend staat als de koning van de noten, komt vooral voor in landen in het Midden-Oosten. Tegenwoordig is Californië een van de grootste producenten van amandelen ter wereld geworden vanwege de inhoud ervan. Deze gedroogde amandelen worden koud geperst met minder hitte om er olie uit te halen. Over het algemeen zijn de… Continue reading 10 geweldige voordelen van amandelolie voor je huid!

10 fantastische voordelen van kokoswater voor je huid!

Kokoswater (nariyal pani in het Hindi) is een heldere vloeistof die wordt aangetroffen in de kokosnootvrucht of kokospalm. Dit water heeft een zoete en nootachtige smaak en wordt beschouwd als een verfrissend drankje dat licht verteerbare koolhydraten en elektrolyten bevat. Deze kokosnoten groeien aan grote palmbomen die wetenschappelijk bekend staan ​​als Cocos nucifera. De vloeistof… Continue reading 10 fantastische voordelen van kokoswater voor je huid!

15 zelfgemaakte gezichtswasbeurten die je moet proberen voor elk huidtype!

Maakt een gewone zeep je gezicht droog en rekbaar? Hoe zit het met het maken van een gepersonaliseerde zelfgemaakte gezichtsreiniger die inspeelt op de unieke behoeften van je huid? Klopt! Het is tijd om de met chemicaliën beladen zepen af ​​te schaffen en over te stappen op natuurlijke reinigingsmiddelen die u gemakkelijk thuis kunt bereiden… Continue reading 15 zelfgemaakte gezichtswasbeurten die je moet proberen voor elk huidtype!

10 eenvoudige maar geweldige voordelen van arganolie voor huid en gezicht!

Arganolie, vaak ‘vloeibaar goud’ genoemd, is een biologisch product dat wordt gewonnen uit de pitten van de arganvrucht. Deze arganvrucht komt voor aan de arganboom, die bijna uitsluitend in Zuidwest-Marokko groeit. Vandaar dat deze olie ook wel Marokkaanse arganolie wordt genoemd. Arganolie komt voornamelijk voor in twee vormen: de eetbare arganolie die wordt gewonnen uit… Continue reading 10 eenvoudige maar geweldige voordelen van arganolie voor huid en gezicht!

10 weinig bekende maar geweldige voordelen van vitamine C voor je huid!

Vitamine C wordt in medische terminologie ascorbinezuur of ascorbaat genoemd, of L-ascorbinezuur (chemische formule C6H8O6) is een essentiële voedingsstof die het lichaam en het immuunsysteem in stand houdt. Vitamine C helpt de synthese van collageen in het lichaam. Het helpt bij wondgenezing, reparatie en onderhoud van botten, tanden, kraakbeen en weefsels. Het is ook een… Continue reading 10 weinig bekende maar geweldige voordelen van vitamine C voor je huid!

Vitamine E-olie voor de huid: 6 schoonheidsvoordelen die u niet kunt negeren!

Als je een bewuste shopper bent, moet je vitamine E hebben opgemerkt in de meeste van je make-up- en huidverzorgingsproducten! Dus, wat is de ophef over dit ingrediënt? Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine, die sterke antioxiderende eigenschappen heeft. Van het hydrateren van je huid tot het beschermen tegen UV-straling en het zelfs… Continue reading Vitamine E-olie voor de huid: 6 schoonheidsvoordelen die u niet kunt negeren!