Hoe toe te passen en gebruik van olijfolie voor gezicht

Heb je ooit olijfolie voor het gezicht geprobeerd? Hoe breng je olijfolie aan op je gezicht? De meeste mensen zijn erg bekend met olijfolie, omdat het veel wordt gebruikt bij het koken. Veel mensen pasten dit ook toe voor hun haar en huid, maar hoe zit het met het gezicht? U moet weten dat olijfolie op grote schaal wordt gebruikt voor cosmetisch gebruik. De olijfolie speelt een belangrijke rol bij het genezen van verschillende problemen zoals puistjes, acne, omdat het ontstekingsremmende eigenschappen en veel antioxidanten bevat.

Hoe olijfolie toe te passen en te gebruiken voor het gezicht:

Daarom bespreken we vandaag in dit artikel hoe olijfolie voor het gezicht moet worden aangebracht en gebruikt.

olijfolie voor gezicht

Nutritionele voordelen van olijfolie voor gezicht:

• De olijfolie is eigenlijk ironisch in mineralen, vitamines, plus natuurlijke vetzuren. Dit is ook het beste voor een gevoelige huid.

• Dit is een krachtig element van anti-aging producten voor huidherstel; amusant in antioxidanten, en vermijdt huidveroudering, de komst van rimpels en fijne lijntjes.

• Bovendien ondersteunt, revitaliseert en verdedigt het de huid.

• De olijfolie is ironisch in vitamine A en E en is daarom gunstig voor het verlengen van de jeugd, behoudt zijn elasticiteit, hydrateert de huid en is zacht.

Olijfolie

Methode om olijfolie voor gezicht aan te brengen:

• Neem een ​​paar druppels gekwalificeerde biologische koudgeperste olijfolie en smeer deze in een bolvormige beweging op uw gezicht. Het helpt om de beweging van de huidcellen te verhogen, naast het openen van de poriën.

• Plaats op een washandje met heet water op uw gezicht om de poriën extra te openen en verontreinigingen te verwijderen. Laat het 10 minuten.

• Een andere methode is dat je op dezelfde manier bepaald water in een vat kunt verwarmen en vervolgens je gezicht er een paar minuten boven kunt houden, ook de stoom inhuren om ervoor te zorgen dat het werkt.

• Door washandje om de onnodige olijfolie van je gezicht te reinigen.

Olijf

Gebruik van olijfolie om uw gezicht te laten profiteren:

Hieronder hebben we enkele methoden genoemd om olijfolie te gebruiken die gunstig zijn voor uw gezicht en schoonheid. Ze zijn als volgt;

1. Reinigingsmiddel:

Reinigingsmiddel van toepassing

De olijfolie maakt je huid zachter en verzorgt je huid zeker, waardoor het een werkende lotion is voor de vochtarme huid. Onzekerheid, je moet dode huidcellen scrubben en verwijderen om je gelaatskleur te verbeteren, poriën samendrukken en rimpels versterken, een licht grof bestanddeel versterken, bijvoorbeeld zout of suiker. Om een ​​reinigende scrub te maken, meng je 1/2 kopje olijfolie met 1 eetlepel zeezout. Breng aan op je gezicht. Leg op dat moment een warme handdoek om het goed in te laten trekken door de handdoek gedurende 10 minuten boven je gezicht te houden. Haal de handdoek weg en plet je gezicht met ijskoud water.

2. Vochtinbrengende crème:

hydratatie

De olijfolie verspreidt zich diep in de huid en laat deze zowel plat als zijdeachtig aanvoelen. Deze olie is een buitensporige hydratatie van de huid omdat het linolzuur bedekt, een complex dat niet door het lichaam wordt bereid en dat voorkomt dat water verdwijnt. Olijfolie kan een fitte huid ondersteunen dankzij vitamine A en E. Masseer de olijfolie mild op uw huid terwijl deze rustig vochtig is. Dit is een voortdurende bescherming van vocht om de huid uniform en flexibel te houden.

3. Exfoliëren:

Exfoliëren - Gezichtsmasker

Deze olie is een geweldige exfoliator en kan worden gerecycled om met succes dode huidcellen en vuildeeltjes te verwijderen. Het kan de poriën niet verstoppen. Het maakt het huidoppervlak glad en kalmeert je huid dankzij de inherente antioxidanten. Meng extra vergine olijfolie met fijn zeezout tot een pasta en verdeel het over je gezicht. Schrob zachtjes in een cirkelvormige beweging. Na enige tijd wassen met warm water.

4. Stimuleer elasticiteit:

Terwijl olijfolie intens in de huid van uw nek en gezicht wordt gemasseerd, heeft het voordelen om de elasticiteit te ondersteunen die voorheen plooien en ondersteuningen verminderde om te voorkomen dat nieuwe beginnen. Wrijf olijfolie gelijkmatig in je huid om dit voordeel te benutten.

5. Gezond uitziend gezicht:

krijg een mooi gezicht

Meng 1/2 kopje olijfolie, 1/4 kopje water en 1/4 kopje azijn en gebruik dit als een nachtcrème die je huid een vonk geeft. De azijn vermindert vlekken en olijfolie ontspant en conditioneert en vernietigt bacteriën en ontspant dode huidcellen. Spat wat water op je gezicht eerder smeren.

6. Oogcrème:

Crème op de ogen aanbrengen

Olijfolie is verantwoordelijk voor het intens voeden van het gebied rond de ogen en voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Als nachtcrème voedt het de zachte huid rond je ogen en verzacht het fijne lijntjes. Dep zachtjes bepaalde olijfolie onder je ogen voor het slapengaan of in de ochtend meng 1/2 kopje olijfolie met 1/4 kopje azijn naast 1/4 kopje water. Plop water op je gezicht, schaaf het mengsel op dat moment boven je huid. Wrijf op eerder naar bed gaan, en laat het dan de hele nacht aan.

7. Behandel acne:

Acne puistjes987

Masseer je gezicht met olijfolie en concentreer je op de moeilijke plekken. Leg op dat moment een vochtig, warm washandje boven je gezicht dat je een tijdje gebruikt, laat de hitte de gaten uitgraven en dompel de olijfolie weg. Samenvattend door de hete handdoek actie; wrijf het nu in een rustige beweging boven je gezicht. Droog je huid perfect af, smeer extra olijfolie in en spot het op dat moment een beetje met een schone papieren handdoek.

8. Gezichtsmasker:

wortel ei havermout gezichtsmasker

Er zijn veel soorten gezichtsmaskers die zijn gemaakt van olijfolie en enkele daarvan zijn de volgende;

  • Gezichtsmasker met olijfolie en banaan: dit is het beste voor de gevoelige huid omdat het je gezicht hydrateert. Meng 1 theelepel komkommersap, 1 theelepel olijfolie en ¼ bananen. Goed mengen en op je gezicht smeren en na 10 minuten afspoelen met water.
  • Haverfragmenten gezichtsmasker: Dit is zeer geschikt voor de vette huid. Mix 1 eiwit, ½ eetlepel vers geperst citroensap, havervlokken en 1 eetlepel olijfolie. Klop alle ingrediënten en smeer ze ongeveer 15 minuten op het gezicht. Het schakelt de olieproductie over, vermindert de komst van de poriegrootte.

9. Aftershavecrème:

De olijfolie is niet giftig en normale olie voor een aangrenzende snee anders dan een conditioneringselement in aftershave lotions of zalven. De aftershavecrème voor de droge huid is klaar door 2-3 eetlepels te combineren. sinaasappelsap, 2 el. olijfolie en 5-10 druppels glycerine.

Gebruik de olijfolie en krijg een mooi gezicht!