Hoe zich te ontdoen van vlekken op natuurlijke wijze?

Heeft uw huid puistjes? Wil je van ze af? De onvolkomenheden zijn huidimperfecties zoals acne-vlekken, pigmentvlekken en donkere vlekken. Vlekken worden traditioneel veroorzaakt door met olie verstopte poriën plus druk. Er zijn veel manieren waarop u volledige bevrijding van de onvolkomenheden kunt verkrijgen.

Deze worden meestal veroorzaakt door hormonale veranderingen, anders omgevingsfactoren die lijken op contact met dierenharen, vuil, anders verandert het weer of anders de vochtigheid. Toch zijn er veel natuurlijke manieren waarop u puistjes kunt verwijderen, of u nu gewoon af en toe puistjes heeft, anders zijn ze meestal vatbaar voor puistjes.

Hoe zich te ontdoen van onzuiverheden op natuurlijke wijze?

Hoe onzuiverheden te verwijderen:

We gaan leren en over de beste remedies om op natuurlijke wijze van onzuiverheden af ​​te komen, die zeer nuttig zijn om onzuiverheden te verwijderen en ook gemakkelijk te volgen zijn.

1. Dagelijkse huidverzorging:

Reinig je gezicht regelmatig met een milde reiniger die goed is voor het oplossen van huidproblemen zoals een teveel aan olie, droogte, mee-eters en witte koppen. Vermijd het gebruik van harde scrubs als ze erger worden van acne.

2. Wrongel kan onzuiverheden wegwerken:

Wrongel bevat een paar geweldige die helpen bij het verwijderen van onzuiverheden van de huid en het ontspant ook de huidskleur. Wrongel is de beste behandeling om zwarte vlekken en acnelittekens van je huid te krijgen. Voor superieure resultaten kunt u eiwitten in wrongel opnemen om de huid soepel en zacht te maken. Het enige wat u hoeft te doen is wrongel op de overdreven delen van uw gezicht te smeren en het ongeveer 25 minuten in te laten trekken. Acidophilus is een fijn macrobiotisch bestanddeel in wrongel dat zeer vindingrijk is om de huid te verstevigen.

3. Sinaasappelschil Plus Amandel Scrub:

Sinaasappelschil en amandelscrub zijn een thuismedicijn voor regelmatig gebruik voor de vette, onzuivere huid. Om een ​​sinaasappelschil plus amandelscrub te maken, plaatst u een achtste kop sinaasappelschil plus een achtste mok hele amandelen in een blender, anders heeft de keukenmachine en hak in afwachting van het mengsel de constantheid van zand.

  • Bevochtig de huid met koud water en scrub de maaidorser zachtjes op de huid gedurende 30 seconden boven de gootsteen of anders in de badkuip voor het douchen.
  • Reinig de huid met koud, zoet water om overtollige sinaasappelschil plus amandelscrub te verwijderen.

4. IJskompres:

Pak een stuk ijsblokje en dek het af met een schoon washandje. Leg het verpakte ijsblokje ongeveer vijf minuten op de huidvlekken. Deze training verkoelt de huidvlekken en vermindert ontstekingen. Gebruik deze methode op het moment dat u een vlek ziet verschijnen om de roodheid en zwelling weg te nemen.

5. Komkommer Plus Citroensap:

Bots een komkommer en verwijder het sap. Meng het sap van komkommer met citroensap plus melk. Maak een fijne mix van deze ingrediënten. Smeer de combinatie vervolgens op je gezicht en laat het 25 minuten staan ​​​​en spoel je gezicht vervolgens af met schoon en gewoon water. Als je dit dagelijks doet, krijg je een vlekkeloze huid.

6. Smeer littekenverlichtingscrème:

Koop een goede huidverlichtende crème, anders serum door peptiden en andere natuurlijke extracten die onzuiverheden en andere huidproblemen zullen doen vervagen. Breng het regelmatig twee keer per dag aan om uw probleem binnen een paar weken te genezen.

7. Calamine Lotion kan onzuiverheden wegwerken:

Masseer zachtjes calaminelotion op je gezicht, anders waar de huidvlekken zijn. Deze calaminelotion helpt bij het fascinerende overtollige olie van de huid en resulteert daarom in het verwijderen van huidvlekken, gezichtsvlekken tellen. Breng calaminelotion zo regelmatig aan als nodig is.

8. Aloë Vera:

Aloë Vera-set is een beproefd medicijn voor het wegwerken van huidvlekken op het gezicht en andere gebieden. U kunt 3-4 vitamine E-capsules in Aloë Vera Gel opnemen om deze remedie extra succesvol te maken om huidvlekken te elimineren, gezichtsvlekken te tellen.

9. Sandelhoutpasta:

Combineer sandelhoutpasta met een beetje rozenwater plus glycerine. Plaats op huidvlekken op het gezicht waar ze anders zijn. Sandelhout is een superieur huismedicijn uit de oudheid om uw huid helder, vlekvrij en acnevrij te houden. Het is een van de beste huismiddeltjes om puistjes te verwijderen.

10. Ontwijk bij teveel contact met de zon:

Zonnestralen irriteren acne en dat kan puistjes veroorzaken. Om schade door de zon te verminderen, breng je een goede zonnebrandcrème aan met minimaal SPF 15 op je blote huid als je in de zon gaat.

11. Houd een gezond dieet:

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, B, C en E kunnen uw huid gezond en stralend maken. Vitamine A zal de rimpels en fijne lijntjes van het gezicht zichtbaar maken, terwijl vitamine E het zacht maken zal dempen. Vitamine B plus C voedt de huidcellen, construeert collageen en maakt de huid lichter.

12. Honing gezichtsmasker:

Heb je ooit geprobeerd om op natuurlijke wijze van onzuiverheden af ​​te komen door middel van een honingmasker. Het wordt gebruikt om de bacteriën te vernietigen en biedt bovendien vocht waardoor de huid gezond en zacht wordt. Omdat honing antiseptisch is, helpt het je huidinfecties en onvolkomenheden weg te werken. Smeer honing op je huid en laat het drogen. Maak het nu schoon met koud water en herhaal het driemaal per week. Je kunt limoensap in honing doen en het dan aanbrengen om het gezichtsmasker extra effectief en sterk te maken.

13. Je gezicht stomen:

Het stomen van het gezicht helpt bij het openen van de huidporiën en verwijdert de extra oliën uit de huidporiën. De beste manier om dit te doen is door heet water in een kom te doen en stoom naar je huid te laten gaan. Deze actie is uiterst nuttig bij het verwijderen van onzuiverheden en het balanceren van de melaninekracht in de huid. Elke dag stomen zou je een stralende en stralende huid bieden zonder enige onvolkomenheid.

14. Laserbehandeling:

Deze actie wordt tegenwoordig zeer geaccepteerd. Op deze manier wissen laserpulsen de melaninevulling van je gezicht die donkere vlekken veroorzaakt. Het gebied door pigment absorbeert het licht plus melanine verdampen plus versplinteren door de lasers. Dit is een van de beste oplossingen voor het verwijderen van puistjes.

15. Aardappel helpt onzuiverheden te verwijderen:

Masseer aardappel op je huidvlekken om pigmentvlekken te verminderen. Anders kun je aardappelsap op de vlekken op je gezicht smeren, anders waar ze ook zijn om de pigmentvlekken te verminderen.

16. Chemische peeling:

Deze schoonheidsactie wordt gebruikt terwijl normale cosmetica en crèmes je donkere vlekken niet verlichten. De Chemische peelings verwijderen de bovenste laag van je huid. Peels omsluit zuren in grote concentratie.

17. Tomatensap kan vlekken verwijderen:

Smeer tomatensap om pigmentvlekken op de huid te krijgen, een gewoon medicijn om huidvlekken van je gezicht en elders weg te nemen.

18. Verkrijg een cortisone-injectie:

Uw dermatoloog kan cortisone inbrengen in een vlek die de zwelling binnen een dag zal verminderen. Aan de andere kant wordt dit klassiek gezien als een laatste redmiddel voor als je huid niet reageert op extra behandelingen.

19. Appelciderazijn:

De overvloed aan alfahydroxyzuren helpt donkere kringen en vlekken op de huid te verlichten. Het helpt ook om verstopte poriën te openen, maakt de huid minder vet en brengt de pH van de huid in evenwicht. Het helpt ook de plotselinge vorming van acne te verminderen, dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan worden gebruikt door appelciderazijn en water te mengen in een verhouding van 3: 1 en door de oplossing op de huid te deppen met een watje.

20. De aarde van Fuller:

Beter bekend als “multani mitti” in het Hindi, is een echt effectieve methode om op natuurlijke wijze onzuiverheden van de huid te verwijderen. Het wordt ook gebruikt om de huid te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen. Het helpt de huidskleur te verlichten en absorbeert extra olie van de huid te verwijderen. Een mengsel van rozenwater, komkommersap, citroensap en groene thee samen met vollere aarde, wanneer het één of twee keer per week op de huid wordt aangebracht, produceert zeer gewenste resultaten.

21. Aardbeien:

De antioxidanten en voedingsstoffen die aanwezig zijn in aardbeien werken als natuurlijke vlekverwijderaars. Ze helpen een heldere huid te behouden. De aanwezigheid van verschillende zuren en vitamine C maakt het een uitstekende exfoliator van dode huidcellen. Het verlicht littekens op de huid en vermindert ook de vorming van acne op de huid. Er wordt een mengsel van aardbeien, yoghurt en biologische honing en havermout gebruikt. Dit proces helpt ook om verstopte huidporiën te openen.

22. Bananenschil:

De ontstekingsremmende aard van de bananenschil vermindert de roodheid en de ernst van de puistjes. De overvloed aan kalium en antioxidanten helpen de huid gezond te houden. De binnenkant van de bananenschil moet 5-10 minuten langzaam over het beschadigde deel van de huid worden gewreven om de vlekken te verwijderen.

23. Papaja:

Weet je niet hoe je van puistjes afkomt door papaja te gebruiken? De krachtige exfoliërende aard van papaja helpt dode huidcellen te verwijderen en verjongt de droge huid. Deze eigenschappen van papaja maken het een uiterst krachtig middel om acne te bestrijden. Het helpt ook om de huidporiën te ontstoppen. Gepureerde groene papaja’s kunnen, wanneer ze ongeveer 15 minuten op het gezicht worden aangebracht, helpen om onzuiverheden heel snel kwijt te raken.

24. Rozenbottelzaadolie:

De roodheid van puistjes kan een echt ongewenst uiterlijk geven en het is ook pijnlijk. Rozenbottelzaadolie is uiterst effectief in het tegengaan van roodheid. Het aanbrengen op de huid in lage doses gedurende een kwartier tot een half uur per dag, en daarna de huid wassen met koud water kan wonderen doen in je zoektocht naar het verwijderen van onzuiverheden.

25. Wortelen:

De overvloedige aanwezigheid van vitamine A in wortelen en andere nuttige antioxidanten maakt het een geweldige strijder voor tal van huidproblemen en zorgt zo voor een goede gezondheid van de huid. Toepassing van gepureerde wortelpasta op huidvlekken of regelmatig gebruik van wortelsap is een uiterst vruchtbare remedie tegen onzuiverheden.

Deze gewoon geweldige remedies voor puistjes zullen je zeker veel verlichting geven. Probeer ze en je zult nooit meer klagen over onvolkomenheden.