Huismiddeltjes voor zwarte vlekken op je gezicht

Veel mensen hebben te maken met donkere vlekken, ook wel zwarte vlekken op het gezicht genoemd. Dit maakt de huid dof en onaantrekkelijk voor de mensen om je heen. In feite is het een van de grootste problemen waar mensen bang voor zijn. Het belemmert de doelstellingen om een ​​vlekkeloze huid te krijgen.

Dit gebeurt meestal vanwege extra melanineproductie die tot pleisters leidt. Het goede nieuws is echter dat met enkele eenvoudige en gemakkelijke remedies men gemakkelijk kan helpen deze zwarte vlekken te verlichten en ze geleidelijk volledig van de huid te behandelen. Hormonale onbalans, stress en gebrek aan slaap kunnen ook enkele van de redenen zijn voor zwarte vlekken.

Huismiddeltjes voor zwarte vlekken op je gezicht

Naast het feit dat het gênant is, verlaagt het het zelfrespect van een persoon en moet het worden behandeld met behulp van deze beste thuisbehandelingen hieronder. Het zal u zeker zichtbare resultaten opleveren.

Eenvoudige huismiddeltjes voor zwarte vlekken op je gezicht:

1. Gebruik citroensap:

Het limonadedieet

De natuurlijke blekende eigenschappen van citroensap zijn een perfecte keuze om de zwarte vlekken op het gezicht langzaam te verwijderen. Een beetje van deze vloeistof kan op een watje worden genomen en direct op de zwarte vlekken worden aangebracht. Dit moet drogen voordat u het afwast. Dit moet dagelijks worden gedaan voor de beste resultaten in een paar weken.

2. Amandelen:

geweekte amandelen

Week wat amandelen in melk en maak er dan vroeg in de ochtend een pasta van samen met wat honing en sandelhout. Dit moet de komende 30 minuten goed op het gezicht worden aangebracht. Spoel het af met water voor de resultaten. Volg dit dagelijks voor de behandeling van zwarte vlekken.

3. Sandelhoutpoeder:

sandelhout poeder

Naast kalmerende eigenschappen heeft sandelhoutpoeder ook opties om de huid en de zwarte vlekken lichter te maken. Maak een pasta van rozenwater en glycerine met sandelhoutpoeder. Dit moet de komende minuten op het gezicht worden aangebracht en vervolgens worden gewassen met lauw water voor maximale resultaten.

4. Papaya-gebruik:

Papaya - zelfgemaakte tips

Er zijn veel enzymen in papaja, vooral bromelaïne die wonderen doet op de zwarte vlekken op het gezicht. Naast het dagelijks consumeren van een kom papaya, pureer je er een paar en breng je het goed aan op het getroffen gebied. Zorg ervoor dat je het zachtjes in de huid masseert. Volg dit dagelijks om van de lelijke vlekken af ​​te komen.

5. Gebruik van aloë vera-sap:

aloë vera sap

Aloë Vera is een vlekcorrector voor het gezicht en kalmeert de huid. Aloë Vera-sap kan goed op de zwarte vlekken worden aangebracht en enige tijd zachtjes worden gemasseerd. Dit moet twee keer per dag worden gedaan voor de beste resultaten. Gebruik een schone doek om het sap of de gel af te vegen.

6. Kurkuma voordeel:

Natuurlijke schoonheidstips - kurkuma

Het huidverlichtende middel van kurkuma is perfect voor de behandeling van zwarte vlekken. Het verwijdert ook zonnevlekken en ouderdomsvlekken van het gezicht, samen met zwarte vlekken. Van de kurkuma moet een pasta worden gemaakt met melk en citroensap. Was het na een paar minuten af ​​met lauw water om de resultaten op de zwarte vlekken te krijgen.

7. Aardappel:

aardappel - zelfgemaakte tips (2)

Neem een ​​vers gesneden aardappel en masseer deze op de zwarte plekken. Dit moet een paar minuten worden bewaard voordat u het met water afwast. Aardappel- en honingmasker kunnen ook voor hetzelfde doel worden bereid en gebruikt.

8. Uiensap:

Ui

Nip aan een schoon watje in vers geëxtraheerd uiensap en breng het goed aan op de zwarte vlekken op het gezicht. Dit moet dagelijks op regelmatige basis worden gedaan om de gewenste resultaten en onberispelijke schoonheid te krijgen.

9. Karnemelk:

Karnemelk

Breng elke dag wat karnemelk aan op de zwarte vlekken met een watje of meng het met wat tomatensap om de resultaten vast te zetten. Dit moet 4-5 weken dagelijks worden gedaan om de resultaten te krijgen.

10. Ricinusolie:

Huismiddeltjes voor zwarte vlekken - ricinusolie

De helende eigenschappen van ricinusolie maken het een uitstekende verwijderaar van zwarte vlekken. Het moet twee keer per dag, ‘s morgens en’ s avonds, met watten op de huid en het gezicht worden aangebracht. Als u deze procedure dagelijks voor een normale tijd herhaalt, kunt u uiteindelijk van zwarte vlekken afkomen.

11. Droog sinaasappelschilpoeder:

Huismiddeltjes voor zwarte vlekken - Droog sinaasappelschilpoeder

Een van de beste huidverlichters, droog sinaasappelschilpoeder is vruchtbaar bij het verwijderen van donkere vlekken. Droog de schillen en bereid een poeder, bewaar het in een container voor later gebruik. Een mengsel van het poeder en een kleine hoeveelheid citroensap en wrongel moet worden aangebracht op de zwarte vlekken op het gezicht en de huid. Het verfrist de huid en verlicht de ongewenste plekjes.

12. Kokosolie:

Huismiddeltjes voor zwarte vlekken - Kokosolie

De overvloed aan krachtige anti-oxidanten maakt het een super krachtige donkere vlekverwijderaar. De kokosolie moet direct op het beschadigde gebied worden aangebracht en regelmatig aanbrengen verwijdert de donkere vlekken en voorkomt ook dat ze terugkeren.

13. Witte azijn:

Huismiddeltjes voor zwarte vlekken - Witte azijn

Het voorkomt acne en is ook een geweldige remedie voor hyperpigmentatie. Meng een theelepel witte azijn met een lepel water en breng het aan op de donkere plekken met katoen.

14. Melk- en honingpasta:

Huismiddeltjes voor zwarte vlekken - Melk- en honingpasta

Er moet een mengsel van melk en honing worden bereid. De oplossing wordt rechtstreeks op de zwarte vlekken op het gezicht en de huid aangebracht en blijft zo 5-10 minuten staan. De toonverlichtende aard van melk en de hydraterende werking van honing maken dit een dodelijke combinatie om donkere vlekken te bestrijden. Dit mengsel geeft de huid onmiddellijk een glans en bij regelmatig gebruik worden donkere vlekken volledig verlicht.

15. Suikerklontjes:

Huismiddeltjes voor zwarte vlekken - Suikerklontjes

Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om van donkere vlekken af ​​te komen. Gewoon deze kubussen in het getroffen gebied wrijven doet wonderen en verlicht de donkere vlekken in een zeer korte tijdsspanne. Het exfolieert ook de huid en verwijdert onzuiverheden in het proces. De aanwezigheid van glycolzuur in de suikerklontjes is de reden achter dit wonder.

Zwarte vlekken kunnen uw indruk in het bijzijn van iemand behoorlijk temperen. Dus schiet op en gebruik deze remedies om die stralende, jeugdige huid te krijgen, waar je altijd al naar verlangde.