Top 12 spabehandelingen in India

Spabehandelingen zijn tegenwoordig de meest ontspannende uitjes voor u ter wereld, vanwege de constante belasting van de geest en het fysieke lichaam, zijn mensen constant op zoek naar een manier om wat rust te krijgen of beter nog, de rust te krijgen waarnaar ze op zoek waren. Zelfs in de beslotenheid van uw huizen krijgt u tegenwoordig niet de rust die u wenst, wat met het constante onderhoud en de familieproblemen die u moet oplossen. Er is geen betere manier dan een spabehandeling die u helpt om verfrist weer op de been te komen en klaar om de wereld aan te gaan met alles wat het te bieden heeft.

spabehandelingen in India

Beste spabehandelingen in India:

In India zelf zijn er enkele duizenden spabehandelingen beschikbaar, nu is je enige probleem hoe je het goede van het beste kunt beoordelen, want aan het eind van de dag 6 wil je waar voor je geld, dus om duidelijk te begrijpen welke spabehandelingen het beste zijn, de top Hieronder vindt u 12 spabehandelingen in India voor zowel mannen als vrouwen-

1. Wildflower Hall Spa, Shimla:

Deze spa in Shimla is een van de meest bekende spa’s in India. Eeuwenlang hebben de machtige Himalaya’s ontzag gewekt en ontwaakt in de zielen van iedereen die hun grootsheid ontmoette. Dit sprookjesachtige resort biedt een rustig toevluchtsoord in deze machtige bergen. De Oberoi Spa in het resort biedt holistische behandelingen op basis van Ayurveda, geniet van de jacuzzi of maak ontspannen wandelingen in de grote verscheidenheid aan parken die beschikbaar zijn in dit geweldige resort. Er komt geen einde aan de vrede en rust die u zult ontvangen van deze geweldige plek. Het is echt de beste spa in India?.

Spabehandelingen 2

2. Ananda in de Himalaya, Hrishikesh:

Het Hrishikesh-gebergte herbergt veel verschillende en prachtige variëteiten van natuur en schoonheid, een van deze geweldige gebieden van hrishikesh is de thuisbasis van de bekende ananda-spa. Het is echt een groot wonder van India en veel mensen, niet alleen in India, maar van over de hele wereld bezoeken de Himalaya om te baden in de diensten die door ananda worden geboden. Net als de Wildflower Spa houdt zelfs de ananda zich voornamelijk bezig met ayurvedische behandelingen die je in contact brengen met je ziel. Dus als je op zoek bent naar verlichting en misschien één wilt worden met je ziel, dan is de ananda een geweldige plek om te bezoeken.

3. Kaya Kalp, de koninklijke spa. Agra:

Agra staat bekend om zijn taj mahal en vanwege de taj mahal heeft de stad een meer koninklijke uitstraling gekregen en om deze uitstraling te evenaren is de kaya kalp royal spa gecreëerd. Deze spa geeft je niet alleen inzicht in het erfgoed van India, maar biedt ook voorbeeldige spabehandelingen die alle stress en discrepanties die je zou kunnen hebben volledig genezen. Deze koninklijke spa maakt met trots deel uit van itc hotels en maakt deel uit van de itc-vestiging in Agra.

Spa-behandelingen 3

4. Maya Spa Kumarakom, Kerala:

De Maya-spa is de meest bekende spa in Kerala en heeft een scala aan uiterst behulpzame diensten die u gezond houden en u helpen alle wereldse stress te verwijderen. De verscheidenheid aan diensten die maya spa biedt, zijn ayurveda, aromatherapie, hydrotherapie en andere soortgelijke behandelingen die ervoor zorgen dat u zich een nieuw en verbeterd mens voelt wanneer u de spa verlaat. de maya spa is echt een van de beste spa’s in India als het gaat om behandelingen en geeft u de best mogelijke behandeling die u wenst. Het personeel is ervaren en de omgeving is geschikt voor stressvermindering. Samen met al deze diensten heeft maya spa een extravagante verzameling tuinen en huisjes waar u kunt verblijven en gebruik kunt maken van de luxe diensten die de plaats te bieden heeft.

5. Jiva Spa, Udaipur:

Deze specifieke spa maakt deel uit van de Taj-groep van hotels en dat toont alleen maar de kwaliteit van de diensten die deze spa te bieden heeft. Jiva spa heeft een groep professionele medewerkers die er zijn om aan uw behoeften te voldoen en u de beste spabehandelingen in India te bieden, waaronder hydro- en aromatherapie. Er worden elke dag meditatiesessies gehouden om de mensen te helpen zich af te stemmen op hun ziel.

Spabehandelingen 5

6. Sereno-spa, Goa:

Veel mensen bezoeken Goa om weg te komen van de starheid van het leven. Loslaten om los te laten en gewoon te genieten van een goede vakantie. Maar voor sommige mensen die behoefte hebben aan een stillere esthetische omgeving waar ze gewoon kunnen ontrafelen en loslaten, is sereno spa in goa de beste. Met een breed scala aan behandelingen hebben de sereno spa-specialisten in behandelingen zoals aromatherapie en een zeer ontspannen routine voor al hun klanten. Je kunt bij het krieken van de dag blijven en genieten van de meditatiesessies of gewoon een goede ayurvedische sessie boeken. Er is niets waar het personeel van sereno niet voor is opgeleid.

7. Jiva Spa, Cochin:

Een andere van de Taj-hotelgroep, dit is een andere tak van de vele jiva-spa’s en biedt dezelfde service van hoge kwaliteit als alle andere jiva-spa’s in India.

Spabehandelingen 6

8. Amattra Spa, New Delhi:

De amattra spa is voornamelijk gespecialiseerd in traditionele therapievormen. Dit omvat ayurvedische sessies, meditatie en andere behandelingen. De amattra-spa geeft je het gevoel alsof je bent afgesneden van de wereld en verbonden bent met de natuur.

9. Quan Spa, Mumbai:

De quan-spa is een perfecte stortvloed aan de drukke stad Mumbai. Het is een vrij beroemde spa in India en heeft een grote verscheidenheid aan zeer goed gedefinieerde behandelingen die u zullen helpen uw geest, lichaam en ziel te behandelen. De quan-spa pronkt met zijn vermogen om vrede in uw leven te brengen. Het neemt je weg van je drukke leven en laat je kennismaken met een rustigere wereld, een wereld die je eerder niet voelde.

Spabehandelingen 4

10. Amarvilas-spa, Agra:

Agra is de thuisbasis van nog een andere spa die bekend is in het land. Amarvilas heeft een groot stuk land vol met parken, tuinen, rustige huisjes en vooral de spa. de spa is het meest geheiligde deel van amarvilas en heeft geen gelijke met de geweldige ayurvedische diensten die ze bieden.

11. De Oberoi, Gurgaon: Golden Glow Facial:

Deze spa behandelt ook de cosmetische kant van de behandeling. Gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, massages en nog veel meer. De lijst gaat maar door als het gaat om de diensten die deze spa te bieden heeft.

Spabehandelingen 1

12. Myrah Spa, Mumbai: Jasmijn en kaviaar Body Spa:

De bodyspa met jasmijn en kaviaar is niet alleen bekend in het land, ze zijn ook wereldberoemd. ze behandelen specifiek twee speciale behandelingen en dit omvat de lichaamsbehandeling met jasmijn en de lichaamsbehandeling met kaviaar. Behalve dit kunt u ook gebruik maken van hun andere diensten, waaronder hydrotherapie, aromatherapie, gezichtsbehandelingen, voetmassage enzovoort. Geen van deze behandelingen verschilt in kwaliteit en u kunt er zeker van zijn dat u meer krijgt dan waarvoor u heeft betaald.

Afbeeldingsbron: Shutterstock