Een van de meest voorkomende problemen in de Verenigde Staten is bedwantsen. Deze kleine, microscopisch kleine wezens kunnen grote schade aanrichten in je leven. Ze besmetten je bedden en liggen op de loer in de hoeken van je kussens en matrassen. Op het moment dat je besluit om een ​​zware dag te ontspannen in je comfortabele bed, beginnen ze je aan te vallen. Probeer deze huismiddeltjes voor bedwantsen, die volledig natuurlijke ingrediënten gebruiken, voordat ze je slapeloosheid bezorgen.

Natuurlijke remedies en tips om van bedwantsen af ​​te komen

Redenen voor bedwantsen:

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht dat bedwantsen worden aangetrokken door smerig beddengoed of matrassen, worden ze besmet door de beschikbaarheid van voedselbronnen. Insecten zijn vampiers en gedijen op het bloed van hun slachtoffers. Ze komen uit hun schuilplaats zodra ze hun gastheren ruiken. Hier zijn enkele van de plaatsen waar bedwantsen hun eerste toegang tot uw huis kunnen maken:

 • Treinen
 • bussen
 • hogescholen
 • scholen
 • Hotels
 • Huizen besmet met bedwantsen
 • Werkplekken

Ongelooflijke feiten over bedwantsen:

Voordat we ingaan op de tips en manieren om op natuurlijke wijze van insecten in uw huis af te komen, volgt hier een voorproefje van 10 onbekende feiten over bedwantsen.

 • Bedwantsen zijn overlevenden van gevechten! Ze kunnen enkele maanden zonder voedsel.
 • Insecten houden van reizen! Ja! Ze verplaatsen zich van plaats naar plaats. Dus, als je denkt dat er bedwantsen in je matras zitten, zijn ze misschien op vakantie gekomen of gaan ze misschien mee!
 • Bedwantsen zijn kunstenaars! Ze bijten in patronen – in lijnen, in een opeenvolging van happen.
 • Insecten kunnen zo groot zijn als appelzaden! Ja!
 • Lieveheersbeestjes leggen ongeveer vijf eieren per dag! Als je twijfelt of er beestjes op je bed zitten, kan er een leefgebied van hen zijn! Pas op!
 • Bedwantsen kunnen je huid verdoven tijdens het bijten! Ja! Hun speeksel is als natuurlijke verdoving en je kunt de beet niet voelen!
 • De oorsprong van bedwantsen gaat duizenden jaren terug. Na het proeven van het bloed van verschillende dieren, geven bedwantsen nu alleen de voorkeur aan menselijk bloed!
 • Insectenbeten kunnen net zo ernstig worden als het veroorzaken van astma-aanvallen!
 • Insecten zijn resistent tegen de meeste pesticiden!
 • Bedwantsenbeten kunnen dodelijk zijn! Hoewel het zeldzaam is, waren er gevallen waarin mensen stierven aan sepsis, een bloedinfectie veroorzaakt door een insectenbeet.

10 huismiddeltjes om van bedwantsen af ​​te komen:

Als je je afvraagt ​​hoe je op natuurlijke wijze van bedwantsen af ​​kunt komen, volg dan deze tips:

1. Stofzuig het huis:

Een van de natuurlijke remedies voor bedwantsen in huis is het gebruik van een stofzuiger door het hele huis. Van meubels tot gordijnen, alles moet worden schoongemaakt met een stofzuiger om een ​​huismiddellijke genezing van de insecten te garanderen.

2. Was alles van tijd tot tijd:

Een andere goede manier om te doen is om alle meubels en lakens schoon te maken en te wassen met een antiseptische vloeistof. Dit is een essentiële stap in de richting van het verwijderen van bedwantsen op een huisremediërende manier. Naast beddengoed moet men ook hun slaapkleding goed schoonmaken. Het water dat voor het schoonmaken wordt gebruikt, moet extreem heet zijn om de bedwantsen goed te doden.

4. Stoom de matras:

Voor een veilige en huismiddellijke manier om de bedwantsen te verwijderen, kunt u altijd een stoommachine gebruiken op de meubels en het bed. Dit zal veel bugs verwijderen als het om de 2-3 dagen wordt gedaan. Dit zal echter niet alle bugs verwijderen en kan gebruikt worden in combinatie met andere ideeën.

5. Gebruik droge hitte:

Vraagt ​​u zich af hoe u thuis van bedwantsen afkomt? Probeer de droger! Als je de dingen niet met water kunt wassen, stop dan alle meubels en beddengoed in een droger. De hoge temperaturen van hitte helpen de insecten effectief te doden in slechts ongeveer 10-15 minuten. Dit moet eenmaal per week worden gedaan om alle sporen van bedwantsen langzaam te verwijderen.

6. De voordelen van zonlicht:

Zonlicht is een natuurlijke manier om insecten op een efficiënte manier te behandelen. Probeer alle beddengoed, matrassen, kussens en beddengoed in het zonlicht te leggen. Het natuurlijke licht en de warmte zullen de insecten perfect doden en zonder het gebruik van chemicaliën die een bijwerking op het lichaam kunnen hebben. Dit is een van de beste toepassingen die je kunt maken op zonlicht.

7. Natuurlijke insecticiden:

Er zijn enkele natuurlijke insecticiden die kunnen worden gebruikt voor het doden van bedwantsen op een huismiddellijke manier. U kunt er zeker van zijn dat het volkomen veilig is voor de kinderen en zeer effectief tegen bedwantsen. Het moet goed worden aangebracht op het bed, meubels en alle hoeken die je maar kunt bedenken voor een goede behandeling. Dit is een van de effectieve huismiddeltjes om permanent van bedwantsen af ​​te komen.

8. Gebruik van boorzuurpoeder:

Een van de Indiase huismiddeltjes voor bedwantsen is boorzuur! Dit poeder kan worden gestrooid op de hoeken waar je denkt dat de bedwantsen leven. Dit huismiddeltje wordt echter niet als goed beschouwd om op bed en matras te smeren.

9. Gebruik van etherische oliën:

Er zijn enkele essentiële oliën zoals lavendel, tea tree olie, tijm en eucalyptus die op het bed, matras, beddengoed en kleding kunnen worden gespoten om de insecten goed te doden in een veilige en effectieve remedie thuis. Dit is de beste zelfgemaakte bedwantsenmoordenaar.

10. Zwarte walnoot theeblaadjes:

Het gebruik van zwarte walnoottheebladeren is een van de beste huismiddeltjes om bedwantsen te doden. Deze bladeren werken als een natuurlijk insecticide om insecten te doden, zonder schade toe te brengen aan u of uw gezin.

Tekenen en symptomen:

 • Nu je weet waar bedwantsen hun toevlucht tot kunnen nemen, zijn hier de symptomen van bedwantsbeten die je moet kennen:.
 • Ten eerste moet je weten dat beten van bedwantsen mogelijk niet onmiddellijk verschijnen nadat ze zijn gebeten.
 • Zodra de beet verschijnt, ziet het eruit als een gezwollen rode vlek met een middenvlek die nog donkerder is in de schaduw.
 • De aanbeten zullen in een volgorde of in volgorde zijn. Ze kunnen in een cirkel op een lijn staan ​​binnen een klein gebied.
 • Bij het beetgebied van de bedwants kun je blaren zien.
 • In eerste instantie kunnen deze beten op muggenbeten lijken.

Effecten van insectenbeten:

 • Hoewel de meeste bedwantsen ongevaarlijk zijn, behalve dat ze slapeloze nachten en wat verdraaglijke jeuk geven, kunnen sommige insecten na een beet ongewone effecten veroorzaken.
 • Als je van nature gevoelig bent, kunnen insectenbeten een allergische reactie op je lichaam veroorzaken.
 • Als je eenmaal een beetje krijgt en je je realiseert dat het bedwantsen zijn, is de kans groot dat je slapeloosheid ontwikkelt met de angst om opnieuw gebeten te worden.
 • Bedwantsen kunnen ernstige ziekten veroorzaken, soms zoals astma.
 • Sommige bedwantsen kunnen besmettelijk zijn omdat ze bacteriën in zich kunnen dragen.

5 natuurlijke huismiddeltjes voor de behandeling van bedwantsbeten:

Afgezien van deze effectieve manieren om van bedwantsen af ​​te komen, hebben we hier een speciale compilatie over veelbelovende Indiase huismiddeltjes voor bedwantsbeten.

1. Tea Tree of lavendelolie:

Tea Tree of Lavendelolie

Essentiële oliën van tea tree en lavendel zijn uiterst effectief bij de behandeling van insectenbeten. Beide essentiële oliën zijn efficiënt in het kalmeren van de huid. Deze essentiële oliën hebben natuurlijke genezende en herstellende eigenschappen die de beet minder schadelijk kunnen maken.

Bereidingsinstructies:

 • Essentiële oliën van theeboom of lavendel zijn gemakkelijk verkrijgbaar op de markt. Het is het absoluut waard om ze altijd in huis te hebben!

Gebruiksrichtlijnen:

 • Neem een ​​paar druppels van een van de essentiële oliën en verdun ze met pure kokosolie of met wat water.
 • Breng de oplossing aan op de insectenbeten en je kunt het gladmakende effect voelen.
 • Je kunt beide oliën mengen door een paar druppels van elk toe te voegen en ze te verdunnen voordat je ze op de door insecten gebeten gebieden aanbrengt.

Bijwerkingen:

 • Essentiële oliën moeten altijd worden verdund als het pure extracten zijn en zorg ervoor dat u echte essentiële oliën gebruikt die niet geuren of andere ingrediënten bevatten. Onzuivere of onverdunde oliën kunnen de huid beschadigen omdat de concentratie hoger kan zijn.

2. Havermoutpakket:

havermout voor bedwantsen & Behandelbeten

Havermout pakket! Klinkt dat heel raar? We zullen! Haver is geweldig in huidverzorging. Veel zepen en badgels hebben havermout als hoofdingrediënt. Het helpt bij het kalmeren van de huid en ook bij het wegschrobben van de onzuiverheden op de huid.

Bereidingsinstructies:

 • Verwarm water en voeg havermoutpoeder eraan toe om een ​​dikke pasta te maken.
 • Als je het geduld hebt, voeg dan wat havermoutpoeder toe aan je badwater en neem een ​​duik.

Gebruiksrichtlijnen:

 • Breng het havermoutpakket aan op de door insecten gebeten gebieden.
 • Breng om de paar uur opnieuw aan om snel verlichting te krijgen.

Bijwerkingen:

 • Havermout is heel gezond voedsel. Als het gezond is wanneer het wordt geconsumeerd, kan het niet schadelijk zijn als het als pakket wordt gebruikt! Is het niet? Dus het is veilig!

3. Tandpastapakket:

Tandpasta voor bedwantsen & Behandelbeten

De laatste tijd is tandpasta een van de meest populaire huiduitslag of puistjes of smetverwijderaars geworden. We zullen! Het werkt ook zijn magie op insectenbeten! Tandpasta bevat menthol en bakpoeder – beide zijn extreem huidverzachtende ingrediënten die de door insecten gebeten huid snel herstellen.

Bereidingsinstructies:

 • Tandpasta is altijd handig in huis! Er is geen specifieke voorbereiding nodig.

Gebruiksrichtlijnen:

 • Neem wat tandpasta en schrob het een paar seconden op de door bedwants gebeten gebieden en laat het op als een pakket.
 • Breng de verpakking indien nodig om de paar uur opnieuw aan.
 • Meestal gaat het pakket, eenmaal aangebracht, uren mee. Het droogt op en valt eraf en neemt de onzuiverheden mee.

Bijwerkingen:

 • Sommige tandpasta’s kunnen huidirritatie veroorzaken bij sommige mensen die langdurig gevoelig zijn voor zuiveringszout of menthol op hun huid. Als er irritatie optreedt, spoel dan onmiddellijk en dat zal helpen.

4. Citroensappakket:

citroensap

Citroenen zijn meestal in alle huishoudens verkrijgbaar. De citroenzuureigenschap in citroenen heeft de kracht om de bacteriën te verzwakken. Citroensap is efficiënt in het verminderen van eventuele beten en het verlichten van de pijn of irritatie.

Bereidingsinstructies:

 • Pers een citroen uit en neem het sap.

Gebruiksrichtlijnen:

 • Breng het citroensap aan als een pakje op de door bedwants gebeten gebieden.
 • Gebruik dit met regelmatige tussenpozen om het bijteffect te verminderen en eventuele stress in het getroffen gebied te verlichten.

Bijwerkingen:

 • De zure aard van citroen kan de huid soms uitdrogen, maar het is geen bijwerking. Gewoon uitspoelen als het te ongemakkelijk wordt en het komt goed.

5. Aloë vera-gel:

aloevera gel

Aloë vera heeft natuurlijke huidverzorgende eigenschappen die huiduitslag of eventuele beten snel kunnen genezen. Het is een verkoelend middel dat de huid verzacht en direct een gladmakend effect geeft. De gelachtige consistentie maakt het een goede vlekverwijderaar.

Bereidingsinstructies:

 • Pluk snel een stengel aloë vera als je een plant in huis hebt.
 • Als je geen plant hebt, kies dan een crème of gel met puur aloë vera-extract zonder enige chemische combinatie.

Gebruiksrichtlijnen:

 • Breng de verse aloë vera-gel of de crème met aloë vera-basis aan op de door insecten gebeten gebieden en masseer zachtjes om de gel het gebied te laten herstellen.

Bijwerkingen:

 • Tenzij het product enkele chemische stoffen bevat, kan aloë vera op geen enkele manier bijwerkingen hebben.

We hopen dat deze natuurlijke remedies voor bedwantsen je gemoedsrust kunnen geven! Al deze methoden gebruiken veilige ingrediënten die geen schade toebrengen aan uw lichaam. Ze zullen deze vampiers echter zeker uit je huis verdrijven. Voordat ze je leven verpesten en je het leven zuur maken, moet je deze methoden proberen en de tips zorgvuldig volgen. We wensen je een bugvrij huis!

Veelgestelde vragen:

1. Worden bedwantsen alleen in bedden aangetroffen??

Bedwantsen danken hun naam aan hun favoriete verstopplekken: de bedden! Ze zijn echter ook te vinden in kussens, banken, elektrische borden en zelfs wandkleden. Het zijn stoere wezens die bijna overal in huis kunnen leven. Dit is de reden waarom er een algemeen gezegde is dat “de enige manier om bugs te elimineren is om het huis af te branden”!

2. Is een bedwantsbeet gevaarlijk??

Bedwantsen zijn bloedzuigende wezens, die bloed zuigen van hun gastheren. Ze maken kleine gaatjes in hun huid om het bloed eruit te zuigen. Deze kunnen leiden tot pijnlijke, gierige beten, die rood en pijnlijk worden. Ze jeuken ook en laten je krabben. Door te krabben verspreidt de infectie zich naar de andere delen van de huid en krijg je huiduitslag.

3. Wat is de beste manier om te voorkomen dat bedwantsen uw huis binnenkomen??

Bedwantsen komen meestal huizen binnen vanuit openbare plaatsen zoals treinen of hotels. Ze zijn moeilijk te detecteren vanwege hun kleine formaat. Het wordt aanbevolen om je kleding, tassen en andere persoonlijke spullen met warm water te wassen en ze op de hoogste temperatuur te drogen om het risico op insecten te minimaliseren. Als ze worden blootgesteld aan direct zonlicht, kunnen ze ook onmiddellijk worden gedood.