Jock Itch is een schimmelinfectie en wordt ook wel Tinea Cruris genoemd. Het treedt op wanneer u wordt blootgesteld aan een bepaald soort schimmel. Het gebruikelijke gebied waar het probleem bij zowel mannen als vrouwen voorkomt, omvat de geslachtsdelen, liezen, binnenkant van de dijen en billen. Zodra het probleem zich voordoet, zijn de symptomen die u kunt ervaren schilfering van de huid, jeuk, branderig gevoel en roodheid..

Mensen met een zwak immuunsysteem zijn vatbaarder voor dit probleem dan anderen. Het is ook belangrijk voor u om te weten dat de infectie een beetje besmettelijk is. Het is ongemakkelijk en best een schande voor mensen die er last van hebben. De huismiddeltjes en natuurlijke behandelingswijzen worden hieronder vermeld die u kunnen helpen om in een veilige en effectieve omgeving van jock itch af te komen. Het enige dat u hoeft te doen, is het routinematig met de nodige zorgvuldigheid volgen.

Hoe zich te ontdoen van Jock Itch Huismiddeltjes

Behandeling van huismiddeltjes voor Jock Itch:

1. Appelciderazijn:

Verdun appelciderazijn in water en gebruik het om de infectie te spoelen. Hiervoor kan een theelepel van deze vloeistof in het water worden gebruikt. Laat het na het wassen ongeveer 10 minuten drogen voordat je koud water gebruikt om het volledig af te spoelen. Dit moet 2-3 keer per dag worden gedaan voor de juiste resultaten.

2. Tea Tree-olie:

Dit is een vloeistof die bekend staat om zijn antibacteriële en antiseptische eigenschappen. Tea tree olie heeft ook enkele reinigende functies die zeker helpen bij het verwijderen van jeuk. Jeuk en ontsteking kunnen ook worden genezen. Gebruik tea tree olie ongeveer 2-3 keer per dag direct op de huid met een watje voor het gewenste resultaat.

3. Reiniging:

Het is erg belangrijk om geïnfecteerde gebieden goed schoon te maken om te voorkomen dat de infectie zich nog meer verspreidt. Dus zelfs voor de jock itch-behandeling moet je het gebied met koud water schoonmaken en heel voorzichtig droogdeppen. Zorg ervoor dat je aparte handdoeken gebruikt voor het besmette gebied en de rest van het lichaam.

4. Alcohol:

Alcohol is een geweldige remedie voor jeuk en je kunt het meerdere keren per dag gebruiken voor perfecte reinheid en verlichting. Om dit te volgen, moet u medicinale alcohol in een kom nemen, een watje erin dopen en vervolgens het besmette gebied hiermee deppen.

5. Listerine:

Een geweldige jock itch-behandeling is de eenvoudige Listerine. Je kunt gewoon wat Listerine op een watje nemen en daarmee het besmette gebied deppen. In het begin zal het een beetje jeuken, maar daarna zal het je veel verlichting geven.

6. Azijn:

Meng witte azijn en water in een verhouding van 1:4 en dep vervolgens met behulp van een watje het geïnfecteerde gebied ermee en was het niet. Als alternatief kunt u witte azijn mengen met kokosolie voor de behandeling van jock itch.

7. Bleekmiddel:

Een veel voorkomende remedie voor jock itch is met behulp van normaal bleekmiddel. Wat u moet doen, is wat bleekpoeder nemen en dit vervolgens mengen met het badwater dat u gaat gebruiken. Nu moet het water warm zijn. Laat het geïnfecteerde deel minstens 15 minuten weken.

8. Zout:

Zout heeft veel effect bij jeuk en allergieën zoals jock itch. Wat u hoeft te doen is gewoon ongeveer 250 g zout nemen en dit mengen met het badwater. Ga nu ongeveer een half uur in de badkuip zitten en herhaal dit dan elke avond.

9. Ui:

Een zeker schot jock itch huismiddeltje is met een ui. Hiervoor moet je een ui nemen en deze een beetje koken. Hierna moet je hier een pasta van maken en op het besmette gebied aanbrengen en dan laten rusten. Hierna kunt u het onderdeel afspoelen.

10. Knoflook:

Dit heeft schimmelwerende eigenschappen die in dit geval veel kunnen helpen. Neem gewoon een paar teentjes knoflook en maak er een pasta van. Breng nu aan op het geïnfecteerde deel. Als alternatief kunt u ook knoflookteentjes in olijfolie mengen en dat op het gebied aanbrengen.

11. Zuiveringszout:

Neem zuiveringszout en meng dit nu met wat water en maak er een gladde pasta van. Als je klaar bent, breng je het aan op het geïnfecteerde gebied en laat je deze pasta op natuurlijke wijze uitdrogen. Eenmaal gedroogd, moet je afwassen met koud water en vervolgens het gebied droog deppen.

12. Kokosolie:

Een van de eenvoudigste manieren om jeuk te genezen, je kunt regelmatig kokosolie gebruiken, zelfs om te voorkomen dat de symptomen toenemen. Hiervoor kunt u kokosolie nemen en vervolgens op het geïnfecteerde gebied aanbrengen en vervolgens enige tijd laten rusten en zelfs niet afspoelen.

13. Maïszetmeel:

Jock itch-problemen nemen meer toe wanneer de gebieden niet droog worden gedept en er vocht in de gebieden is. Neem het maïszetmeel en breng het dan aan op het gebied en laat het dan overtollig vocht weken.

14. Havermout:

Dit is een beetje raar, maar absoluut een bewezen remedie. Neem het havermoutpoeder en giet het gewoon in je badkuip met warm water. Nu elke nacht ongeveer een half uur intrekken en tot de symptomen absoluut verminderen.

15. Babypoeder:

Dit is een milde variëteit aan poeder en heeft zelfs helemaal geen invloed op de droge huid. Neem gewoon het babypoeder en breng het vervolgens aan op de huid, zodat het het vocht weghoudt en ook de symptomen van allergieën en jeukende jeuken de hele tijd.

16. Zonlicht:

Dit is een eeuwenoud middel omdat mensen al heel lang weten dat zonlicht natuurlijke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft die helpen om alle bacteriën te doden die de oorzaak zijn van jeuk en allergieën. Voor het beste resultaat kun je elke ochtend een tijdje in de zon lopen.

17. Honing:

Dit is ook een heel oud middel tegen jeukproblemen. Het is ook heel gemakkelijk te volgen. Wat u hoeft te doen is gewoon de fles honing uit de schappen halen, wat op uw hand nemen en voorzichtig aanbrengen op het allergische gebied en een half uur laten rusten.

18. Medicinale zepen:

Het is erg belangrijk dat u uw zeep verwisselt als u last heeft van jock itch en een kruiden- en medicinale zeep gebruikt. Zorg er ook voor dat niemand dezelfde zeep gebruikt, omdat dit de infectie nog meer kan verspreiden.

19. Haardroger:

Dit is een zeer gemakkelijke en veel voorkomende remedie om de huid schoon te houden en je kunt het regelmatig gebruiken. Je moet er alleen voor zorgen dat je het veilig gebruikt. Het betekent dat het helemaal niet de bedoeling is dat je de droger heel dicht bij het besmette gebied blaast.

20. Pepermuntolie:

We weten allemaal dat pepermuntolie een onderdeel is van de hele kit van aromatherapie en een van de essentiële oliën is die voor de therapieën worden gebruikt. Om jock itch te genezen, kun je een paar druppels pepermuntolie nemen en elke dag na het baden op het besmette gebied aanbrengen.

21. Jasmijnolie:

De combinatie van jasmijnolie en sinaasappelolie is zeer effectief als het gaat om het gemakkelijk verlichten van jeuk. Meng beide gewoon in gelijke hoeveelheden en breng ze vervolgens rechtstreeks op de allergische gebieden aan om ontstekingen kwijt te raken.

22. Kamilleolie:

Deze olie staat al jaren bekend om zijn verkoelende eigenschappen en is dus ook hiervoor een goed idee. Neem gewoon wat op een watje en breng het vervolgens aan op het geïnfecteerde gebied voor wat verkoeling en snelle verlichting van de irritatie.

23. Druivenfruitzaden:

Dit is niet een erg populaire, maar een zeer goede remedie tegen jeuk. Wat u kunt doen, is de zaden nemen en malen en vervolgens op de gebieden aanbrengen of kruidenlotions en wassingen met druivenpitextracten erin gebruiken.

24. Aloë Vera:

Dit heeft natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen en is dus erg goed tegen jeuk. Je kunt de gelei van Aloë Vera direct op de geïnfecteerde gebieden gebruiken of je kunt cosmetica gebruiken met Aloë Vera-extracten erin.

25. Onderkleding:

Het gebruik van schone en katoenen onderkleding is uiterst belangrijk. Zorg ervoor dat u katoen en zeer schone onderkleding kiest boven elastische en nylon voor de beste resultaten.

Jock itch is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen en de behandeling van jock itch is niet bekend bij veel mensen. Dit is als een kans voor jou om dingen te weten en ze te gaan gebruiken.