Huwelijksreis is de belangrijkste en meest waardevolle tijd van iemands huwelijksleven. Het is inderdaad een moeilijke taak om elke plaats te onderzoeken en te beslissen waar te gaan. Voor alle natuurliefhebbers, u kunt de huwelijksreisplaatsen in Ooty, ‘Queen of Hills’, proberen. Het biedt een van de meest boeiende schilderachtige uitzichten, vergezeld van de beste toeristische plekken. Ze zijn niet alleen mooi in hun ogen, maar ook erg romantisch, en dienen dus al eeuwenlang een van de populaire huwelijksreisplekken. Het is altijd de beste tijd om Ooty te bezoeken voor een huwelijksreis. De plaats zal je nooit teleurstellen. Hier is een lijst van 15 beste huwelijksreisplaatsen in Ooty met afbeeldingen.

Beste huwelijksreisplaatsen in Ooty met foto’s:

1. Lawine:

lawine

Een van de huwelijksreisplekken van Ooty, het is een bosgebied dat op ongeveer 30 km van deze stad ligt. Het is vooral populair vanwege het lawinereservaat en het meer. Het is een toeristische trekpleister waar veel toeristen de voorkeur aan geven. Zodra je het meer binnengaat, zie je duizenden bloeiende bloemen eromheen. Deze bloemen zijn een lust voor het oog.

Het staat bekend om zijn watervoorziening naar Kundah Hydro Power-centrales. U kunt genieten van vissen in dit meer na gebruik te maken van visaccessoires. U kunt deze accessoires gebruiken bij de forellenkwekerij in de buurt. Dit gebied biedt een betoverende landschappelijke schoonheid waarvan u kunt genieten van een sprookjesachtige huwelijksreis door uw partner naast u te hebben.

2. Rozentuin:

Rozentuin

Het is centraal gelegen in Ooty en is een van de levendigste toeristische trekpleisters. Het heeft een oppervlakte van 10 hectare. Het heeft een enorme collectie rozen in verschillende kleuren. Je krijgt hier niet alleen rode rozen maar ook rozen in groen, zwart en vele andere kleuren. Het is gevuld met rozen van ongewone en unieke kleuren die je nergens anders zou krijgen. Er zijn ongeveer 36oo verschillende rozen. Ze komen uit verschillende plaatsen over de hele wereld om tentoongesteld te worden. Toeristen raken geboeid door de prachtige rozencollectie in deze tuin. Er zijn hier talloze rozen te vinden.

3. Elk Hill-tempelzicht:

Uitzicht op Elk Hill-tempel

Afgezien van de tuinen en meren, is deze stad ook beroemd om zijn beroemde tempels. Elk heuvel is een van hen waar Lord Murugan wordt aanbeden. Thaipusam wordt elk jaar rond januari-februari gevierd ter ere van de God. De heuvel bestaat uit een groot standbeeld van Lord Murugan. Elk Hill is omgeven door dichte groene bossen. Het biedt een aantrekkelijk schilderachtig uitzicht dat adembenemend is. Vanaf deze heuvel heb je een volledig panoramisch uitzicht over de hele stad Ooty. Het is zeer populair onder de pasgetrouwden die hier komen om zegeningen van Lord Murugan te zoeken. Mis niet om zegeningen van de godheid hier te zoeken. Het is een van de mooiste plekken in Ooty voor een huwelijksreis?.

4. Kamaraj Sagar-dam van Ooty:

Kamaraj Sagar-dam van Ooty

Het is gelegen in de stad Ooty en is een populaire plek voor huwelijksreizen. Dit is ook een geweldige plek om te fotograferen en te picknicken. Deze dam is ook bekend onder de naam Sandynalla-reservoir. Het ligt op een afstand van ongeveer 10 kilometer van Ooty. Het biedt een prachtig schilderachtig uitzicht en wordt omgeven door groene bossen. Deze plaats is ook een zeer populaire plek om te vissen. Het meer is een kunstmatig reservoir dat in de buurt is gevormd. Het biedt een zeer vredige en serene sfeer waar u kunt genieten van het gezelschap van uw partner in een rustige huwelijksreis.

5. Glenmorgan:

Glenmorgan

Het is een dorp dat populair is onder de toeristen vanwege zijn theeplantages. Het is een van de oudste theeplantages en is ook een beroemde plek voor huwelijksreizen. Afgezien van het theelandgoed, is er een kabelbaan die een krachtpatser van Singara en Glenmorgan met elkaar verbindt. Tijdens uw rit op de kabelbaan kunt u genieten van een betoverend uitzicht op het theelandgoed dat een lust voor het oog is. Je kunt vanaf hier ook het beroemde Mudumalai National Park bekijken, samen met de Moyar-vallei en de krachtcentrale van Singara. De groene kleurreflectie van de bomen op het waterlichaam is fascinerend om te zien.

6. Botanische tuinen:

botanische tuinen

Groen trekt je altijd aan en in de tuin vind je alle kleuren van het leven. De tinten van diverse bloemen maken je leven aangenaam. Als je ergens op huwelijksreis gaat, probeer je er altijd iets aantrekkelijks en unieks in te vinden. De Botanische Tuinen in Ooty zijn de beste optie voor een huwelijksreis. Verschillende bloemen, een enorm veld, een prachtig meer vormen een uitstekende achtergrond voor uw foto met uw partner. Glazen huis is een andere attractie van deze tuin. Er is een fossiele boom die erg oud is. U kunt een rustig moment met uw partner doorbrengen midden in de natuur.

7. Smaragdgroene Dam:

Smaragdgroene Dam

Een geweldige huwelijksreisplek in Ooty, dit is een van de meest schilderachtige meren in Ooty. Het biedt een prachtig schilderachtig uitzicht dat gewoon fascinerend is. Je kunt gewoon blijven staan ​​en urenlang van het uitzicht genieten zonder je te vervelen. Het is omgeven door pijnbomen die het uitzicht een schitterende uitstraling geven. Je moet 1,5 km hoger klimmen om de Emerald Dam te bereiken vanaf Emerald. Voor degenen onder u die van avontuur houden, kan deze plek uw interesses sussen. Als je een natuurliefhebber bent, mag je deze plek niet missen op je huwelijksreislijst?.

8. Naaldrots uitkijkpunt:

Naaldrots-uitkijkpunt

Het is het paradijs van Ooty. Een van de beste huwelijksreisplaatsen in Ooty. De landschappelijke schoonheid is opvallend en fantastisch. Tijdens zonsopgang of zonsondergang siert de plek zichzelf prachtig. Als je dat bezoekt, word je betoverd. Je verliest elk woord om het te zien. Je hebt geen woord om het te beschrijven. Je kunt vanaf hier zowel bergen als vlaktes zien. Het is een geweldige plek om op foto’s te klikken. Omdat het niet veel drukke plaats is, kunt u tijdens uw huwelijksreis een rustig moment met uw partner doorbrengen. De stille bries zal je gelukkig maken en je geest kalmeren.

9. Tijgerheuvel van Ooty:

Tiger Hill Of Ooty

Deze heuvel staat bekend om zijn betoverende schoonheid en het schilderachtige uitzicht. Het is gelegen in de richting van het oostelijke deel van de stad. U moet de heuvel op om te genieten van de schilderachtige schoonheid van de vallei en de bloeiende landschappen. Deze heuvel zal je een ontsnapping bieden aan het drukke leven van steden. Op de top van de Tiger Hill zou je een enorm waterreservoir vinden dat een bron van watervoorziening is voor de stad. Je kunt je al de schoonheid voorstellen van een heuvel met op de top een gigantische poel met waterreservoir. Het is een van de perfecte Ooty-huwelijksreizen voor een jong stel?.

10. Doddabetta-piek:

Doddabetta Peak

Doddabetta Peak, een betoverende huwelijksreisplek in Ooty, op een hoogte van 2.623 meter, is het hoogste punt van het district. Het ligt op een afstand van 10 km van Ooty. De vallei beneden biedt een adembenemend uitzicht waar je met je partner van kunt genieten en ze kunt vastleggen door foto’s te maken. Omdat het op zo’n grote hoogte ligt, is het meestal mistig. De mistige omstandigheden zorgen voor een boeiende romantische ervaring. In de top bevindt zich een telescoophuis, waardoor u een panoramisch uitzicht heeft over de omliggende gebieden. Deze heuvel biedt ook onderdak aan een aantal flora- en faunasoorten.

11. Ooty-meer:

Ooty Lake

Dit meer is een van de levendigste plekken van deze stad en bestaat uit een enorm waterlichaam dat wordt omringd door prachtige bomen, en ook een van de beste huwelijksreisplekken in Ooty. De entree bestaat uit diverse hapjes, bloemen en andere verkopers. Aan het einde van het meer vind je Boat Houses die toeristen onderdak bieden. U kunt genieten van de landschappelijke schoonheid van het meer door te overnachten te midden van het prachtige waterlichaam. Als je de meest serene ervaring wilt hebben, ga dan verder met de once in a lifetime ervaring van boothuis.

12. Ooty Thread-tuin:

Ooty Thread Garden

Deze tuin biedt een enorme weergave van verschillende soorten flora, zoals bloemen en planten. De planten en bloemen zijn gefabriceerd met draad en draad. Het heeft 12 jaar geduurd om de tuin te voltooien en de afwerkingsresultaten zijn verbluffend. Het is ook de bakermat van een aantal kunstmatige planten zoals klimplanten, klimmers en anderen. Bij het bereiken van de draadtuin, ziet u de gevarieerde 400 tinten draden die zijn gebruikt om een ​​verleidelijke kleurencombinatie te creëren. Verras je geliefde door ze mee te nemen naar de ultieme wereld van prachtige bloemen en planten.

13. 6e mijl (opnameplek):

6e mijl (schietplek)

Deze populaire huwelijksreisplek biedt een prachtig schilderachtig uitzicht, omdat het wordt omgeven door dichte groene bossen. Dit is ook een bekende schietplek omdat hier een aantal films zijn opgenomen. Het ligt op een afstand van 6 mijl van Ooty. Deze plek is volledig omgeven door bos en fungeert dus als een romantische plek voor stelletjes. Word weer verliefd op je partner in het dichte groene bos, weg van de drukte van de stad. Het is een geweldige plek om foto’s te maken en talloze herinneringen te maken in het glanzende groene bos.

14. Catherine-watervallen:

Catherine Falls

Dit is de op een na grootste waterval die 250 voet hoog is. Deze herfst ligt in de Nilgiris en ligt op een afstand van 30 km van Ooty. Deze waterval wordt omgeven door een schilderachtig uitzicht op bos en brede theeplantages. Voor het stel dat van wandelen houdt, kan deze waterval de Kotagiri en Aravenu-route volgen. Vanuit Kotagiri kun je de watervallen het snelst bereiken, aangezien deze zich op een afstand van slechts 8 km bevindt. Breng quality time door met je partner en geniet van het schilderachtige uitzicht op deze plek.

15. Pykara-meer:

Pykara-meer

Dit meer is een van de meest geprefereerde huwelijksreisplekken onder de pasgetrouwde stellen. Het is gelegen tussen dichte groene bergen en valleien. Bossen omringen dit meer met een boshuis voor toeristische accommodatie. Het meer bestaat uit een dam die ook op dezelfde manier wordt genoemd. Boathouse bestaat uit de belangrijkste toeristische attractie. Geniet van het gezelschap van uw partner te midden van de schone en serene sfeer van het meer. Dit meer is volledig vrij van enige vorm van vervuiling en is dus vrij van vervuiling. Je kunt ook tijd doorbrengen met varen en quality time doorbrengen met je partner.

Je hoeft niet langer in de war te blijven en je af te vragen waar je heen moet op je huwelijksreis. Geniet optimaal van het natuuraanbod door huwelijksreisplekken in Ooty te bezoeken. Het belooft je zeker een once in a lifetime ervaring met je partner. Begin de nieuwe reis van je leven door een bezoek te brengen aan de Queen of Hills, Ooty.