Omdat Uttaranchal een heuvelachtig terrein is, is dit het beste voor een perfecte huwelijksreis. De plaats biedt een groot en sereen uitzicht op de Himalaya en de culturele rijkdom van het gebied. Het gebied met een prachtige omgeving, fantastische dieren in het wild en spirituele heiligheid zorgen voor een geweldige vakantie. Het maakt niet uit wanneer je gaat trouwen, maar een bezoek aan Uttaranchal met je partner zou een onvergetelijke ervaring zijn. De fascinerende heuvelstations met koude temperaturen en aangename weersomstandigheden zijn ideaal voor pasgetrouwde stellen en huwelijksreizen. Het is een veilige plek om te bezoeken voor een huwelijksreis, aangezien het landschap is verrijkt met de wonderen van schoonheid van de natuur. Hieronder vindt u enkele van de beste huwelijksreisbestemmingen in Uttaranchal voor die perfecte start van uw huwelijk.

Mooie foto’s Huwelijksreisplekken in Uttaranchal:

1. Valley of Flowers Nationaal Park:

Nationaal park Bloemenvallei

De prachtige vallei staat bekend om de verschillende flora- en faunasoorten en betoverende weiden met alpenbloemen. Deze rijk diverse regio is een geweldige manier om van de natuur en haar schoonheid te genieten. Men kan rond de plaats trekken om meer te verkennen. De vallei van adembenemende charme is een van de beste huwelijksreisplekken in Uttaranchal.

2. Jim Corbett Nationaal Park:

Huwelijksreisplekken in Uttaranchal - Jim Corbett National Park

Het nationale park is een belangrijke toeristische attractie en de thuisbasis van vele tijgers. Een jeepsafari is de beste manier om de schoonheid en wildernis te ontdekken. Er is geen betere plek dan de ongerepte natuur om liefde en romantiek te ontdekken.

3. Nainital-meer:

Nainital-meer

Het Nainital-meer met zijn natuurlijke schoonheid, rustige omgeving en zoet water maakt het een must om te bezoeken. Het is omgeven door een rijke flora en fauna die schoonheid aan het meer toevoegt. Met jachtfaciliteiten beschikbaar, is het het perfecte toevluchtsoord voor een romantische huwelijksreis met uw geliefde.

4. Rajaji Nationaal Park:

Nationaal park Rajaji

Het nationale park bezit de Shiva likes, dat is de voetsporen van de Himalaya en is een tijgerreservaat. De rijke flora en fauna zorgen voor een geweldige bestemmingsreis.

5. Nanda Devi:

Nanda Devi

De op een na hoogste berg heeft een adembenemend landschap om elke huwelijksreis super speciaal te maken. Er is het Nanda Devi National Park in de buurt van de top met de natuur en haar schoonheid. Ga wandelen en bergbeklimmen met je partner en versterk je band.

6. Mussorie:

Mussorie

Deze prachtige plek, ook wel de ‘Queen of Hills’ genoemd, trekt het hele jaar door duizenden toeristen. Het kan niet beter worden dan dit kleine romantische heuvelstation om je huwelijksreis met je partner te hebben. Je kunt rondlopen op de prachtige plek, de kabelbaan nemen en naar hartenlust winkelen.

7. Kedarnath-tempel:

Kedarnath-tempel

Een van de beroemdste tempels gewijd aan Lord Shiva, het is gelegen in de besneeuwde gebieden in de Himalaya. Het werd gebouwd door Adi-Shankaracharya en een klim omhoog naar de tempel is zowel een avontuurlijke als religieuze reis.

8. Sneeuwuitkijkpunt:

Sneeuwuitkijkpunt

Sneeuwzicht is een van de meest populaire toeristische plekken van de stad. Er is een kabelbaan om het Nainital-meer en de omliggende betoverende omgeving te bekijken. Dit is een van de beste huwelijksreisplekken in Uttaranchal.

9. Abbott Mount:

Abbott Mount

Het is een heuvelstation dat zich op 6400 ft boven de zeespiegel bevindt en zorgt voor de perfecte plek om te zijn tijdens een huwelijksreis. De landschappelijke schoonheid die het omringt, samen met de dennenbossen waarin het is bedekt en ook het uitzicht op de Himalaya zijn iets dat je huwelijksreis naar een heel ander niveau van ervaring zal brengen. Breng een bezoek aan de kerk die tussen de dichte bossen staat.

Uttaranchal is een land van sublieme natuurlijke schoonheid en serene spiritualiteit. De plaats is een perfecte mix van romantiek, rust en verjonging. Met een sfeer van opwinding, frisheid en liefde is dit een traktatie voor alle stellen die hun huwelijksreis plannen. Dit zijn enkele van de beste huwelijksreisplekken in Uttaranchal die u kunt bezoeken voordat het jaar ten einde loopt of die u kunt plannen voor nieuwjaarsvakanties. Maak levenslange herinneringen en beleef hier uw huwelijksreis te midden van de wonderen van de natuur.