De nieuw gevonden staat Telangana, die Hyderabad, Warangal, Karimnagar en Nizamabad, Falaknuma Palace en de Qutub Shahi-graven omvat, zijn de belangrijkste toeristische plaatsen om te bezoeken in Telangana. De plaats heeft een aantal beroemde oude tempels en monumenten. Enkele van de beste huwelijksreisplaatsen in Telangana zijn als volgt:.

Ga romantisch onconventioneel op deze huwelijksreisplekken in Telangana:

1. Charminar:

huwelijksreis plaatsen in telangana

De monumentale schoonheid van Hyderabad is een van de mooiste bouwwerken van het land. Gelegen aan de oostelijke oever van Music River, is het beroemd om parel en attar. De prachtige moskee heeft een prachtig visueel. Breng uw huwelijksreis door tussen de pijlers van dit architectonisch genie.

2. Golconda-fort:

huwelijksreis plaatsen in telangana

Het komt onder de lijst van meest populaire forten van India. Het fort is een van de beste huwelijksreisplaatsen in Telangana en staat bekend om zijn structuur en ontwerp gemaakt van prachtig gebeeldhouwde stenen. Het is omgeven door dichte tuinen en groen met graven van de Qutb Shahi en Naya Qila. Dit prachtige fort is een perfecte plek om wat quality time door te brengen met je geliefde.

3. Hussain Sagar-meer:

huwelijksreis plaatsen in telangana

Het Hussain Sagar-meer is een resultaat van de waterstroom door de rivier de Musi. Midden in het meer op het eiland staat een kolossaal beeld van heer Boeddha. Het meer speelt een zeer belangrijke rol bij het onderscheiden van de zustersteden Hyderabad en Secunderabad. Er is een boottocht naar het eiland in het centrum. De serene omgeving van het meer is een van de favoriete plekken voor huwelijksreizen in Telangana.

4. Birla Mandir:

huwelijksreis plaatsen in telangana

De Birla mandir is een van de belangrijkste plaatsen van Hyderabad. De hindoetempel, een van de series van Birla mandir, werd gebouwd door Swami Ranganathananda. Neem je zegen van de prachtige mandir om je huwelijksreis nog gunstiger te maken.

5. Chowmahalla-paleis:

huwelijksreis plaatsen in telangana

Het is het Nizams-paleis van Hyderabad. Het staat bekend om zijn elegantie en sereniteit. Het is een must voor de liefhebbers van oud erfgoed van de stad. De prachtige structuur, het prachtige vakmanschap en de elegante uitstraling is de perfecte ontsnapping voor een huwelijksreis. Dit is een van de absoluut beste huwelijksreisplaatsen in Telangana?.

6. Kakatiya Kala Thoranam:

huwelijksreis plaatsen in telangana

De historische boog en het symbool van de Kakatiya-dynastie, de Kakatiya Kala Thoranam, wordt ook wel Warangal-poort genoemd die aanwezig is in Telangana. De plaats heeft een koninklijke uitstraling die charme uitstraalt in zijn bestaan?.

7. Kuntala-waterval:

huwelijksreis plaatsen in telangana

Kuntala-waterval is een van de drukste en grootste waterval in het Adilabad-district van Telangana. Het is gelegen aan de rivier de Kadem in Neredigonda Mandal en is de hoogste waterval in de staat Telangana. Het is een pittoreske plek om je huwelijksreis door te brengen.

8. Kawal-natuurreservaat:

Kawal Wildlife Sanctuary is een 893 km lang uitgestrekt tijgerreservaat. Het staat bekend als de rijkste teakbossen in Telangana. Een geweldig natuurreservaat met tijgers, luipaarden, gaur, sambar, lippenbeer, blaffende herten en vele andere soorten vogels en reptielen is daar aanwezig. De natuur in zijn wildernis is altijd een van de beste huwelijksreisbestemmingen in Telangana.

9. Laknavaram-meer:

Je moet de dichte bossen oversteken om deze geweldige plek te bereiken. Het serene ‘Laknavaram Cheruvu’-meer ligt te midden van groene heuvels die worden omringd door bossen. Een wandeling over de hangbrug is een aanrader. Het is een perfect uitje voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Deze nieuwe staat moet nog volledig worden onderzocht. Dit zijn slechts enkele van de huwelijksreisbestemmingen in Telangana. Laat liefde gebeuren te midden van de prachtige locaties van deze erfgoedsite. Geniet van de rijke erfenis en historische relevantie die de staat te bieden heeft. Romantiek te midden van koninklijke paleizen uit ons verre verleden en prachtige forten en forten. Zoek geestelijke zegeningen voor uw huwelijksleven in de vereerde tempels hier. Al met al perfect voor een stel dat cultureel nieuwsgierig is en houdt van onconventionele ervaringen – een huwelijksreis in Telangana zal zeker een unieke ervaring zijn. Schrijf ons met uw gedachten en berichten. We horen graag van je en wensen je een fijne reis verder. Zegeningen en alleen liefde!